The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 10 z 40
Strona 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
- Spoiler:
- "Ian Somerhalder powiedział mi podczas People's Choice Awards, że nagręcił właśnie scenę w The Vampire Diaries, gdzie Damon "budzi się nagi u boku innej kobiety, która jest gorącą wampirzycą". Czy może to być Katherine? Nina Dobrev (Elena/Katherine) dodaje "Nie mogę powiedzieć czy jestem albo czy też nie w tej scenie ale jest to postać znana fanom i Elena zdecydowanie będzie miała swoją opinię na ten temat".
Tak, Tak, Tak !
Niech to będzie Katherine albo Rebeca <3
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Na bank Katherine. Przy okazji, ziściło by sie to z moim spoilerem.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
No bo to jest właśnie wyjaśnienie tego spoilera.
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:
- Spoiler:
"Ian Somerhalder powiedział mi podczas People's Choice Awards, że nagręcił właśnie scenę w The Vampire Diaries, gdzie Damon "budzi się nagi u boku innej kobiety, która jest gorącą wampirzycą". Czy może to być Katherine? Nina Dobrev (Elena/Katherine) dodaje "Nie mogę powiedzieć czy jestem albo czy też nie w tej scenie ale jest to postać znana fanom i Elena zdecydowanie będzie miała swoją opinię na ten temat".
Tak, Tak, Tak !
Niech to będzie Katherine albo Rebeca <3
Mam nadzieję, że to będzie Katherine, bo ciekawi mnie, jak potoczyłaby się akcja po takim czymś xd
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
Pierwsze co mi wpadło do głowy jak przeczytałam ten spoiler to to, że Kat znowu uskuteczni swoją sztuczkę z zamianą ról i będzie udawała Elenę, Damon jej nie pozna, prześpi się z nią i dowie, że to ona a nie Elena dopiero po fakcie. Cóż, jeżeli tak się stanie to zwątpię w minimum inteligencji Damona.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina napisał:Pierwsze co mi wpadło do głowy jak przeczytałam ten spoiler to to, że Kat znowu uskuteczni swoją sztuczkę z zamianą ról i będzie udawała Elenę, Damon jej nie pozna, prześpi się z nią i dowie, że to ona a nie Elena dopiero po fakcie. Cóż, jeżeli tak się stanie to zwątpię w minimum inteligencji Damona.
To by było akurat strasznie naciągane, póki co staram się nie wątpić w scenarzystów ^^ prędzej przewiduję zawiedzionego Damona pocieszającego się w czyichś ramionach.
Freya napisał:Karolina napisał:Pierwsze co mi wpadło do głowy jak przeczytałam ten spoiler to to, że Kat znowu uskuteczni swoją sztuczkę z zamianą ról i będzie udawała Elenę, Damon jej nie pozna, prześpi się z nią i dowie, że to ona a nie Elena dopiero po fakcie. Cóż, jeżeli tak się stanie to zwątpię w minimum inteligencji Damona.
To by było akurat strasznie naciągane, póki co staram się nie wątpić w scenarzystów ^^ prędzej przewiduję zawiedzionego Damona pocieszającego się w czyichś ramionach.
A ja przewiduję po prostu Damona będącego Damonem. Elena w najbliższym czasie mu się nie odda, a on nie wygląda mi na faceta, który jest w stanie długo wytrzymać w celibacie;)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina napisał:
A ja przewiduję po prostu Damona będącego Damonem. Elena w najbliższym czasie mu się nie odda, a on nie wygląda mi na faceta, który jest w stanie długo wytrzymać w celibacie;)
Szkoda, że ta jego ogromna miłość nie może go w nim utrzymać.
Kasia- Dan & Klaine
Jeszcze 3 odcinki i będę na bieżąco Ale będę to przeciągała pewnie jak najdłużej... A fajnie było tak siedzieć do 3 nad ranem i oglądać po 1 odcinek, czasami 4... ewentualnie 12 Może zaczekam do ferii i potem obejrzę resztę
Gosiek- Nate & Dean
- Liczba postów : 1327
Kasia napisał:Karolina napisał:
Szkoda, że ta jego ogromna miłość nie może go w nim utrzymać.
Patrząc logicznie, to ona go nie chce, więc bynajmniej Damon nie ma podstaw do trzymania celibatu. Od picia krwi się powstrzymuje, bo ją kocha, więc progres jest. Może jakby się w nim zakochała, to by go powstrzymało także od mniej lub bardziej przypadkowego seksu ;D
No w sumie pomyślałam o tym w bardziej kobiecym punkcie widzenia, na zasadzie, ze skoro kogoś kocha to nie będzie spał z byle kim, ale to w końcu Damon
Jeszcze 3 dni do następnego odcinka, jak ten czas leci :3
Jeszcze 3 dni do następnego odcinka, jak ten czas leci :3
Kasia- Dan & Klaine
- Spoiler:
- Jessica: Kiedy Stefan dowie się o pocałunku pomiędzy Eleną i Damonem?
Bardzo szybko. Tak szybko jak w tym tygodniu!
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Jeszcze coś.
- Spoiler:
- Moosewithagoose: Czy moglibyście popytać o ewentualne sceny Stefan/Caroline w The Vampire Diaries? Powinni oni być bardziej doceniani, dzięki!
Już to zrobiliśmy! Rozmawialiśmy z Candice Accolą, która zdradziła, że jest "wielką fanką" scen między tą dwójką, ale także powiedziała: "póki co, nie było tam zbyt wiele komunikowania się" pomiędzy Stefanem i Caroline. Jeśli chodzi o romans między nimi, Accola mówi, że to wydaje się mało prawdopodobne: "Sądzę, że byłoby to nadzwyczaj skomplikowane. Nie mogę sobie wyobrazić aby coś takiego zdarzyło się wkrótce, jeśli w ogóle".
Occamsrazor0: Coś o rodzinie Pierwotnych, proszę!
Jak większość fanów The Vampire Diaries wie, poznamy wkrótce dwóch nowych braci. Oto, co Joseph Morgan mógł nam powiedzieć, kiedy z nim rozmawialiśmy: "Mam zupełnie inne relacje z Kol'em niż z Finn'em. Kiedy cała rodzina zbierze się w koplecie, atmosfera będzie naprawdę napięta."
Margie: Umrę dla sensacji o Klausie i Caroline!
Nic pomiędzy nimi nie wydarzy się w następnym odcinku. Smutne! Klaus będzie zajęty, próbując odzyskać swoje trumny. Jednak w epizodzie będzie ciekawy wątek z udziałem Tylera. Mama Bonnie i tata Caroline również pojawią się. Jedno przyjdzie z pomocą swojemu dziecku, a jedno nie.
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
fanka159 napisał:
- Spoiler:
Jessica: Kiedy Stefan dowie się o pocałunku pomiędzy Eleną i Damonem?
Tak sie domyślałam bo w zwiastunie Stefan wali Damona w twarz ;P
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
alkamb napisał:fanka159 napisał:
- Spoiler:
Hahaha Ala ;p Jakie oburzenie
coconutP- Chair & Chuck
- Liczba postów : 34
coconutP napisał:alkamb napisał:fanka159 napisał:
- Spoiler:
Zaczynam bać się tej dziewczyny
Go??- Gość
Marta napisał:coconutP napisał:alkamb napisał:fanka159 napisał:
- Spoiler:
Zaczynam bać się tej dziewczyny
Ala to szatan wcielony jeśli chodzi o Damona
Lepiej mieć się na bacznośći
coconutP- Chair & Chuck
Kasia napisał:Wy to się uwielbiacie cytować
Tak Kasiu, lubimy to bardzo!
Go??- Gość
Marta napisał:Kasia napisał:Wy to się uwielbiacie cytować
Tak Kasiu, lubimy to bardzo!
Hahaha
Ja uwielbiam ! xD
coconutP- Chair & Chuck
- Spoiler:
- Wygląda na to, że Klaus może darzyć Caroline romantycznym uczuciem. Czy te emocje są w ogóle dla niego możliwe?
Hej, hybrydy też mają uczucia! Klaus wspominał kiedyś o byłej miłości i wkrótce uzyskamy więcej informacji na ten temat. "Dowiemy się więcej o jego przeszłości i o tym co sprawiło, że zamknął się w sobie", zdradza Joseph Morgan. "Jedynej rzeczy jakiej musi się nauczyć to zaufanie, aktualnie brak mu takiej cechy. Z powodu zdrady jego rodziny, jego ojca i każdego kto go porzucił, zaczął budować przyjaźń i związki oparte na strachu i gniewie. Jeśli nauczy się ufać, wtedy ma szansę ponownie się zakochać."
- Spoiler:
- Za pośednictwem serwisu TVLine, Joseph Morgan (Klaus) podzielił się z nami informacjami na temat 13 odcinka 3 sezonu The Vampire Diaries - Bringing Out The Dead. Jak wynika z oficjalnego opisu odcinka, Klaus urządza uroczystą kolację i na ten temat wypowiedział się aktor odgrywający jego postać.
"Wszystko co robi Klaus, zawsze łączy z przemocą -- nawet jeśli zacznie się to jako zwykły posiłek, wszystko sprowadza się do przemocy. Będą pewne rzeczy, które nie są ściśle ujęte w programie kolacji. Ponadto będzie niesamowite napięcie. Wyobraź sobie tą potężną hybrydę, urządzającą małą uroczystą kolację. Kim będą jego goście? O czym będą rozmawiać? Co będzie do jedzenia? Jaki będzie program przyjęcia? To naprawdę interesujący pomysł. Widzieliśmy go wiele razy w fizycznej konfrontacji z ludźmi, interesujące będzie zobaczyć nieco więcej jego kulturalnej strony. Jego urok i elegancja znajdują się w menu kolacji."
Kasia- Dan & Klaine
Strona 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 10 z 40
Pozwolenia na tym forum: