Co polecacie?
+64
efi
intears
natally
jeordie
just262
killing_joke
AsiaSSS
Carrot
imagin
asiullas
meryl.
lunka01
amelka99
lisek897
IAmSherlocked
cyganka
adamk86
klamerka
pagille
juka13
littl3me
Marginesowa
Spenciar
love_A
holly10
monisiaaa33
turtle
desertrose
Anita
Limka
nastt
openyoureyes
joanna1205
Żuri
antiba
Vivien
CallMeLady
Monika
Citizen Erased
Gigi
Karo
shiva89
Joanna
brulion
Layla
amant
lana
xAaliyahxx
Ania_
Freya
BoToCoDlaMnie
karolla
Joanna81
M&M's
Lewandowska
April
Kasia
Ola
Kilmeny
Karolina
Lise
Magda
Ewa
Ania
68 posters
Strona 6 z 11
Strona 6 z 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Co polecacie?
Wyślę Ci PM skąd ja pobrałam HoD, bo na iitv były okropne hostingi
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
a na chomikuj można za darmo oglądać?? do pobierania za darmo polecam peb.pl wcale nie promuję piractwa!! po 24h trzeba usunąć z dysku pamiętajcie xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Ja z chomikuj pobieram za darmo i to od jakiegoś czasu
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
Też polecam peb.pl, tylko że ostatnio ciężko tam o coś bez lektora :< Na przykład Supernatural, a nienawidzę lektorów
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Gigi napisał:a na chomikuj można za darmo oglądać?? do pobierania za darmo polecam peb.pl wcale nie promuję piractwa!! po 24h trzeba usunąć z dysku pamiętajcie xD
Oczywiście xD
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Jak chcecie online to polecam
[You must be registered and logged in to see this link.]
Zero limitów, dobra jakość, tylko trzeba poklikać na początku, by reklamy ominąć, ale można dodać do adblocka regułę.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Zero limitów, dobra jakość, tylko trzeba poklikać na początku, by reklamy ominąć, ale można dodać do adblocka regułę.
Z tą jakością na kinomaniaku różnie bywa, troche się nadenerwowałam przy oglądaniu OTH Ale ogólnie polecam, czasem po prostu coś nie działa, i jak wszędzie zdarza się odcinek z beznadziejną jakością
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Polecam serdecznie Homeland z Claire Danes (jeżeli oczywiście ktoś lubi zagadki, thriller, tematykę wojenną/policyjną i psychologiczną). Po dwóch pierwszych odcinkach drugiego sezonu ten serial wędruje do czołówki moich ulubionych seriali. Nagrody Emmy i Globy jak najbardziej zasłużone. Chyba najlepszy w tej chwili serial w telewizji
Magda napisał:Polecam serdecznie Homeland z Claire Danes (jeżeli oczywiście ktoś lubi zagadki, thriller, tematykę wojenną/policyjną i psychologiczną). Po dwóch pierwszych odcinkach drugiego sezonu ten serial wędruje do czołówki moich ulubionych seriali. Nagrody Emmy i Globy jak najbardziej zasłużone. Chyba najlepszy w tej chwili serial w telewizji
Dołączam się wcześniej nie znałam tego serialu, ale oglądałam Emmy i skoro dostał tyle nagród to mnie zaciekawił i obejrzałam w dwa dni
Poza tym polecam również dwa krótkie seriale (każdy sezon to 3 odcinki po 1,5h) - Sherlock i Wallander (ten gdzie gra Kenneth Branagh).
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
April napisał:Magda napisał:Polecam serdecznie Homeland z Claire Danes (jeżeli oczywiście ktoś lubi zagadki, thriller, tematykę wojenną/policyjną i psychologiczną). Po dwóch pierwszych odcinkach drugiego sezonu ten serial wędruje do czołówki moich ulubionych seriali. Nagrody Emmy i Globy jak najbardziej zasłużone. Chyba najlepszy w tej chwili serial w telewizji
Dołączam się wcześniej nie znałam tego serialu, ale oglądałam Emmy i skoro dostał tyle nagród to mnie zaciekawił i obejrzałam w dwa dni
Poza tym polecam również dwa krótkie seriale (każdy sezon to 3 odcinki po 1,5h) - Sherlock i Wallander (ten gdzie gra Kenneth Branagh).
Również polecam Homeland! Serial świetny, chociaż poziom stresu, jaki i funduje prawie każdy odcinek jest ogromny. Nie raz wciskałam spację, żeby złapać oddech.
joanna1205- Chuck & Dan
- Liczba postów : 328
Może ktoś oglądał i mi odpowie
Czy Friday Night Lights przypomina One Tree Hill? Przeczytałam opis serialu i brzmi podobnie. Szukam jakiejś zwyczajnej obyczajówki, bez żadnych istot nadprzyrodzonych i innych abstrakcyjnych wątków. Tak bardzo chciałabym pooglądać coś zwyczajnego...
Czy Friday Night Lights przypomina One Tree Hill? Przeczytałam opis serialu i brzmi podobnie. Szukam jakiejś zwyczajnej obyczajówki, bez żadnych istot nadprzyrodzonych i innych abstrakcyjnych wątków. Tak bardzo chciałabym pooglądać coś zwyczajnego...
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Bardzo zwyczajne i takie pozytywne jest Hart of Dixie
Kasia- Dan & Klaine
Tak, wiem, HoD oglądam i lubię, ale tam jest praktycznie wszystko oparte na żarcie. A ja potrzebuję czegoś przy czym można się zarówno pośmiać jak i wzruszyć. Coś co się przeżywa i wczuwa w losy bohaterów, coś z czym można się poniekąd utożsamić Szukałam wśród seriali, które lecą obecnie, ale nie znalazłam niczego w tym stylu. Spróbuje chyba to FNL, a jak nie to wrócę znowu do OTH:D
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
Omg, ale ja jestem inteligentna, nie spojrzałam na Twoją sygnaturę
Kasia- Dan & Klaine
FNL jest super. ryczałam na niektórych odcinkach jak dziecko. trzeba się wkręcić i przetrwać kilka pierwszych a potem to już oglądasz kilka odcinków dziennie
Gigi- Gossip Dan & Girls
HOMELAND!!! fuck me. nadrobiłam sezon. kto ogląda i chce pogadać. robimy wątek?? :>
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi napisał:HOMELAND!!! fuck me. nadrobiłam sezon. kto ogląda i chce pogadać. robimy wątek?? :>
Możesz zrobić
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Karo napisał:Tak, wiem, HoD oglądam i lubię, ale tam jest praktycznie wszystko oparte na żarcie. A ja potrzebuję czegoś przy czym można się zarówno pośmiać jak i wzruszyć. Coś co się przeżywa i wczuwa w losy bohaterów, coś z czym można się poniekąd utożsamić Szukałam wśród seriali, które lecą obecnie, ale nie znalazłam niczego w tym stylu. Spróbuje chyba to FNL, a jak nie to wrócę znowu do OTH:D
Osobiście polecam Grey's Anatomy mój ukochany serial mimo że już 9 sezon to serial nadal trzyma niezły poziom, po słabszym 7 sezonie, 8 i 9 który dopiero się zaczął na prawdę daje rade. Gwarantuje Ci że nie raz się pośmiejesz ale też wiele razy popłaczesz. Moim zdaniem jest świetny, bardzo wyraziste postacie, fajne wątki i dużo zaskakującym momentów również! Z żadnymi bohaterami się nie zżyłam tak jak z GA i nie raz ciarki po plecach mogą przejść kiedy się ogląda nie znając żadnych spoilerów
Bardzo też polecam Breaking Bad jest zajebisty, serio. Trzyma w napięciu i też nie raz takie akcje się dzieją że kopara opada Bardzo dobry serial, też dostał wiele nagród, jak przejdziesz przez 1 sezon to potem oglądasz jeden odcinek po drugim, trudno się oderwać! A końcówka 2 sezonu i finał 3 zwala z nóg.
karolla- Carter & Dorota
- Liczba postów : 644
Ja. Uwielbiam i polecam mimo niedociągnięć. Trzeci sezon póki co najlepszy.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
tymczasem Safran ze swoim Smashem nominowany do Golden Globów ahahah xD well well well
Gigi- Gossip Dan & Girls
Nominacja Smash nie ma nic wspólnego z Safranem. Przecież on jeszcze nie pracował nad pierwszym sezonem, tylko ta cała Kathy, która odeszła, bo stacja za bardzo grzebała w scenariuszu.
Myślę, że zastąpienie jej Safranem spowoduje, że serial ten w kolejnym roku nie będzie nominowany xD
Myślę, że zastąpienie jej Safranem spowoduje, że serial ten w kolejnym roku nie będzie nominowany xD
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
oo sorry myślałam, że teraz leci kolejny sezon i Safran jest za niego odpowiedzialny :> no ale w każdym bądź razie to on będzie na gali ahaha xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Strona 6 z 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Strona 6 z 11
Pozwolenia na tym forum: