EURO 2012
+21
Lise
Freya
Edda
Karo
M&M's
dirtyword
Ewa
brulion
Żuri
Lewandowska
antiba
CallMeLady
Ania_
Klaudia
Karolina
turtle
xxl
Kasia
Gigi
Vivien
Ania
25 posters
Strona 4 z 22
Strona 4 z 22 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22
Re: EURO 2012
Gigi napisał:w pierwszej żółtej nie było nawet faulu. obejrzyj powtórkę
Żur. Greccy mieli min gol ze spalonego i niewykorzystany karny. a Polacy główkę o cm i dobrą obronę Greka na początku. więc serio nie wiem jak można mówić, że Greccy to tylko teatrzyk. PL zmarnowała więcej sytuacji jeżeli o to chodzi.
eee jaka porządna gazeta zareaguje pojazdem po UEFA?? fani wyraźnie mówili, że sędziuje pod PL. tumblr. lj. albo nawet poczytaj angielskie fora. Chealsea czy coś ale trudno dziwić się. w końcu to gospodarz. nic wielkiego xDD
No lol. Wiem, ze powinnam napisac wiecej, ale litosci.
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
CML literówka spoko
Żur nie było faulu a jak chce upierać się to na pewno nie na żółtą. no raczej gazety polskie nie napiszą, że gwizdał pod nas xDD ale ja nie mówię o polskich forach tylko o zagranicznych :>
serio whatevs xD
a teatrzyk to było cały czas do Karo więc peace love rnr
Żur nie było faulu a jak chce upierać się to na pewno nie na żółtą. no raczej gazety polskie nie napiszą, że gwizdał pod nas xDD ale ja nie mówię o polskich forach tylko o zagranicznych :>
serio whatevs xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Oj, moi Holendrzy grają ślicznie (te precyzyjne podania i drybling ), a stracili bramkę. A ja straciłam punkt w typowaniach. Wrr... Mam nadzieję, że odrobią straty.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
jeju dziewczyny ;p ale przeżywacie, szok
nie chce mi sie wszystkiego czytac, wiec moge którąś z Was powtórzyc. rzucilo mi sie w oczy, ze narzekacie na faul Szczęsnego. akurat do niego nie mozna sie przyczepic, zawaliła obrona, bo bodajże niemiec na lewej obronie złamał linie spalonego i piękna pilka za obronę wyszla, Szczęsny albo miał sfaulowac = czerwona karta + karny albo puścić goscia i byłby Grek przed pustą bramką, więc gol. wybrał wydawało się coś gorszego... jednak teraz mozna ocenić, ze wybral lepiej.
co do samego meczu, to pierwsze 30minut Polacy zagrali bardzo fajnie, potem cos siadło, nie wiem czemu (?!). jakies zle przygotowanie, moze Smuda zjebał rozmowe motywacyjna w przerwie. dziwny mecz, bo zagubieni widac od pierwszej minuty Grecy w drugiej polowie wyszli podwójnie zmotywowani i mimo grania w 10, dawali rade. a tak na euro, u siebie, nie powinno byc. dopiero wrocilem z mojej 'strefy kibica', nie czytalem żadnych newsow po meczu i ocen 'specjalistow', wiec to tylko taka moja ocena ;p
rosjanie zagrali bardzo skutecznie, ale dostaną z nami, zobaczycie !!
ps. wlasnie holendrzy przegrywaja moje grube milion u buka ;(
nie chce mi sie wszystkiego czytac, wiec moge którąś z Was powtórzyc. rzucilo mi sie w oczy, ze narzekacie na faul Szczęsnego. akurat do niego nie mozna sie przyczepic, zawaliła obrona, bo bodajże niemiec na lewej obronie złamał linie spalonego i piękna pilka za obronę wyszla, Szczęsny albo miał sfaulowac = czerwona karta + karny albo puścić goscia i byłby Grek przed pustą bramką, więc gol. wybrał wydawało się coś gorszego... jednak teraz mozna ocenić, ze wybral lepiej.
co do samego meczu, to pierwsze 30minut Polacy zagrali bardzo fajnie, potem cos siadło, nie wiem czemu (?!). jakies zle przygotowanie, moze Smuda zjebał rozmowe motywacyjna w przerwie. dziwny mecz, bo zagubieni widac od pierwszej minuty Grecy w drugiej polowie wyszli podwójnie zmotywowani i mimo grania w 10, dawali rade. a tak na euro, u siebie, nie powinno byc. dopiero wrocilem z mojej 'strefy kibica', nie czytalem żadnych newsow po meczu i ocen 'specjalistow', wiec to tylko taka moja ocena ;p
rosjanie zagrali bardzo skutecznie, ale dostaną z nami, zobaczycie !!
ps. wlasnie holendrzy przegrywaja moje grube milion u buka ;(
xxl- Liczba postów : 355
dzięki bogu mój brat ogarnął to że nie stawia się na Holandię na takich turniejach, bo też chciałam postawić xDD
zgadzam się co do Chesnego. tak jak mówiłam. miał 50/50. zrobił co zrobił.
Grzesiu z ruskimi myślisz, że wygramy?? good luck xDD nie no ale modlę się o remis. i mecz o wszystko z Czechami.
zgadzam się co do Chesnego. tak jak mówiłam. miał 50/50. zrobił co zrobił.
Grzesiu z ruskimi myślisz, że wygramy?? good luck xDD nie no ale modlę się o remis. i mecz o wszystko z Czechami.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Ja walę. I po Holandii. Skoro przegrała z Danią, to kiepsko widzę jej wygarną z Portugalią i Niemcami. Nie wiem, co w nich pękło, ale imo za mało ich szło do przodu. Jak było 3 Holendrów, to wokół nich 9-ciu Duńczyków. Załamałam się totalnie ;/
Co do Rosji - ja się boję tego meczu, bo oni są szybcy, a naszym nie można tego zarzucić. Obrony aby ich powstrzymać też nie mamy najlepszej.
Co do Rosji - ja się boję tego meczu, bo oni są szybcy, a naszym nie można tego zarzucić. Obrony aby ich powstrzymać też nie mamy najlepszej.
spoko. myślę, że jeszcze Holandia może wyjść. powinni modlić się, żeby Niemcy nie rozjechali Portugalców i będzie okej
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał:CML literówka spoko
serio whatevs xD
Gigi, serio, ale ludzie na forach znają się na tym tak jak Ty i inni, którzy się tym nie interesują. Daj mi przykład zagranicznych mediów.
Pierwsza kartka była zasłużona - kontaktowałam się ze znajomym sędzią, jeśli to Ci coś udowodni - i powiedział, że Papastathopoulos zasłużył na kartkę, gdyż wcześniej dużo faulował i dostał ostrzeżenie.
Papastathopoulos ! Chyba wyjdę za Greka. Co tam, że nie będzie miał pieniędzy, ale za to jakie nazwisko!
Gigi napisał:CML literówka spoko
nie czepiam sie literowki, ale argumentow podpartych opiniami z forum Chelsea literowka luzik, arbuzik
zdziwilam sie, ze je czytasz
Portugalia Gollllaaaaa!!!
nie. czytam Manchesteru czasami
Niemieckie maszyny omg.
Niemieckie maszyny omg.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Ronaldo to maszyna! cala reprezentacja na jego barkach troszeczke zabraklo...
Ronaldo ta pipka?? nie daje rady w meczach o stawkę. Portugalcom mało brakowało na remis. ale maszynki niemieckie były tam gdzie trzeba.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Wg mnie to nie był dobry mecz niemieckiej drużny. Fakt, wygrali, ale Niemców stać na więcej i imo to nie jest forma z MŚ 10'.
po boisku biega 22 facetów, a na koniec i tak wygrywają Niemcy
Gigi- Gossip Dan & Girls
płacze tu i tam. przewraca się po kontakcie z cieniem rywala i spina się na wielkich meczach. takie tam
Gigi- Gossip Dan & Girls
No nie wiem. Co jak co, ale Ronaldo akurat w tym meczu, to wzór. Nie chamił się, dośrodkowywał, podawał. To muszę mu przyznać, choć go nie lubię.
troszkę płakał sam Ronaldo nie wygra meczu. a tak poza tym chyba to nie Ronaldo miał setki :>
Gigi- Gossip Dan & Girls
eeeee, taki ma styl pipka nie pipka, jeden z najlepszych w Europie
no mowie, troszeczke mu dzisiaj zabraklo
Edit: no wlasnie pisalam, ze sam musi ciagnac reprezentacje
no mowie, troszeczke mu dzisiaj zabraklo
Edit: no wlasnie pisalam, ze sam musi ciagnac reprezentacje
Jezu Gigi... Ronaldo to pipka? To wymień z 5 Twoim zdaniem najlepszych piłkarzy świata, obecnie.
Za każdym razem jak wchodzę do tego tematu to łapię się za głowę, kobiety chyba naprawdę powinny sobie odpuścić piłkę nożną, przynajmniej w niektórych przypadkach xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
ale pipka to nie znaczy, że nie jest dobry np. technicznie tylko, że to taka pipka no czasami brakuje mu głowy. podpala się i takie tam. kiedy trzeba to siada.
1. Messi
2. Iniesta
3. Ozil
4. Ronaldo
5. A. Cole
Vidić w formie załapałby się do 1 piątki :>
1. Messi
2. Iniesta
3. Ozil
4. Ronaldo
5. A. Cole
Vidić w formie załapałby się do 1 piątki :>
Gigi- Gossip Dan & Girls
Kasia napisał:Za każdym razem jak wchodzę do tego tematu to łapię się za głowę, kobiety chyba naprawdę powinny sobie odpuścić piłkę nożną, przynajmniej w niektórych przypadkach xD
Lol, nie zgodze sie jezeli mozna te mistrzostwa, to sa mistrzostwa wszytkich Polakow, nie tylko znajacych sie na pilce noznej mezczyzn. Wszyscy lozyli na stadiony, trawniki i cala otoczke to i wszyscy maja prawo sie ekscytowac i komentowac, nawet jezeli sie nie znaja.
Ja tam się na piłce znam jak chomik na rodzaju równań matematycznych ale kibicuje i oglądam bo jakby nie patrzeć to może być pierwszy i ostatni raz kiedy mam szansę robić to z taką radością bo EURO jest w Polsce.
Także duzi i mali,panowie i panie.
Kibicujemy bo puchar jest NASZ !
Także duzi i mali,panowie i panie.
Kibicujemy bo puchar jest NASZ !
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Strona 4 z 22 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22
Strona 4 z 22
Pozwolenia na tym forum: