Jak poznałem Waszą matkę
+44
Carrot
Anabele
IAmSherlocked
Cynicznie
anekk
Chiio
madziiuulami
Gonia
riolcia
monisiaaa33
Kasia
Justyna
dzastulaa_
Ella
alkamb
kicksforchicks
xoxo-Anja
PH2C
Blake
missv
klaudusqa
lalitaaa
B.
xxl
Żuri
Ania M.
Monika
Layla
Joanna81
kiwi92
karolla
Lewandowska
Nika
Gosiek
Vivien
April
Ola
DairDreamer
andzia
Lise
Magda
Gigi
Kilmeny
desertrose
48 posters
Strona 12 z 21
Strona 12 z 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Re: Jak poznałem Waszą matkę
[You must be registered and logged in to see this image.]...April napisał:i moim zdaniem najciekawsze, trzymam kciuki, żeby się okazało prawdziwe
- Spoiler:
In a flash-forward, we see a blond 16-year-old boy and his brunette 14-year-old sister, sitting on a couch in a living room, listening and silently reacting to the story being told to them by one of their parents...
...wait for it... Robin.
HIMYM 7x11 The Rebound Girl 21/Nov/11Lise napisał:Kolejny odcinek jest za tydzień, czy jest jakaś przerwa?
DairDreamer- Liczba postów : 269
O, a to ciekawa informacja. Opowieść Robin, to by mogło być coś :>
Wczoraj - w przerwach w nauce ze statystki (w sumie to może odwrotnie...) oglądałam sobie losowo odcinki HIMYM.
W tym sezonie powinna zostać rozwiązana jeszcze jedna historia - jak Barney uratował Lilly, która była w ciąży, i coś o ich kłótni Ciekawe co to będzie.
I jeszcze jedno miłe wspomnienie, można by powiedzieć początek Barneya i Robin - w Sandcastles in the sand ah, jak dobrze było to oglądać, wiedząc jak się dalej potoczą ich losy, naprawdę genialnie wyglądali - po prostu dobrze się bawiąc przy oglądaniu teledysku (do czasu... )
Chyba ten serial jest nie do znudzenia, bo już mogłabym oglądać wszystko od nowa, ale póki co się powstrzymuję, i od czasu do czasu oglądam po jednym odcinku
Wczoraj - w przerwach w nauce ze statystki (w sumie to może odwrotnie...) oglądałam sobie losowo odcinki HIMYM.
W tym sezonie powinna zostać rozwiązana jeszcze jedna historia - jak Barney uratował Lilly, która była w ciąży, i coś o ich kłótni Ciekawe co to będzie.
I jeszcze jedno miłe wspomnienie, można by powiedzieć początek Barneya i Robin - w Sandcastles in the sand ah, jak dobrze było to oglądać, wiedząc jak się dalej potoczą ich losy, naprawdę genialnie wyglądali - po prostu dobrze się bawiąc przy oglądaniu teledysku (do czasu... )
Chyba ten serial jest nie do znudzenia, bo już mogłabym oglądać wszystko od nowa, ale póki co się powstrzymuję, i od czasu do czasu oglądam po jednym odcinku
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Ja mogę z milion razy obejrzec jeden odcinek. Jak miałam na telefonie The Playbook, to mimo, że znałam tekst na pamięć dalej się śmiałam jak głupia...
I dzięki, za przypomnienie o twórczosci Robin... Już dawno miałam to pobrać
I dzięki, za przypomnienie o twórczosci Robin... Już dawno miałam to pobrać
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
hahaha:D Lol.
"Wybierzmy imię dla dziecka
- Barney...
- OMG, to był też mój pomysł"
"Wybierzmy imię dla dziecka
- Barney...
- OMG, to był też mój pomysł"
Ostatnia scena nowego odcinka... jak dla mnie szok prawie spadłam z krzesła haha
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Ja nie wiem czemu, ale zaczęłam się śmiać Ale rzeczywiście szok
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
W końcu nadrobiłam wszystkie odcinki i faktycznie jestem w szoku!
Już nie mogę się doczekać, jak scenarzyści rozwiążą wszystkie te wątki
Uwielbiam ten serial, jest genialny!!
Już nie mogę się doczekać, jak scenarzyści rozwiążą wszystkie te wątki
Uwielbiam ten serial, jest genialny!!
Go??- Gość
O M G No ostatnia scena szok haha Tego to się nie spodziewałam A kolejny odc. dopiero za 2 tygodnie więc sobie poczekamy
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Ale spoiler znalazłam...
- Spoiler:
- Scenarzyści postanowili, że już wkrótce Robin zastąpi Teda w prowadzeniu narracji w HIMYM. Nawet dzieci Teda znikną, a na ich miejsce pojawią się... dzieci Robin. Matka będzie im opowiadała o swoim życiu. Jednak to nie ta chwilowa zmiana miejsc jest najważniejsza, ale wygląd jednego z dzieci Scherbatsky, który już wywołał gorącą dyskusję wśród fanów za oceanem. Jej syn okaże się bowiem blondynem.
I co Wy na to?
hahaha, ale wymyślili! Nie wiem, może to i dobry pomysł
OMG! Nie wiem dlaczego, ale w ostatniej scenie przypomniała mi się Plotkara:D Zdrada, ciąża, podobne?
A co do tego, że Robin ma opowiadaźć. Troche mi to nie pasi... Jak poznałem waszą matkę, a opowiada Robin?
A co do tego, że Robin ma opowiadaźć. Troche mi to nie pasi... Jak poznałem waszą matkę, a opowiada Robin?
Przecież to Barney biegał w ostatnim odcinku z bobasem bawiąc się w matkę i widać było,Lise napisał:A co do tego, że Robin ma opowiadaźć. Troche mi to nie pasi... Jak poznałem waszą matkę, a opowiada Robin?
że to matkowanie podobało się jemu, zatem jeśli w następnych odcinkach Robin opowie swoim
dzieciom historię pod tytułem "Jak Poznałam Waszą Matkę" to nie będzie zbyt wielka przesada…
DairDreamer napisał:Przecież to Barney biegał w ostatnim odcinku z bobasem bawiąc się w matkę i widać było,Lise napisał:A co do tego, że Robin ma opowiadaźć. Troche mi to nie pasi... Jak poznałem waszą matkę, a opowiada Robin?
że to matkowanie podobało się jemu, zatem jeśli w następnych odcinkach Robin opowie swoim
dzieciom historię pod tytułem "Jak Poznałam Waszą Matkę" to nie będzie zbyt wielka przesada…
Nie dobijaj mnie... Czyli tak...
- Ted i jakaś baba
- Lily i Marshal
- Robin i jakaś baba
- Barney i.... dziecko:D
Ja jestem za tamimi parami:P
Lise napisał:
Nie dobijaj mnie... Czyli tak...
- Ted i jakaś baba
- Lily i Marshal
- Robin i jakaś baba
- Barney i.... dziecko:D
Ja jestem za tamimi parami:P
Chyba żeśmy się za bardzo nie zrozumieli
- Ted i kogoś siostra
- Lily i Marshal
- Robin i Barney... jako matka z opowieści Robin "Jak Poznałam Waszą Matkę"
przecież napisałem Poznałam a nie Poznałem
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Sorry, nie zrozumiałam do końca:)
No. no odcinek rzeczywiście dobry, zresztą jak każdy Robin i ciąża, bardzo fascynujące, choć nie wiem do końca czy mi się to podoba. Robin jednak jest kobietą, która moim zdaniem zabezpiecza się na tysiąc sposobów Ale cóż, zdarza się
Mini spoliery
- Spoiler:
With the death of Marshall's father last spring and Robin's recent emotional roller coaster, CBS' How I Met Your Mother has been playing out like a daytime soap, and executive producer Carter Bays says there's more drama ahead next year. "We always try to do that delicate dance between lighthearted comedy and real issues," Carter says. Among the upcoming developments:
• Barney finds romantic stability — likely with a woman named Quinn (Ugly Betty vet Becki Newton) — while Robin and Kevin's "relationship takes some big steps," says Carter.
• Lily's father, Mickey (Chris Elliott), returns for a multi-episode arc.
• Marshall and Lily welcome their baby boy in May.
• We'll again flash forward to the mysterious wedding and the long-awaited revelation of the bride's identity. "In May, we will follow Ted to the bride's dressing room and meet her," promises Carter. "Some monumental things are ahead that will change Ted's life irrevocably and make it a different show going forward. We're going to get into why he's still single. He's going to start realizing some things and exploring some new territory."
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
zareklamuje, moze mnie nie zabija. zapraszam na chyba jedyne polskie forum himym howimetyourmother @com.pl
xxl- Liczba postów : 355
Robin w ciąży? Barney ojcem? Co tam się dzieje Moi znajomi z US tylko o tym potrafią rozmawiać ostatnio, jeżeli chodzi o seriale he, mówiąc, że HIMYM stało się serialem Robin i Barneya
Przecież HIMYM zawsze było serialem Barney’a Ted i reszta to tylko dodatkiSomeonelikeyou napisał:Robin w ciąży? Barney ojcem? Co tam się dzieje Moi znajomi z US tylko o tym potrafią rozmawiać ostatnio, jeżeli chodzi o seriale he, mówiąc, że HIMYM stało się serialem Robin i Barneya
a że Robin będzie z Barneyem wiadomo było od pierwszego sezonu i nie trzeba
być dr.Housem, aby dojść do takiego wniosku co prawda jeszcze się trochę
pomęczymy Kevinem i z tą nową laską Quinn (Becki Newton) ale nikt nie mówił,
że będzie lekko. Zresztą Co łatwo przychodzi, szybko odchodzi…
Strona 12 z 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Strona 12 z 21
Pozwolenia na tym forum: