LIO 2012
+15
Ola
shiva89
fusiatko44
brulion
Lewandowska
Karo
Karolina
Edda
Ewa
MotherChucker
Vivien
Kasia
Ania M.
Żuri
Gigi
19 posters
Strona 4 z 12
Strona 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: LIO 2012
O to faktycznie dużo jeszcze przed Nią ale trzeba myśleć pozytywnie Jak nie medal to może chociaż dobra pozycja końcowa
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
nie wiem czy wiecie, ale Radwańskie teraz w deblu grają
MotherChucker- Blair & Chair
- Liczba postów : 667
Czerniak nie awansował, na szczęście to nie jego dystans. Za to Phelps w 200 motylkiem... jaki szkolny błąd
A Otylia... tragedia.
A Otylia... tragedia.
Ostatnio zmieniony przez Żuri dnia Wto Lip 31, 2012 8:02 pm, w całości zmieniany 1 raz
cały mecz grała lepiej. mówiłam, że kręci nosem i drepcze. znowu mieliśmy tego przykład. taka jest stara Aga. do piłek nie biegała nawet. żenada. dlatego właśnie myślę, że zlewka i jej nie zależy. może myśli, że podbije NJ lol. życzę jej tego z całego serca
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
ahahah xDD a na końcu babka z tyłu z miną bitch plz
Gigi- Gossip Dan & Girls
GossipGirl napisał:MotherChucker napisał:GossipGirl napisał:Ja nie chce przykładu z zeszłego roku.Ja chce fakty aktualne.
Dostaniesz już pojutrze o godzinie 17:45
Już nie mogę się doczekać.
wynik meczu z Argentyna i dzisiejsza gra Polakow chyba mówią same za siebie
Jeżeli tak gra drużyna, której sodówka uderzyła do głowy to mam ogromną nadzieję, że wszystkim naszym zespołom ta sodówka do głów uderzy;)
Brawo! Oby tak dalej
Brawo! Oby tak dalej
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Każdemu może przytrafić się gorszy dzień, klasa to się po nim podnieść
My nie możemy lekceważyć innych ale i inni muszą pamiętać że nas nie można lekceważyć
My nie możemy lekceważyć innych ale i inni muszą pamiętać że nas nie można lekceważyć
Ania M.- Chair & Klaine
- Liczba postów : 223
zgadzam się z Anią i Karoliną.
taka drużynę chce oglądać. drużynę, która po porażce jest w stanie się podnieść i grać tak jak gdyby nic się nie stało. walczyli o każda piłkę aż miło było patrzeć. do tego wspaniała atmosfera wśród kibicow;)
taka drużynę chce oglądać. drużynę, która po porażce jest w stanie się podnieść i grać tak jak gdyby nic się nie stało. walczyli o każda piłkę aż miło było patrzeć. do tego wspaniała atmosfera wśród kibicow;)
MotherChucker napisał:GossipGirl napisał:MotherChucker napisał:GossipGirl napisał:Ja nie chce przykładu z zeszłego roku.Ja chce fakty aktualne.
Dostaniesz już pojutrze o godzinie 17:45
Już nie mogę się doczekać.
wynik meczu z Argentyna i dzisiejsza gra Polakow chyba mówią same za siebie
Fakt dziś zagrali bardzo dobry mecz,nie tylko pod względem punktów ale wszystkiego. Mam nadzieję,że w kolejnych meczach to utrzymają i nie będą mieć słabszego dnia.
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
I doskonała postawa Żygadło, po nie najlepszym meczu w jego wykonaniu, dziś ponownie dostał swoją szansę i wykorzystał ją.
Sprawił sobie wspaniały prezent na urodziny
Sprawił sobie wspaniały prezent na urodziny
Ania M.- Chair & Klaine
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
[You must be registered and logged in to see this image.]
Gigi- Gossip Dan & Girls
Karolina napisał:Zabawne, że ludzie chętniej ganią po jednej porażce niż chwalą po zwycięstwie;) Życie.
Bo tak niestety łatwiej. Każdy się przyzwyczaił do tego, że Polscy siatkarze wygrywają i chyba trudno czasem zrozumieć, że mogą mieć gorszy dzień. Co jest naprawdę przykre, bo od tylu lat chłopaki pokazują klasę. Ja szczerze im kibicuję teraz, tak jak kibicowałam im w tym meczu z Bułgarami. Są świetni i wierzę w ich sukces
Cieszę się też, że Łukasz ma podwójny powód do świętowania
A co do meczu, jestem zachwycona Ruciakiem. Bartman i Winiarski klasa. Zresztą każdy dziś zagrał naprawdę dobry mecz. No i z przyczyn osobistych muszę jeszcze wspomnieć o cudownym Nowakowskim
Go??- Gość
Tak, bardzo dobry mecz Winiarskiego , Bartmana, Kurka.
Zmiany zadaniowe Ruciaka i Jarosza- majstersztyk. A Piotrek jak dostanie odpowiednią piłkę no to nie do powstrzymania.
Zmiany zadaniowe Ruciaka i Jarosza- majstersztyk. A Piotrek jak dostanie odpowiednią piłkę no to nie do powstrzymania.
Ania M.- Chair & Klaine
są duże szanse na to, że wyjdziemy na Brazylię albo Rosję. szkoda, bo chciałam finał z Rosją
Gigi- Gossip Dan & Girls
No i Prudel z Fijałkiem w ćwierćfinale Brawo panowie, brawo
Ania M.- Chair & Klaine
Anne_Charlotte napisał:I jest wreszcie drugi medal
może przerwiemy tym medalem złą passę i jeszcze kilka zdobędziemy, oby
Strona 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12