The vampire diaries
+30
Monika
fanka2112
openyoureyes
Ewa
Vogue.
karolla
turtle
CallMeLady
magdzialeenka
jeanne
Limka
Freya
Ella
Ania_
April
Karo
alkamb
Blairena
Klaudia
Lewandowska
Kasia
Ola
Lise
brulion
Gigi
Layla
Vivien
Karolina
shiva89
Joanna
34 posters
Strona 13 z 16
Strona 13 z 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Re: The vampire diaries
Przeczuwam nowy ship
[You must be registered and logged in to see this image.]
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Nie-eee, już wypuścili promo, to nic nie znaczy :>
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Myślałam, że to gniazdo na głowie Kola to jakiś jednorazowy wybryk, w ramach kamuflażu czy co, a tu widzę, że chyba mu się spodobało....
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Bo to dopiero początekKasia napisał:Nie-eee, już wypuścili promo, to nic nie znaczy :>
W takim połączeniu może bym nawet zaczęła lubić Bonnie
Layla- Chair & Hyckie
Karolina napisał:Myślałam, że to gniazdo na głowie Kola to jakiś jednorazowy wybryk, w ramach kamuflażu czy co, a tu widzę, że chyba mu się spodobało....
Też tak myślałam..
Jak już powiedziałam o tym promo to wrzucam:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Kasia- Dan & Klaine
jakos najnowszy odcinek w ogole mi sie nie podobał...taki dziwny
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
shiva89, nie martw się. Mnie tak samo.
Oglądałam w nocy premierę, zwykle po tym z napisami oglądam, a nawet tego mi się nie chce. Niby akcja jakaś była, ale wszystko takie wymuszone, bez sensu. Na serio gdyby nie oryginalni, to już dawno przestałabym oglądać...
Oglądałam w nocy premierę, zwykle po tym z napisami oglądam, a nawet tego mi się nie chce. Niby akcja jakaś była, ale wszystko takie wymuszone, bez sensu. Na serio gdyby nie oryginalni, to już dawno przestałabym oglądać...
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Kasia- Dan & Klaine
Mnie się też nie podobał. Bracia Salvatore są daremni z tym lekarstwem, żałosne jest to szukanie lekarstwa za wszelką cenę. Jedynie Kol ratuje sytuację. Ogólnie nuda. Stebekah może być, ale bez szału, rozwalił mnie tekst "seks był udany, bo jesteś szalona" Tylko Shane mnie interesuje.
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
A ja właśnie skończyłam odcinek i jestem bardzooo zadowolona:D
Zgadza się, Stefan jest IDEALNY W ogóle ciekawy odcinek. Kol dzięki swojemu akcentowi nawet z tą nieszczęsną fryzurą jest zachwycający
'You dated a child who only thinks about herself' - Rebekah mistrzem odcinka.
Zgadza się, Stefan jest IDEALNY W ogóle ciekawy odcinek. Kol dzięki swojemu akcentowi nawet z tą nieszczęsną fryzurą jest zachwycający
'You dated a child who only thinks about herself' - Rebekah mistrzem odcinka.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Wreszcie zaczyna się coś dziać. Stefan i Rebekah byli świetni w tym odcinku .Chce więcej ich scen.
Elene w tej chwili jest tak irytująca, że nie mogę jej znieść. Dobrze jej Stefan wygarnął.
Klaus staje się znowy tym starym ,dobrym Klausem z początków. Kol też niezły, tylko mógłby zmienić tą fryzurę.
A tak poza tym, jeszcze do poprzedniego odcinka.
Elena przypomina mi Blair. Szczególnie te dialogi.
I didn't sleep with Damon because of the sire bond. I slept with Damon because I'm in love with him.
Rebekah: Do you still love Stefan?
Elena: Yes.
Rebekah: Are you still in love with Stefan?
Elena. No.
Blair do Chucka :And I love you. I always will. But it doesn't mean I'm in love with you.
Blair do Dana: "I told him he doesn't have my heart anymore. I realized it belongs to someone else."
Może naciągane, ale ja widzę podobieństwo.
Elene w tej chwili jest tak irytująca, że nie mogę jej znieść. Dobrze jej Stefan wygarnął.
Klaus staje się znowy tym starym ,dobrym Klausem z początków. Kol też niezły, tylko mógłby zmienić tą fryzurę.
A tak poza tym, jeszcze do poprzedniego odcinka.
Elena przypomina mi Blair. Szczególnie te dialogi.
I didn't sleep with Damon because of the sire bond. I slept with Damon because I'm in love with him.
Rebekah: Do you still love Stefan?
Elena: Yes.
Rebekah: Are you still in love with Stefan?
Elena. No.
Blair do Chucka :And I love you. I always will. But it doesn't mean I'm in love with you.
Blair do Dana: "I told him he doesn't have my heart anymore. I realized it belongs to someone else."
Może naciągane, ale ja widzę podobieństwo.
ronnie- Chair & Dorota
- Liczba postów : 339
Kurcze nie wiem kiedy będę miała czas pooglądać wczorajszy odcinek a widzę, że ciekawe rzeczy się działy...
Dla fanów Dalarica :
Dla fanów Dalarica :
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Odcinek jak dla mnie nudny, taki naciągany. Z "przemiany" Stefana bym się nie cieszyła, bo znając TVD, za kilka odcinków znowu się okaże, że chce dotrzeć do leku, żeby powróciła jego dawna Elena.
Layla- Chair & Hyckie
ten odcinek był taki nudny...
Zaczynam lubić Stefana:D Widać, że brak Eleny dobrze na niego działa.
Rebekah <3
Oni chcą zabić Kola?! łaj?
Zaczynam lubić Stefana:D Widać, że brak Eleny dobrze na niego działa.
Rebekah <3
Oni chcą zabić Kola?! łaj?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
No jak to dlaczego chcą zabic Kola, bo to jedyny rozsądny w tej całej grupie debili i im przeszkadza w znalezieniu Kjur ::rzygam:: Mam nadzieje, ze Silas będzie straszny i porządnie przetrzepie im tylki. Wiadomo, ze Stefan szuka lekarstwa tylko ze względu na jego epicka Elene. Nie mogę już na nich patrzeć wszystkich przez ten watek.
Karo- Chair & Zade
i drugi powód dlaczego chcą zabić Kola to
- Spoiler:
- bo zahipnotyzował Damona by zabił Jeremiego ;p
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
Czy Klaus nie moze teraz po prostu zahipnotyzować Demona,zeby jednak nie zabijal Jera?
Najbardziej rozsmieszyla mnie podwójna moralność Gilbertow. Wielce obrzurzeni,ze Damon i Klaus kazali Jeremiemu zabijać niewinne,mlode wampirki, ale to ze zabijając Koła zginą setki przez niego stworzonych to już nikogo nie rusza: D
Najbardziej rozsmieszyla mnie podwójna moralność Gilbertow. Wielce obrzurzeni,ze Damon i Klaus kazali Jeremiemu zabijać niewinne,mlode wampirki, ale to ze zabijając Koła zginą setki przez niego stworzonych to już nikogo nie rusza: D
Karo- Chair & Zade
mnie bardziej rozwaliło to, że Elena prosiła Klausa o pomoc, a pod koniec odcinka mówi, że sama o siebie zadba... albo Damon który nie wiadomo jakim cudem jednak wie, żę Kol go zahipnotyzował. w tym odcinku ogólnie sporo było absurdów.
lulz
What happened:
Elena: What are you doing with Rebekah, Stefan. She tried to kill me.
What should have happened:
Matt: What are you doing with Damon, Elena. He tried to kill me.
Caroline: What are you doing with Damon, Elena. He tried to kill me.
Jeremy: What are you doing with Damon, Elena. He tried to kill me.
Bonnie: What are you doing with Damon, Elena. He tried to kill me.
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
szału w tym odcinku nie było, właściwie podoba mi się tylko Stebekah
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Elena mnie już denerwuje. Nie wszystko się kręci w okół niej. Kiedyś nie bardzo podobała mi się wizja Damon&Elena ale teraz jest to chyba najlepsze wyjście z sytuacji. Stefan jest o wiele lepszy bez tej egoistki u swoim boku
Nie kumam wizji zabicia Kola. Mogę się mylić ale Kol stworzył Khaterinę która stworzyła Salvatorów którzy stworzyli Elenę więc nie do końca kumam albo po prostu mi się coś pomyliło. W 4 sezonie Rebekah i Klaus są najlepsi jak dla mnie, najmniej irytują.
Jest za mało April, jej postać zapowiadała się ciekawie. Profesor zasługuje na pożarcie przez jakiegoś wampira, bo niepotrzebnie miesza. Ogólnie myślałem że jak Elena zostanie wampirem to będzie coś ciekawszego a jak na razie powiewa trochę nudą.
Nie kumam wizji zabicia Kola. Mogę się mylić ale Kol stworzył Khaterinę która stworzyła Salvatorów którzy stworzyli Elenę więc nie do końca kumam albo po prostu mi się coś pomyliło. W 4 sezonie Rebekah i Klaus są najlepsi jak dla mnie, najmniej irytują.
Jest za mało April, jej postać zapowiadała się ciekawie. Profesor zasługuje na pożarcie przez jakiegoś wampira, bo niepotrzebnie miesza. Ogólnie myślałem że jak Elena zostanie wampirem to będzie coś ciekawszego a jak na razie powiewa trochę nudą.
Homeland1- Liczba postów : 20
Kol nie stworzył Katheriny. To była Rose. A Rose była zmieniona przez Mary Porter. A ją Klaus:D
wtf?!
- Spoiler:
- Kol nie żyje?! łat?!
Strona 13 z 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 13 z 16
Pozwolenia na tym forum: