Życzenia i propozycje Sezon 5
+55
CallMeLady
M.
Ewa
mystique
dzika
missv
gaspar
Karolina287
Freya
Kate__895
brulion
klaudyy
pelcia22
Ella
kam1105
lalitaaa
ika
TheBlairBitchProject
Ania_
andzia
truskaweczka
martuska1c2
xAaliyahxx
coconutP
zielonygroszek83
oliwciaa
Magdafa
dzastulaa_
lb
Gosiek
noire
lookx
zakochana_0
Żuri
endzioszka
brolix
sund1ay
Vivien
Layla
Magda
Karolina
s
paulishta
elenex89
caitlin
fusiatko44
Kora
jeanne
Aniula
bulma201
Ola
Ania
Lise
Kasia
Gigi
59 posters
Strona 2 z 7
Strona 2 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Życzenia i propozycje Sezon 5
Ja jestem całkowicie za! Świetny pomysł, Kora Może któraś z was wymyśli co z S, bo ja kompletnie nie miałam pomysłu
Lise - chyba trzeba będzie, bo Nate'owi musi być przykro, że nie pozwoliłam mu palnąć To ja może jednak nie zostanę tym scenarzystą...
A tak serio to mogę jakieś wersje jeszcze napisać, tu napisałam "swoja wymarzoną"
Niestety, dobrych opowiadań nie znam. Wszystkie fanficki o GG bardzo zmieniają charakter postaci (zwłaszcza C&B bo to najczęściej o nich jest) albo są strasznie prosto napisane (choć mi to nie przeszkadza) ale najczęściej w fanfickach występuje i prosty jezyk i zmienione postacie :/
Lise - chyba trzeba będzie, bo Nate'owi musi być przykro, że nie pozwoliłam mu palnąć To ja może jednak nie zostanę tym scenarzystą...
A tak serio to mogę jakieś wersje jeszcze napisać, tu napisałam "swoja wymarzoną"
Niestety, dobrych opowiadań nie znam. Wszystkie fanficki o GG bardzo zmieniają charakter postaci (zwłaszcza C&B bo to najczęściej o nich jest) albo są strasznie prosto napisane (choć mi to nie przeszkadza) ale najczęściej w fanfickach występuje i prosty jezyk i zmienione postacie :/
Aniula- Liczba postów : 67
UUUU, ja właśnie szukam. A możesz mi dać jakieś o C&B?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Aniula napisał:Ja jestem całkowicie za! Świetny pomysł, Kora Może któraś z was wymyśli co z S, bo ja kompletnie nie miałam pomysłu
Co ty, nie zamierzam zmieniać charakteru postaci. Nigdy! A w pisaniu mam jakąś wprawę, bo lubię sobie pisać jakieś fragmenciki opowiadań pod tym adresem czekajcie na pierwszy rozdział: araratbykora.blogspot.com
Niestety Liso, nie mogę - nie pamiętam żadnych adresów, po prostu wchodziłam na byle jakie, trochę czytałam i porzucałam wpisz najlepiej "Blair Waldorf blog pl" w Google, może jakiś fajny Ci wyskoczy i będziesz mogła polecić A może ktoś inny będzie mógł polecić?
Kora, jak widzę, mamy trochę wspólnego, bo też sobie lubię popisać Ale nie mówiłam o tobie! Tylko ogólnie o tym co zauważyłam na blogach (nie tylko o GG) zwłaszcza ten przeklęty marysuizm... Już wchodzę na bloga
Kora, jak widzę, mamy trochę wspólnego, bo też sobie lubię popisać Ale nie mówiłam o tobie! Tylko ogólnie o tym co zauważyłam na blogach (nie tylko o GG) zwłaszcza ten przeklęty marysuizm... Już wchodzę na bloga
Ja też zaraz wejdę na twojego bloga. Ja lubię sobie poczytać... Niestety, mi to niezbyt wychodzi:(
Ja bym chciała ,by B i C jednak byli razem ,ale żeby to nie było tak "oo kocham Cię,ale nie mogę z Tobą być" takie teksty łamią serce : D ,żeby gdzieś pospacerowali i powspominali dawne czasy i B powiedziała ,ze ona nie chce być z L .
A Dan ,żeby wreszcie zmądrzał i zaczął szukać ,kogoś kto będzie z nim bardzo długo .I chciałabym też zobaczyć N w takiej roli co był na początku C ,tzn kobiety ,picie .Ciekawe by to było .Powrót starych postaci ,też by wyszedł na dobre ^
A Dan ,żeby wreszcie zmądrzał i zaczął szukać ,kogoś kto będzie z nim bardzo długo .I chciałabym też zobaczyć N w takiej roli co był na początku C ,tzn kobiety ,picie .Ciekawe by to było .Powrót starych postaci ,też by wyszedł na dobre ^
caitlin- Blair & Chuck
- Liczba postów : 15
ja mam tylko jedno skoromne zyczenie... niech Jenny nigdy nie wroci
elenex89- Blairena & Serenate
- Liczba postów : 73
ja tez mam takie zyczenieelenex89 napisał:ja mam tylko jedno skoromne zyczenie... niech Jenny nigdy nie wroci
paulishta- Liczba postów : 45
A ja chętnie zobaczę Jenny... Jak ona się pojawia, to coś namiesza.
Ja mam takie pomysły:
Nate - alkohol i dziewczyny
Chuck - alkohol i dziewczyny z Natem
Serena - szkola i Dan (związek)
Jenny - światowa sława jako projektantka
Blair - szkoła i imprezy w towarzystwie Chucka i Nate
Nate - alkohol i dziewczyny
Chuck - alkohol i dziewczyny z Natem
Serena - szkola i Dan (związek)
Jenny - światowa sława jako projektantka
Blair - szkoła i imprezy w towarzystwie Chucka i Nate
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
myśle że wtedy powróciłaby stara plotkara
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
Aniula! Jesteś moim mistrzem!;D Tzn mistrzynią;D
Bardzo chciałabym takiego rozwoju spraw!
Bardzo chciałabym takiego rozwoju spraw!
Go??- Gość
A może Jenny będzie miała rockową kapelę?
Ja bym tak chciała. Wtedy by pasował jej wygląd:)
I mogłaby wystąpić z The Pretty Reckless <3
Błagam, niech ta nieszczęsna Jenny już nie wraca... I to jeszcze z kapelą! Wtedy, by dopełnić formalności, wystarczyłoby jedynie przechrzcić ją na Taylor i transformacja skończona.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Byleby nie wyglądała tak:
[You must be registered and logged in to see this image.]
Moja tolerancja na pandzie oczy i wampirze usta ma swoje granice;) Że o lateksie nie wspomnę...
[You must be registered and logged in to see this image.]
Moja tolerancja na pandzie oczy i wampirze usta ma swoje granice;) Że o lateksie nie wspomnę...
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Moje małe trzy życzenia:
- więcej Dana i Blair,
- mniej Chucka i jego nudnych przygód z BI - niech wróci Chuck z S1,
- porządne wątki dla Nate'a i Sereny.
Złota rybko, gdzie jesteś?
- więcej Dana i Blair,
- mniej Chucka i jego nudnych przygód z BI - niech wróci Chuck z S1,
- porządne wątki dla Nate'a i Sereny.
Złota rybko, gdzie jesteś?
o ludzie, jak ta dziewczyna wygląda
Ostatnio zmieniony przez Ola dnia Wto Sie 09, 2011 5:43 pm, w całości zmieniany 1 raz
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Strona 2 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Sezon 4 co poszło nie tak?
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
» Sezon 5 - podsumowanie
» Sezon 5
» Wpadki, wycięte sceny - czyli zawartość DVD ;)
» Sezon 4
» Sezon 5 - podsumowanie
» Sezon 5
Strona 2 z 7
Pozwolenia na tym forum: