Życzenia i propozycje Sezon 5
+55
CallMeLady
M.
Ewa
mystique
dzika
missv
gaspar
Karolina287
Freya
Kate__895
brulion
klaudyy
pelcia22
Ella
kam1105
lalitaaa
ika
TheBlairBitchProject
Ania_
andzia
truskaweczka
martuska1c2
xAaliyahxx
coconutP
zielonygroszek83
oliwciaa
Magdafa
dzastulaa_
lb
Gosiek
noire
lookx
zakochana_0
Żuri
endzioszka
brolix
sund1ay
Vivien
Layla
Magda
Karolina
s
paulishta
elenex89
caitlin
fusiatko44
Kora
jeanne
Aniula
bulma201
Ola
Ania
Lise
Kasia
Gigi
59 posters
Strona 6 z 7
Strona 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Życzenia i propozycje Sezon 5
Ja mam trzy życzenia:
1) Niech zniknie Ivy/Charlie, irytuje mnie strasznie Każda jej sekunda na ekranie podnosi mi ciśnienie
2) Więcej Doroty!
3) Więcej Any, bo jeśli dalej będzie się pojawiać równie często to w 15 sezonie wszyscy pomyślą, że to zaginiona siostra Rufusa
1) Niech zniknie Ivy/Charlie, irytuje mnie strasznie Każda jej sekunda na ekranie podnosi mi ciśnienie
2) Więcej Doroty!
3) Więcej Any, bo jeśli dalej będzie się pojawiać równie często to w 15 sezonie wszyscy pomyślą, że to zaginiona siostra Rufusa
truskaweczka- Blair & Dorota
- Liczba postów : 34
Więcej Plotkary!
Więcej zabójczych tekstów Chucka z dwóch pierwszych sezonów!
Wątek główny dla Doroty.
I niech V, J nie wracają.
Więcej zabójczych tekstów Chucka z dwóch pierwszych sezonów!
Wątek główny dla Doroty.
I niech V, J nie wracają.
andzia- Dair & Derena
- Liczba postów : 285
moje życznia:
1) Więcej wspólnych scen przyjaciół B/S/N/Ch i Dan
2) Blair pozbywa się księciunia razem z jego sepleniącą mamunią
3) Blair decyduje czego chce w życiu
4) Chuck decyduje czego chce w życiu
5) B i Ch decydują że w swoich życiach chcą siebie
6) Serena niech zostanie w LA i uzależni się od operacji plastycznych (do tego stopnia żeby jej nikt nie poznał)
7) Nate i Dan dla zabicia czasu niech razem otworzą jakiś biznes...może jakąś pralnie chemiczną czy coś
i jeszcze jedno najważniejsze moje życznie
...nowe fryzury dla wszystkich aktorów ...
dziękuję to by było na tyle
1) Więcej wspólnych scen przyjaciół B/S/N/Ch i Dan
2) Blair pozbywa się księciunia razem z jego sepleniącą mamunią
3) Blair decyduje czego chce w życiu
4) Chuck decyduje czego chce w życiu
5) B i Ch decydują że w swoich życiach chcą siebie
6) Serena niech zostanie w LA i uzależni się od operacji plastycznych (do tego stopnia żeby jej nikt nie poznał)
7) Nate i Dan dla zabicia czasu niech razem otworzą jakiś biznes...może jakąś pralnie chemiczną czy coś
i jeszcze jedno najważniejsze moje życznie
...nowe fryzury dla wszystkich aktorów ...
dziękuję to by było na tyle
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
truskaweczka napisał:
Muszę zadać to pytanie, pewnie wyjdę na debila.. kto to jest Ana?
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
kasia_ napisał:truskaweczka napisał:
Muszę zadać to pytanie, pewnie wyjdę na debila.. kto to jest Ana?
Ana to chyba dziecko Doroty, jak dobrze pamiętam
Go??- Gość
Ok, już się nie dziwię, że nie zapamiętałam xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Anastazja?! Kurde, to ona jeszcze żyje?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Mam nadzieje że teraz gdy ma byc rozbudowany wątek Doroty, to wreszcie pokażą to dziecko, bo też jak przeczytałam ten punkt zaczęłam sie zastanawiać kto to jest
lb- Blair & Chair
- Liczba postów : 176
zeby nie powracala nigdy Raina, Eva, Vanessa - strasznie mnie irytowaly te babki;
wiecej zgryzliwych tekscikow Chucka;
fajnie byloby gdyby byl znowu watek mamy Chucka, bardzo lubilam ten watek w 4 sezonie;
Jack - wujek Chucka tez moglby sie znowu pojawic, ale razcej z poztywnym nastawieniem do Chucka, fajne bylo to ich sprzymierzenie w 4;
zeby Nate mial ciekawy watek- w 5x1 zaczelo go wreszcie widac, a trzeba przynac, ze Chace jest zankomitym aktorem, bardzo naturalnym;
jezeli Blair jest w ciazy, to zeby z Chuckiem i zeby to ich zblizylo, Chair <3
fajnie byloby gdyby byl znowu watek mamy Chucka, bardzo lubilam ten watek w 4 sezonie;
Jack - wujek Chucka tez moglby sie znowu pojawic, ale razcej z poztywnym nastawieniem do Chucka, fajne bylo to ich sprzymierzenie w 4;
zeby Nate mial ciekawy watek- w 5x1 zaczelo go wreszcie widac, a trzeba przynac, ze Chace jest zankomitym aktorem, bardzo naturalnym;
TheBlairBitchProject- Liczba postów : 142
No co do Anastazji, to chyba Vanya pełni rolę mamusi, bo ani razu go jeszcze nie było od czasu narodzin. Ale Dorota mogłaby jednak czasem wspomnieć Anie, w sposób inny niż "baby nr 2 on the way"
I tak dobrze, że pamieta iz ma jeszcze 1 dziecko:D
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
TheBlairBitchProject napisał:zeby nie powracala nigdy Raina, Eva, Vanessa - strasznie mnie irytowaly te babki;
Wg mnie Chace jest najsłabszym ogniwem serialu, jeśli chodzi o zdolności aktorskie. Jest okropnie sztuczny, szczególnie w scenach gdzie przybiera minę 'Natefused' I no cóż, trzeba przyznać że jest to praktycznie co druga scena.
lb- Blair & Chair
- Liczba postów : 176
mi akurat podoba sie jego gra aktorksa; tylko do tej pory nie mial, jak sie pokazac, caly czas w cieniu Chucka i innych; dosc dobrze go bylo widac, jak byla ta cala aferka z Trippem i dziadkiem; dobrze, ze teraz w 5x1 scenarzysci dali mu szanse na pokazanie sie; oby tak dalej; po prostu jest tyle kolo niego barwnych i charakternych postaci, ze on nie jest doceniany, a szkoda:P
TheBlairBitchProject- Liczba postów : 142
Może to nieładne życzenie, ale ja chciałabym żeby jednak Blair nie była w ciąży bardzo mi się ten wątek nie podoba. Reszta niech się toczy jakkolwiek
ika- Blair & Dan
- Liczba postów : 8
Niestety to życzenie już sie nie spełni. Jedynie Blair może poronić.
Magdafa- Blair & Chair
- Liczba postów : 366
Wątek dla Nate'a, ale bez żadnych starszych/młodszych/martwych/żywych kobiet. Nie każe mu zostać gejem, choć z Erickiem byłby słodki (teraz mi to wpadło do głowy ), ale mógłby skupić się TYLKO na karierze, proszę? A nie: "OCH, uprawiajmy seks, ale pamiętaj, że ja chcę PRACOWAĆ" -.-
Aniula- Liczba postów : 67
Aniula napisał:Wątek dla Nate'a, ale bez żadnych starszych/młodszych/martwych/żywych kobiet. Nie każe mu zostać gejem, choć z Erickiem byłby słodki (teraz mi to wpadło do głowy ), ale mógłby skupić się TYLKO na karierze, proszę? A nie: "OCH, uprawiajmy seks, ale pamiętaj, że ja chcę PRACOWAĆ" -.-
Dokładnie,jeszcze to jak sie potem zgodził na akcje z tekefinami. Wieczny chłopiec na posyłki,wykorzysta go i porzuci.
lalitaaa- Liczba postów : 43
Ale rozbawiła mnie ta scena kiedy ta Dianna powiedziała całej firmie, ze ich zwalnia...
Magdafa- Blair & Chair
Mnie osobiście Diana denerwuje. Nate też, takie flaki z olejem.Mogliby zrobić coś z jego postacią. Zawsze niezdecydowany goguś "Aah jestem Nate, jestem przystojny i laski mnie kochają..Którą tu wybrać? Ee nie ważne. Wezmę tą, która nawinie się pod rękę" Zawsze tak było. Była Blair-niech będzie Blair, nawinęła się Serena-oK, Jenny?Nie ma sprawy. Jenny nie? Ooo Vanessa, cześć.Niech będzie..A jak przyszło wybrać to też decyzja bez przemyślenia. Kolejnych lasek nie jestem w stanie liczyć. Kocha każdą, która akurat wpadnie mu w ręce. Nie ma w tym żadnych głębszych uczuć. Płytki facecik, tyl, że przystojny .. Taka męska Serena trochę (Chociaż nawet ona ma więcej do powiedzenia) Każdy kolejny sezon rozpoczyna się związkiem Nata albo z jakąś starszą babką albo jakąś laską, która go oszukuje, a w rzeczywistości jest wrogiem.
A teraz wątek Nate+Charlie..?Znow oszustka, związek bez przyszłości. nuda.. Nate nie myśli, tylko powiela schematy..
A teraz wątek Nate+Charlie..?Znow oszustka, związek bez przyszłości. nuda.. Nate nie myśli, tylko powiela schematy..
kam1105- Blair & Chair
- Liczba postów : 89
Tak on jest dobry w powielaniu schematów..... szzcególnie jeśli chodzi o kobiety.
Magdafa- Blair & Chair
Rozwaliłaś mnie tym, genialna koncepcjabulma201 napisał:Potem wygłasza piękną mowę zaręczynową, a na koniec Blair mówi: NIE i odchodzi z Vanyą, któremu znudziło się już życie z Dorotą i praca portiera.
Ella- Chair & Chuck
- Liczba postów : 795
genialna to za mało powiedzianeElla napisał:Rozwaliłaś mnie tym, genialna koncepcjabulma201 napisał:Potem wygłasza piękną mowę zaręczynową, a na koniec Blair mówi: NIE i odchodzi z Vanyą, któremu znudziło się już życie z Dorotą i praca portiera.
pelcia22- Dair & Date
- Liczba postów : 78
Osobiście nie będę tu rozpatrywać sprawy CHAIR ponieważ to oni ciągną cały serial, ale nie wiem co się stało z pozostałymi bohaterami. Serena? Nate? chcę ich takich jak z 2 pierwszych sezonów, teraz to falki z olejem, a ich wątki naprawdę banalne i nic nie znaczące
klaudyy- Liczba postów : 12
A jakie macie życzenia na dalszą część sezonu po tych 10 odcinkach?
Ja by chciała:
- zakończenie wątku Louis+Blair
- Chair
- Blair i Dan jako przyjaciele, a za to może Serena + Dan?
- wyjaśnienie sprawy z prawdziwą Charlie
- rozwikłanie zagadki Diany
- ktoś do pary dla Nate'a - może w końcu ktoś w jego wieku
- więcej Cyrusa
- brak powrotu Vanessy
Ja by chciała:
- zakończenie wątku Louis+Blair
- Chair
- Blair i Dan jako przyjaciele, a za to może Serena + Dan?
- wyjaśnienie sprawy z prawdziwą Charlie
- rozwikłanie zagadki Diany
- ktoś do pary dla Nate'a - może w końcu ktoś w jego wieku
- więcej Cyrusa
- brak powrotu Vanessy
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Ja mam tylko jedno życzenie: DERENA!
No dobra, może jeszcze jakiś bardziej rozbudowany i realistyczny wątek dla Nate'a. Jak dla mnie to mógłby nawet znowu zakochać się w Blair, byle tylko odczepił się od Diany i reszty kobiet, które pojawiają się w serialu tylko po to, żeby on je zaliczył
e: jeszcze jedno. Na Gwiazdkę poproszę odcinek, w którym nie ma żadnego przyjęcia, tylko bohaterowie chodzą sobie spokojnie na uczelnię i robią coś poza lansowaniem się na imprezach. I odcinek o Bożym Narodzeniu też by się przydał -.-
No dobra, może jeszcze jakiś bardziej rozbudowany i realistyczny wątek dla Nate'a. Jak dla mnie to mógłby nawet znowu zakochać się w Blair, byle tylko odczepił się od Diany i reszty kobiet, które pojawiają się w serialu tylko po to, żeby on je zaliczył
e: jeszcze jedno. Na Gwiazdkę poproszę odcinek, w którym nie ma żadnego przyjęcia, tylko bohaterowie chodzą sobie spokojnie na uczelnię i robią coś poza lansowaniem się na imprezach. I odcinek o Bożym Narodzeniu też by się przydał -.-
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Strona 6 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strona 6 z 7
Pozwolenia na tym forum: