Co polecacie?
+64
efi
intears
natally
jeordie
just262
killing_joke
AsiaSSS
Carrot
imagin
asiullas
meryl.
lunka01
amelka99
lisek897
IAmSherlocked
cyganka
adamk86
klamerka
pagille
juka13
littl3me
Marginesowa
Spenciar
love_A
holly10
monisiaaa33
turtle
desertrose
Anita
Limka
nastt
openyoureyes
joanna1205
Żuri
antiba
Vivien
CallMeLady
Monika
Citizen Erased
Gigi
Karo
shiva89
Joanna
brulion
Layla
amant
lana
xAaliyahxx
Ania_
Freya
BoToCoDlaMnie
karolla
Joanna81
M&M's
Lewandowska
April
Kasia
Ola
Kilmeny
Karolina
Lise
Magda
Ewa
Ania
68 posters
Strona 7 z 11
Strona 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Co polecacie?
Ja oglądałamCallMeLady napisał:ktos oglada the killing?
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Kto poleci jakiś serial podobny do gg?
Szukam czegoś na podobe. Albo żeby akcja toczyła się chociaż w nyc i ogólnie o takich ludziach bogatszych XD
Szukam czegoś na podobe. Albo żeby akcja toczyła się chociaż w nyc i ogólnie o takich ludziach bogatszych XD
nastt- Liczba postów : 1
nastt napisał:Kto poleci jakiś serial podobny do gg?
Dołączam się do prośby.
Limka- Chair & Henry
- Liczba postów : 373
SATC? to jedyne połączenie bogaci plus NYC albo Niania xDD a tak jeżeli chodzi o NYC to Girls, White Collar, HIMYM, Damages, 2 Broke Girls, Blue Bloods, Smash jest chyba w NYC. Don't Trust the Bitch in Apartment 23 jest o bogatych i niekoniecznie bogatych ludziach w NYC xD ale to sitcom.
a jeżeli coś o bogaczach, ale nie w samym NYC to Revenge. część akcji dzieje się w NYC, ale większość w Hamptons. i jest to imo takie GG w wersji dla dorosłych xD zemsty, spiski, romanse itpd albo może Seks, kasa i kłopoty. poza tym Bez Skazy, The Hills xDD Melrose Place, The OC jest chyba o bogatej rodzinie w LA?? tak jak 90210, a może The Kardashians po prostu xd
a jeżeli coś o bogaczach, ale nie w samym NYC to Revenge. część akcji dzieje się w NYC, ale większość w Hamptons. i jest to imo takie GG w wersji dla dorosłych xD zemsty, spiski, romanse itpd albo może Seks, kasa i kłopoty. poza tym Bez Skazy, The Hills xDD Melrose Place, The OC jest chyba o bogatej rodzinie w LA?? tak jak 90210, a może The Kardashians po prostu xd
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Ja tak samo chętnie bym coś znalazła nowego w klimatach NY. I czekam na "Pamiętniki Carrie".
Opis z filmwebu:
Tutaj więcej info: [You must be registered and logged in to see this link.]
Opis z filmwebu:
Boję się, że tematyka 16-latków okaże się dla mnie może ciut za dziecinna - co innego zacząć oglądać gdy mają 16 lat i w ciągu paru dni obejrzeć kilka sezonów i dojść do momentu gdy są starci, a co innego to śledzić na bieżąco, ale uwielbiam "Seks w wielkim mieście", pochłonęłam wszystkie odcinki i chętnie zobaczę jak się zaczynała przygoda Carrie w NY."The Carrie Diaries" to prequel kultowego serialu "Seks w wielkim mieście". Opowiada o losach 16-letniej Carrie Bradshaw (AnnaSophia Robb) i jej licealnych problemach. Życie na przedmieściach Connecticut umilają jej przyjaciele: Mouse (Ellen Wong), Maggie (Katie Findlay) oraz Walt (Brendan Dooling), jednak Carrie pragnie poznać wielki świat. Nawet pojawienie się nowego, seksownego ucznia Sebastiana (Austin Butler) tylko upewnia ją, że powinna zmienić swoje życie. Gdy tylko nadarza się taka okazja, wyrusza na Manhattan, który od razu ją urzeka.
Tutaj więcej info: [You must be registered and logged in to see this link.]
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
April napisał:Ja oglądałamCallMeLady napisał:ktos oglada the killing?
wart ogladac 2 sezon? skonczyli go jakos sensownie (bez spoilerow prosze )?
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
Wszystko się wyjaśniło, więc w sumie tak chociaż tylko jedna rzecz mnie zaskoczyła z tego co pamiętam. W ogóle są plotki, że ma być 3. sezon, jeśli będzie to mam nadzieję, że już z nową historią itd.
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
April napisał:Wszystko się wyjaśniło, więc w sumie tak chociaż tylko jedna rzecz mnie zaskoczyła z tego co pamiętam. W ogóle są plotki, że ma być 3. sezon, jeśli będzie to mam nadzieję, że już z nową historią itd.
dzieki! zatem zabieram sie za 2 sezon lekko zdziwiona jestem, ze tak malo ludzi go oglada, bo serial jest naprawdze dobry.
Lewandowska napisał:Ja oglądałam, ale nie lubię
Haha, luz. Ja zazwyczaj ogladam tylko te ktore lubie
Gigi napisał:The OC jest chyba o bogatej rodzinie w LA??
Zlituj się, o trzech bogatych rodzinach w Orange County w Kalifornii xD
OC polecam gorrrrrrąco. To pierwszy serial twórcy Plotkary, niektóre wątki są trochę chore ale generalnie serial jest świetny <3 Duża dawka (auto)ironii i dobre teksty, tylko jak dacie radę, to oglądajcie w oryginale, mogę wam podrzucić napisy pl do 1 sezonu bo sobie robię dla rozrywki Polski lektor nie czai żarcików i omija połowę tekstów Setha xD
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Możecie polecić jakieś seriale skandynawskie? Przejrzałam trochę wyników z google, ale niestety głównie kryminały polecają ;/ A mi zależy na obyczajówce, dramacie.
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Żuri napisał:A oglądasz Szwedzki killing czy ten drugi? Szwedzki jest dużo lepszy.
Obejrzalam juz Amerykanski i nie bylo zle. Chcialam zaczac ogladac Dunski (to chyba nie jest Szwedzki?), ale nie moge go nigdzie znalezc ;/ Gdzie go ogladalas?
ktoś oglądał Szpiedzy w Warszawie?? najgorsze jest to, że w PL puszczają dubbing wtf damn tyle seriali wróciłoooo. nie wyrabiam ;(
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Ja oglądałam z tym nieszczęsnym dubbingiem. Chociaż nawet bez niego, serial nudzi tak jak i książka.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Polećcie mi zakończony wciągający serial. Może być kilka.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Lewandowska napisał:Polećcie mi zakończony wciągający serial. Może być kilka.
Plotkara ;P
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Joanna napisał:Może Zaklinacz Dusz??
Tego nie chcę oglądać na razie. SATC i GG widziałam, wiec.
Może coś z sitcomów? Friends, HIMYM i '70 oglądałam.
Lewandowska- Bart & OTH
Lewandowska napisał:Polećcie mi zakończony wciągający serial. Może być kilka.
A to jeszcze są seriale których nie widziałaś Lewandowska? ;*
Ja z sitcomów lubię oprócz tych które wymieniłaś, jeszcze [You must be registered and logged in to see this link.]
Go??- Gość
Marta napisał:Lewandowska napisał:Polećcie mi zakończony wciągający serial. Może być kilka.
A to jeszcze są seriale których nie widziałaś Lewandowska? ;*
Są, są i to sporo. Nam dwadzieścia parę na liście i liczę, że ktoś tu któryś z tej listy poda i serdecznie poleci Skłaniam się ku na FNL albo Entourage lub może The Office:> Pamiętaj, że się umówiłyśmy na MM:P
Lewandowska- Bart & OTH
Pamiętam
Popatrzyłam na twoją listę i mogę Ci serdecznie polecić Modern Family, jeszcze się nie skończył, ale już trochę odcinków było, więc będziesz miała co nadrabiać Ja osobiście uwielbiam.
Popatrzyłam na twoją listę i mogę Ci serdecznie polecić Modern Family, jeszcze się nie skończył, ale już trochę odcinków było, więc będziesz miała co nadrabiać Ja osobiście uwielbiam.
Go??- Gość
Strona 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Strona 7 z 11
Pozwolenia na tym forum: