EURO 2012
+21
Lise
Freya
Edda
Karo
M&M's
dirtyword
Ewa
brulion
Żuri
Lewandowska
antiba
CallMeLady
Ania_
Klaudia
Karolina
turtle
xxl
Kasia
Gigi
Vivien
Ania
25 posters
Strona 19 z 22
Strona 19 z 22 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22
Re: EURO 2012
Ukraina ma finał, bo Ukraina ma wpływy. większość ich stadionów zbudowała szajka xD milionerów. państwo to bieda. ale to nie rząd tam inwestuje tylko bogacze. na ten stadion Donbass Arena kasę wyłożył milioner który na otwarcie ściągnął Beyonce żeby mu zaśpiewała xDD przecież to takie show było jakich mało samo otwarcie lol.
kurcze. i przychodzi mi kibicować makaronom w finale. życie :>
kurcze. i przychodzi mi kibicować makaronom w finale. życie :>
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Karo napisał:Bilety nie były aż tak drogie, ale bardzo trudno było wylosować. Ja na przykład zarejestrowałam 4 osoby i nikomu z nas nie udało się wylosować biletu.
No a później nagle się bilety znajdywały. Mój znajomy na mecz Rosja-Czechy we Wrocławiu kupił bilet za 100 zł, co prawda 10 min po rozpoczęciu meczu, no ale bilety były
Ja założyłam 8 kont. No i nie powiodło się.
Po pierwszych 30 minutach było 2:1 Dla Niemców. Piękne gole, a skończyło się 4:2.Vivien napisał:Szczerze? Nie oglądałam i nie interesowałam się wtedy tak piłką jak teraz. Opowiesz trochę?Żuri napisał:Vivien napisał:
. Chociaż imo to był najbardziej dramatyczny mecz otwarcia w historii, ale za to właśnie kocham naszą reprezentację ;*
Nie sięgając daleko pamięcią:
2006 r. - Niemcy- Kostaryka. To były emocje.
Wiadomo, że dla każdego mecz jego drużyny jest najbardziej dramatyczny, ale bądźmy obiektywni.
Przypuszczam, że trzeba było to zobaczyć, bo sama ilość goli nie robi na mnie wrażenia. "Dramatyczny" rozpatrywałam pod kątem wielkiej euforii po golu Lewego, skończeniu pierwszej połowy z 10 Grekami, aby potem w drugiej połowie stracić Szczęsnego za czerwoną kartkę, podyktowaniem karnego etc. Nie codziennie bramkarz (i to taki jak Szczęsny, który miał być naszym mocnym atutem) schodzi z boiska z kartką Admit it!
Gigi, wszyscy jednoczymy się, aby kibicować makaronom.
Gigi, wszyscy jednoczymy się, aby kibicować makaronom.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Phi, ja od początku jestem za moim faworytem Hiszpanią Mogłam na nich postawić xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Kasia napisał:Phi, ja od początku jestem za moim faworytem Hiszpanią Mogłam na nich postawić xD
Mnie Hiszpania denerwuje, bo wszyscy za nimi są, bo wielka Barcelona i bo mistrzowie i po prostu są modni. A bez Villi nie dają rady i rozgrywający też fuszerkę odwalają niestety.
Bycie za Hiszpanią jest zbyt mainstreamowe xD
A tak na poważnie - Hiszpania na EURO 2012, to nie Hiszpania, która czaruje, ale męczy zwycięstwa Z Włochami był remisik, więc już sama nie mogę doczekać się finału!
A tak na poważnie - Hiszpania na EURO 2012, to nie Hiszpania, która czaruje, ale męczy zwycięstwa Z Włochami był remisik, więc już sama nie mogę doczekać się finału!
Hiszpańce są słabi jak mało kiedy. a tiki takę to niech sobie wsadzą głęboko sorry grają jak panienki xDD jedyna szansa Italiańców żeby wygrać z Espańcami. ale znając życie wtopią
Gigi- Gossip Dan & Girls
Kasia, nie każdy może być hipsterę, więc się nie przejmuj. Zawsze możesz zostać jeszcze piłkarzę
A tak wg to szkoda, że to już się kończy.
Dziwnie będzie po 5 latach komentarzy, zapowiedzi, przygotowań i nagonki. Trochę smutno.
A tak wg to szkoda, że to już się kończy.
Dziwnie będzie po 5 latach komentarzy, zapowiedzi, przygotowań i nagonki. Trochę smutno.
nigdy nie byłam za południowcami. bo nie lubię jak przewracają się o własne nogi albo cienie przeciwnika xD nie mówię. że są słabi. bo technikę mają bajeczną. ale mnie to nie kręci. i like it rough xDD no, ale jak Italiańce wygrają mistrza to mogę stwierdzić, że Angole byli naprawdę super, bo minimalnie przegrali lol xD
Ostatnio zmieniony przez Gigi dnia Czw Cze 28, 2012 10:47 pm, w całości zmieniany 1 raz
Gigi- Gossip Dan & Girls
Żuri napisał:Vivien napisał:
No myślę, że to jest dość oczywiste, że na finał szykują się raczej kibice obu drużyn, ale nie zabraknie też tam prawdziwych fanów sportu i ludzi chcących pochwalić się na fb. I imo zdjęcie z finału będzie cieszyło się większym uznaniem społecznym niż zdjęcie z otwarcia, heh. Sama nie wierzę, że to piszę i rozpatruje to pod takim kątem.
ja bym rozpatrywała to inaczej. Co jest atrakcyjniejsze? Ceremonia otwarcia, czy dekoracja?
Mówisz o ten naszej, pożal się Boże, ceremonii?
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
MŚ w Polsce, moje marzenie Byłoby sto razy bardziej zajebiście niż jest teraz przecież
W ogóle myślicie, że uda nam się wyjść z grupy na MŚ?
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Lewandowska napisał:MŚ w Polsce, moje marzenie Byłoby sto razy bardziej zajebiście niż jest teraz przecież
Pewnie że się uda ! Trzeba wierzyć !
Polska <3
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
nie nie no jak nie na MŚ to nie wiem gdzie xDD jeszcze zależy kogo dadzą na trenera. ale imo nie będzie porządku w piłce dopóki nie wypierdzielą betonu z pzpn. a nie wiem czy to kiedykolwiek nastapi
Gigi- Gossip Dan & Girls
Jakby nie patrzeć grupy nie mamy zbyt silnej - jest tylko Anglia. Ale nic nie mówię, bo o naszej grupie A też tak mówiono, a popatrzcie państwo sami
Anglia, Czarnogóra, Ukraina, Polska, Mołdawia, San Marino
Razem z Anglią wyjdziemy!
Razem z Anglią wyjdziemy!
Lewandowska- Bart & OTH
Z San Marion muszą wygrać Najlepiej 10:0 to będzie dobry bilans bramek później
Ewa- Chair & Ness
Wyjdziemy, oczywiście, że wyjdziemy! Założymy sobie nowy temat na forum z tej okazji?
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Tak, ale jest jeszcze Ukraina. Nawet jak z nią wygramy, to potem trudno będzie wyjść z tego 2 miejsca.
Ja wierzę, ale obiektywnie, szanse są marne.
Ja wierzę, ale obiektywnie, szanse są marne.
Go??- Gość
Myślmy pozytywnie Damy radę Poza tym jeśli nawet się nie uda to i tak będzie ta wspaniałość oglądania meczy <3
Ewa- Chair & Ness
Popieram, od września wraz z eliminacjami ruszamyKarolina napisał:Wyjdziemy, oczywiście, że wyjdziemy! Założymy sobie nowy temat na forum z tej okazji?
GossipGirl napisał:Myślmy pozytywnie Damy radę Poza tym jeśli nawet się nie uda to i tak będzie ta wspaniałość oglądania meczy <3
O tak, na to czekam
Go??- Gość
Pierwszy mecz z Czarnogórą 7 września bodajże Muszą wygrać Jak będzie Fornalik to imo będzie dobrze
A o MŚ nasza kochana HGW obiecała się starać na 2026
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Karo napisał:Pierwszy mecz z Czarnogórą 7 września bodajże Muszą wygrać Jak będzie Fornalik to imo będzie dobrze
O to super zacznę zbierać na bilet to może do 2026 uda mi się nazbierać
Ewa- Chair & Ness
Karo napisał:Pierwszy mecz z Czarnogórą 7 września bodajże Muszą wygrać Jak będzie Fornalik to imo będzie dobrze
Przez to nie mogę się doczekać września! Do czego to doszło...
Będę troszkę stara w 2026, ale z darcia ryja się nie wyrasta soł...
Lewandowska- Bart & OTH
Strona 19 z 22 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22
Strona 19 z 22
Pozwolenia na tym forum: