The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 12 z 40
Strona 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Beauty napisał:Kasia napisał:Zajmijcie się lepiej tym z kim Matt pójdzie na bal, to jest dopiero temat, a nie ciągle to samo wałkować
Team Melena
Ale to ma być nieoczekiwany adorator, a po Elenie jak na dłoni widać, że na niego leci.
Ten zwierzęcy magnetyzm..
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Kasia napisał:Taka z Ciebie aferzystka, że nawet opisu odcinka nie widziałaś, jakaś dupeczka go zaprosi !
Ależ ja go przeczytałam. ZE ZROZUMIENIEM. To bardziej niż oczywiste, że ktoś go zaprosi... Podejrzewam nawet, że dostanie więcej niż jedno zaproszenie. Sądzę po prostu, że ich nie przyjmie, aby nie dyskryminować żadnej ze swoich licznych adoratorek!
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Okej, więc sformułuję moje pytanie inaczej.
Dziewczęta, kto waszym zdaniem okaże się tajemniczym adoratorem Matta?
Czy jest ktoś kto wielbi go w ukryciu?
Może będzie to Alarick? Lub wyjdzie na jaw długo skrywany romans z Szeryf Forbes?
Może będzie to Alarick? Lub wyjdzie na jaw długo skrywany romans z Szeryf Forbes?
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:No ten sposób podejrzewam zakończy się porankiem u boku sexy wampirzycy
- Spoiler:
"Tyler jest bez koszulki [jutro wieczorem] wierzcie lub nie. [śmiech] Tyler jest bez koszulki".
Mam nadzieję, że Tyler bez koszulki nie łączy się z nowym sposobem radzenia sobie z emocjami Damona xd
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
Freya napisał:Kasia napisał:No ten sposób podejrzewam zakończy się porankiem u boku sexy wampirzycy
- Spoiler:
"Tyler jest bez koszulki [jutro wieczorem] wierzcie lub nie. [śmiech] Tyler jest bez koszulki".
Mam nadzieję, że Tyler bez koszulki nie łączy się z nowym sposobem radzenia sobie z emocjami Damona xd
Widzę Karol, że rozszerzasz działalność na to forum!
wiesz co teraz nastąpi, prawda?
[You must be registered and logged in to see this image.]
TAK! Szaleńczy śmiech Toma Cruise'a!
Nie przejmuj się Kinga, mnie to rozbawiło <pociesza>
Jak prawie wszystko na świecie xD
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:Nie przejmuj się Kinga, mnie to rozbawiło <pociesza>
Karolina jest zgryźliwym tetrykiem, jej nie bawi zaawansowany humor... ale Kasia, najgorsze jest to, że mi przez chwilę ta myśl zupełnie serio przeszła przez głowę.
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
Kasia napisał:Okej, więc sformułuję moje pytanie inaczej.
Myślę, że będzie to Rebbekah. Musi być to ktoś, kogo znamy, ale też ktoś, kto zostanie zaproszony na bal u Klausa. Zobaczycie, Karolina znowu będzie miała rację!
Karolina napisał:Kasia napisał:Okej, więc sformułuję moje pytanie inaczej.
Myślę, że będzie to Rebbekah. Musi być to ktoś, kogo znamy, ale też ktoś, kto zostanie zaproszony na bal u Klausa. Zobaczycie, Karolina znowu będzie miała rację!
Też tak myślę, w końcu na bal absolwentów mieli iść razem.. ah.
Kasia- Dan & Klaine
I wtedy to możliwe, że z nią obudzi się Damon.
Chociaż to dziwne, bo jak Beca się obudzi to będzie pałała żądzą mordu Eleny
Chociaż to dziwne, bo jak Beca się obudzi to będzie pałała żądzą mordu Eleny
Kasia- Dan & Klaine
No właśnie. A wie, że Delena (mam nadzieje) będą razem to siup do lóżka z Damonem:D
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Jeżeli to Rebeka będzie tą wampirzycą to podejrzewam, że nie będzie miała takich przesłanek.
Nie wiem czy ona tam dalej pała miłością do Stefana, ale jeśli tak to Damon+Elena byliby jej na rękę.
Nie wiem czy ona tam dalej pała miłością do Stefana, ale jeśli tak to Damon+Elena byliby jej na rękę.
Kasia- Dan & Klaine
No wiem... Ja i tak sądzę, że to Katherina. Nikt inny to nie mógłby być.
btw. Czy do tego przyjęcia Rebekah się obudzi?
btw. Czy do tego przyjęcia Rebekah się obudzi?
Zapowiedź scenarzystów.
- Spoiler:
- Nic nowego raczej poza tym, że Damonowi nie podoba się Meredith i będzie chciał udowodnić, że jest morderczynią
Kasia- Dan & Klaine
Kolejny odcinek obejrzany!;D
To już chyba będzie tradycją, że oglądam z Kejt nowe odcinki:D
Świetny odcinek, cały czas trzyma w napięciu. Bardzo wzruszający, przynajmniej mnie. No i piękna, choć krótka scena, na którą czekałam <3
Potem dodam coś więcej, teraz nie jestem w stanie;D
Dobranoc;)
To już chyba będzie tradycją, że oglądam z Kejt nowe odcinki:D
Świetny odcinek, cały czas trzyma w napięciu. Bardzo wzruszający, przynajmniej mnie. No i piękna, choć krótka scena, na którą czekałam <3
Potem dodam coś więcej, teraz nie jestem w stanie;D
Dobranoc;)
Go??- Gość
Gdyby tylko nie te reklamy to nocne seanse byłyby idealne
Moje wrażenia, przepraszam jeżeli napisze coś głupiego, bo czasami mi się zacinało nieźle i nie wiem czy dobrze zrozumiałam wszystkie wątki
Moje wrażenia, przepraszam jeżeli napisze coś głupiego, bo czasami mi się zacinało nieźle i nie wiem czy dobrze zrozumiałam wszystkie wątki
- Spoiler:
Tak jak myślałam Bonnie w trumnie to sen, ależ fascynująca sprawa.. ;P
Alarick i ta jego pani doktor nieźle się dobrali, podoba mi się to
Chociaż zdziwiłam się, że tak łatwo wykiwała Damona.
Za mało Caroline
Tyler+tatuś, przerażająca sprawa z tym ile będzie musiał się nacierpieć, jak zwykle scena przemiany wywołała we mnie takie ught.
Chociaż jakby zagryzł tatusia nie wiem czy bym rozpaczała xD
Z wątku z matką Bonnie i tym całym Jamiem? nie wiem jak to się pisze, zainteresowało mnie tylko to, że już kiedyś wampiry były po Elenę i to, że Abby znała jej rodziców itd. A tak to standardowo tam gdzie Bonnie tam śmiertelna nuda.
Scena Stefana i Eleny, było w tym coś co mnie sparaliżowało, ścisnęło za serce, za krótko
Jak uderzył Damona to miałam w głowie tylko 'no popraw mu jeszcze' xD
Zakończenie odcinka bezbłędne
Elijah: So, NiKlaus..
Klaus: O.O Elijah..?!
Elijah: What did I miss?
MISTRZ
Pamiętniki dalej trzymają poziom <3
Kasia- Dan & Klaine
Następny odcinek 3X13 - Bringin out the dead niestety dopiero 2 lutego
A z newsów to Nina kręciła sceny z 3x16 z Claire Holt (Rebeką) i Ianem i Paulem. Wiadomo, że w odcinku pojawią się retrospekcje. Tytuł roboczy to '1911'
A z newsów to Nina kręciła sceny z 3x16 z Claire Holt (Rebeką) i Ianem i Paulem. Wiadomo, że w odcinku pojawią się retrospekcje. Tytuł roboczy to '1911'
Kasia- Dan & Klaine
2 lutego? będę już w domu, bo 31 stycznia muszę już jechać. świetnie
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Tak w ogóle to rozbraja mnie fakt jak szybko np. Rebekach po przebudzeniu dostosowała się do współczesnego świata, z pozostałymi braćmi pewnie będzie tak samo,' co tam, że przeleżeliśmy ileś tam lat w trumnach, szybko się asymilujemy '
Kasia- Dan & Klaine
Adaptacja (łac. adaptatio – przystosowanie) – przystosowanie się organizmu poprzez zmianę struktury lub funkcji do życia w nowych dla niego, trwale zmienionych warunkach bytowych lub zewnętrznego stresu. Efektywność adaptacji określa dostosowanie.
Adaptacja jest istotną, dziedziczną lub niedziedziczną i podlegająca rozwojowi cechą wszystkich żywych organizmów. Adaptacja fenotypowa dotycząca zmian osobniczych nie jest dziedziczna. Adaptacja dziedziczna jest wynikiem doboru naturalnego lub sztucznego – poprzez eliminację cech niekorzystnych zwiększa szanse przetrwania organizmu i wydania większej liczby potomstwa. Musi ona być zapisana w genach przekazywanych potomkom przez rodziców, dlatego zmiany adaptacyjne mogą być dziedziczone. Organizmy przystosowują się do środowiska, w którym żyją. Organizmy zamieszkujące podobne siedliska często zyskują zbliżone przystosowania. Zjawisko takie zwane jest konwergencją.
Adaptacja jest istotną, dziedziczną lub niedziedziczną i podlegająca rozwojowi cechą wszystkich żywych organizmów. Adaptacja fenotypowa dotycząca zmian osobniczych nie jest dziedziczna. Adaptacja dziedziczna jest wynikiem doboru naturalnego lub sztucznego – poprzez eliminację cech niekorzystnych zwiększa szanse przetrwania organizmu i wydania większej liczby potomstwa. Musi ona być zapisana w genach przekazywanych potomkom przez rodziców, dlatego zmiany adaptacyjne mogą być dziedziczone. Organizmy przystosowują się do środowiska, w którym żyją. Organizmy zamieszkujące podobne siedliska często zyskują zbliżone przystosowania. Zjawisko takie zwane jest konwergencją.
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Obejrzałam wreszcie odcinek.
- Spoiler:
- Bonnie... Dobra, może nawet było to trochę interesujące, no ale mimo wszystko to była Bonnie.
Uwielbiam miny Eleny i Bonnie po tym jak Damon powiedział o pocałunku DE:D
Abby i ten jakiś James - Głupia baba! Uśpiła(chyba) Bonnie, dla własnego dobra. A ty!
Tyler i Bill - a juz myślałam, że Tyler go zabije... Szkoda:(
Uderzenie Damona - Dlaczego Stefek uderzył Damona? Przecież wiedział, że on kocha się w Elce. No i już raz to się prawie wydarzyło(chodzi mi o pocałunek z Katheriną, gdy D myślał, że że to Elka) Mógł się tego spodziewać.
Elijah - JEEEE!!!! Wrócił!!!!!! Jupi! Hehe, ostatnia scena jest najlepsza. "Co mnie ominęło?" było bezbłędne. Czekam na rozwój wydarzeń z tą postacią.
Odcinek dobry, jak nie bardzo dobry. No ale to przecież Vampire Diaries:)
Strona 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 12 z 40
Pozwolenia na tym forum: