The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 11 z 40
Strona 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
[You must be registered and logged in to see this image.]
I spodobał mi się filmik (nie, nie dlatego, że Damon jest przedstawiony tak, a nie inaczej;))
I spodobał mi się filmik (nie, nie dlatego, że Damon jest przedstawiony tak, a nie inaczej;))
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Kasia napisał:
Te jego niebieskie oczyska i ta sama mina przez cały filmik
Ode mnie:
xD
Lewandowska- Bart & OTH
Pierwszy filmik - cudo:)
Drugi filmik - jeszcze większe cudo:d
Obrazki - hahaha:D Te pierwsze - the best.
Drugi filmik - jeszcze większe cudo:d
Obrazki - hahaha:D Te pierwsze - the best.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Lewandowska- Bart & OTH
Monica i Chandler na 4 miejscu? Ale wysoko... Chair - to było przewidywalne. No i oczywiście Delena:) Zgadzam się z tym głosowaniem
Chair i Delena było bardzo przewidywalne, bo mają grupy swoich pokręconych fanów, którzy spędzają godziny nad takimi głosowaniami...
A akurat Monica i Chandler mnie w ogóle nie dziwią.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Zawsze mi się wydawało, że to Ross i Rachel są tą sztandarową parą raczej
Nigdy nie wybaczę Hermionie tego, że wybrała Rona XD
Nigdy nie wybaczę Hermionie tego, że wybrała Rona XD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Naprawdę wolałabyś, żeby wybrała tego ciapę Harry'ego? Ron jest przynajmniej śmieszny:) No i był w namiętnym związku z Lavender Brown, podczas gdy Harry ledwo zdobył się na pocałowanie Cho...
A jeżeli chodzi o Friends - ja sama nie umiałabym wybrać. Lubię i Rossa z Rachel i Monicę z Chandlerem;)
A jeżeli chodzi o Friends - ja sama nie umiałabym wybrać. Lubię i Rossa z Rachel i Monicę z Chandlerem;)
Dla mnie Ron był żałosnym burakiem, każdy z jego braci był fajniejszy i miał więcej charakteru.. Już bym ją wolała w związku z Mafoyem nawet xD A nawet z Hagridem
btw. niezły ;>
btw. niezły ;>
Kasia- Dan & Klaine
OFICJALNY OPIS 3X14 - DANGEROUS LIAISONS
Can't wait !
- Spoiler:
- PEWIEN ZACZAROWANY WIECZÓR - Elena jest zaskoczona zaproszeniem na formalny bal, a kiedy Damon i Stefan dowiadują się, że impreza odbędzie się w niedawno odnowionej rezydencji Klausa, oboje nalegają by towarzyszyć jej podczas wydarzenia. Caroline i Matt także otrzymują zaproszenia na bal od nieoczekiwanych adoratorów. Na eleganckim przyjęciu, Elena dowiaduje się o szokującym planie, który może doprowadzić do wielu zgonów. Musi ona zdecydować, komu może zaufać względem nowych informacji. Caroline odkrywa tą stronę Klausa, o której nikt nie miał pojęcia. Wreszcie, po wieczorze pełnym przemocy i umarłych nadziei, Damon znajduje nowy sposób radzenia sobie ze wszystkim w sferze emocjonalnej.
Can't wait !
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:OFICJALNY OPIS 3X14 - DANGEROUS LIAISONS
- Spoiler:
PEWIEN ZACZAROWANY WIECZÓR - Elena jest zaskoczona zaproszeniem na formalny bal, a kiedy Damon i Stefan dowiadują się, że impreza odbędzie się w niedawno odnowionej rezydencji Klausa, oboje nalegają by towarzyszyć jej podczas wydarzenia. Caroline i Matt także otrzymują zaproszenia na bal od nieoczekiwanych adoratorów. Na eleganckim przyjęciu, Elena dowiaduje się o szokującym planie, który może doprowadzić do wielu zgonów. Musi ona zdecydować, komu może zaufać względem nowych informacji. Caroline odkrywa tą stronę Klausa, o której nikt nie miał pojęcia. Wreszcie, po wieczorze pełnym przemocy i umarłych nadziei, Damon znajduje nowy sposób radzenia sobie ze wszystkim w sferze emocjonalnej.
Can't wait !
Klaroline wisi w powietrzu xd ciekawi mnie "sposób" Damona, skoro te najgorsze już przetestował, a nowy bal...hm, cóż za zaskoczenie!
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
No ten sposób podejrzewam zakończy się porankiem u boku sexy wampirzycy
- Spoiler:
- Shaunna Murphey z EW.com podzieliła się z nami artykułem z przeprowadzonej rozmowy z Michaelem Trevino (Tyler) dla Inside TV, z którego możemy się dowiedzieć co nieco odnośnie zbliżającego się wielkimi krokami 12 odcinka 3 sezonu "The Ties That Bind" (Więzy, które łączą).
Chociaż spędzili kształtujące się lata rozprawiając się ze śmiercią, niszczeniem i kłopotliwym, małym stworzeniem o imieniu Jeremy Gilbert, drużyna z Mystic Falls zawsze była zjednoczoną grupą. Tak było zanim Tyler Lockwood (Michael Trevino) ofiarował ulubienicy fanów, Caroline Forbes, odrobinę miłosnego ugryzienia, które może albo i nie odseparować przystojniaka-hybrydę od jego przyjaciół na dobre.
Trevino powiedział serwisowi EW na specjalnym Q&A w środę rano:
"On musi to zrobić prawidłowo. Myślę, że zrobi on wszystko, aby to naprawić. Wszystko jest teraz dla Caroline. Powiedział jej, że ją kocha, a potem ruszył i omało jej nie zabił. Po takim czymś jesteście na wygnaniu. On musi nad ciężko pracować".
Jutro wieczorem w odcinku "The Ties That Bind" znajdziemy Tylera zwracającego się do bardzo nieprawdopodobnego źródła, aby odzyskać Caroline - jej nienawidzącego wampiry ojca, Billa Forbes (Jack Coleman).
"On oczywiście domyśla się, że Bill był w stanie oprzeć się zauroczeniu i może będzie mógł pomóc Tylerowi w jakiś sposób ze [złamaniem] zdominowaniem przez Klausa. Klaus powiedział [w odcinku z zeszłego tygodnia], 'Potrzebuję Cię, abyś ugryzł Caroline', i oto gdzie [Tyler] poprowadził tę linię. Dopóki to była tylko zabawa, czuł się wybranym - pierwsza zwycięska hybryda. Teraz widzi, że ta cała nowa moc jest stworzona do robienia złych rzeczy. Jeśli Klaus chce żebyś coś zrobił, myśląc że tego nie zrobisz, kończysz robiąc to."
Fani mogą pamiętać Billa jako człowieka torturującego wampirzycę Caroline z okropnym wyborem sposobu wykonania, w stylu Jacka Bauera, ale Trevino upiera się, że nowy i ulepszony Bill znajduje się tutaj z dobrych powodów.
"Oczy Billa mówią: 'Dobra, masz poważny problem. Wiem jak poważny jest Twój problem. Próbujesz spotykać się z moją córką, mimo że prawie ją zabiłeś'. Więc, on ma pewne problemy, które chce skierować do Tylera. To prawie jak ultimatum: Jeśli chcesz spotykać się z moją córką, będziesz musiał złamać tą więź z Klausem".
Niestety, złamanie tego mocno opancerzonego zdominowania zajmie trochę czasu - i wiele bólu.
"[Jutro] dowiemy się jak głęboko siedzi to zdominowanie, jak poważne jest i co Tyler musi zrobić, jeśli w ogóle możliwe będzie złamanie tego. W tym momencie, myślę że on nawet nie wie jak głęboko to siedzi. Będzie krwawo".
Krew i możliwość większego złamania serca. W zeszłym tygodniu fani byli zachwyceni kiedy Caroline podzieliła się czułym, urodzinowym momentem z serialowym twardzielem, Klausem.
"Pamiętam kiedy to czytałem, pomyślałem: 'Dobra, będą mieli ten mały romans między sobą'", żartuje Trevino. "Nie myślałem zbyt wiele o tym, moje nastawienie wyglądało raczej w stylu: 'Dobra, nie sądzę, aby to przetrwało', ale wtedy zobaczyłem odcinek i dodali do tego muzykę a Joseph Morgan stał się wzruszający. Jestem jak "Ach.. człowieku'. Mam nadzieję, że to nie przetrwa. Szczerze wątpię, by był to kolejny miłosny trójkąt między Klausem, Tylerem i Caroline."
W zasadzie, Tyler ma szanse odzyskać Miss Mystic Falls zanim noc się skończy.
"Jak w każdym związku, jeśli zrobisz coś złego musisz natychmiast przeprosić. Powiedzmy, że twój chłopak robi coś źle, i ten twój chłopak idzie po twojego ojca i wtajemnicza go w to wszystko - myślę, że to dość poważne. [To są] dość duże przeprosiny. To jest staranie się. Ona to trochę szanuje."
Cóż, Trevino wyraził się jasno, że nawet jeśli uwolni się ze swojej klątwy i odzyska Caroline z powrotem, nie będzie zbyt radości i róż z Klausem. Powiedział, że jego postać może w końcu spróbować szukać zemsty.
"Jednak aktualnie, wszystko skupia się na: Jak mam złamać to [zdominowanie]? Jak odzyskać swoją wolną wolę? Jak przestać robić to co Klaus mi każe? Czy to w ogóle jest możliwe? Nie mamy pewności. To nie łatwy proces, ale Tyler zamierza próbować".
Tak wiele rzeczy zmieni się dla hybrydy numer dwa w Mystic Falls, ale Trevino zapewnia EW, że jedno jest pewne:
"Tyler jest bez koszulki [jutro wieczorem] wierzcie lub nie. [śmiech] Tyler jest bez koszulki".
Kasia- Dan & Klaine
Karolina napisał:Chair i Delena było bardzo przewidywalne, bo mają grupy swoich pokręconych fanów, którzy spędzają godziny nad takimi głosowaniami...
Nie ma to jak fan Steleny pakujących do jednego worka fanów Deleny Poza nie słyszałam o Delenostanie
Lewandowska- Bart & OTH
Już nie mogę się doczekać dzisiejszego, a raczej jutrzejszego odcinka.
Ciekawe, jak Bill będzie chciał pomóc Tylerowi?
Ciekawe, jak Bill będzie chciał pomóc Tylerowi?
Wnioskuję, że tak jak próbował Caroline.
Kasia- Dan & Klaine
Beauty napisał:Karolina napisał:Chair i Delena było bardzo przewidywalne, bo mają grupy swoich pokręconych fanów, którzy spędzają godziny nad takimi głosowaniami...
Nie ma to jak fan Steleny pakujących do jednego worka fanów Deleny Poza nie słyszałam o Delenostanie
A w jakiż to sposób władowałam fanów Deleny do jednego worka? Napisałam przecież: 'mają GRUPY pokręconych fanów'. GRUPY. G-R-U-P-Y. Chyba ustawię sobie w podpisie wielki napis 'Proszę, czytajcie moje posty, jeżeli macie zamiar na nie odpowiadać.'
A o Delenowym odpowiedniku Chuckistanu pisała Magda kilka lub kilkanaście stron wcześniej.
Karolina napisał:Beauty napisał:Karolina napisał:Chair i Delena było bardzo przewidywalne, bo mają grupy swoich pokręconych fanów, którzy spędzają godziny nad takimi głosowaniami...
A w jakiż to sposób władowałam fanów Deleny do jednego worka? Napisałam przecież: 'mają GRUPY pokręconych fanów'. GRUPY. G-R-U-P-Y. Chyba ustawię sobie w podpisie wielki napis 'Proszę, czytajcie moje posty, jeżeli macie zamiar na nie odpowiadać.'
A o Delenowym odpowiedniku Chuckistanu pisała Magda kilka lub kilkanaście stron wcześniej.
Karolina, to nie znaczy, że NORMALNI fani tej pary tam nie głosuję i że to nie dzięki nim Delena wygrywa w tych sondach
Lewandowska- Bart & OTH
Beauty napisał:Karolina napisał:Beauty napisał:Karolina napisał:Chair i Delena było bardzo przewidywalne, bo mają grupy swoich pokręconych fanów, którzy spędzają godziny nad takimi głosowaniami...
Karolina, to nie znaczy, że NORMALNI fani tej pary tam nie głosuję i że to nie dzięki nim Delena wygrywa w tych sondach
Normalni fani muszą być nieźle zdeterminowani, żeby pokonać szalony Chuckistan. Ale ok. Koniec tematu. Wygrali to wygrali, chwała im za to.
Karolina napisał:Beauty napisał:Karolina napisał:Beauty napisał:Karolina napisał:Chair i Delena było bardzo przewidywalne, bo mają grupy swoich pokręconych fanów, którzy spędzają godziny nad takimi głosowaniami...
Normalni fani muszą być nieźle zdeterminowani, żeby pokonać szalony Chuckistan. Ale ok. Koniec tematu. Wygrali to wygrali, chwała im za to.
Myślę, że nawet Chuckistan nie jest w stanie przejąć wszystkich for i sond
Lewandowska- Bart & OTH
Nowy plakat (jeśli Kasia już gdzieś go wrzuciła, przepraszam )
Według mnie świetny.
Według mnie świetny.
Lewandowska- Bart & OTH
O mamo, każda grupa ma swoich walniętych fanów, tylko jak dla mnie to Ci, których parom coś nie wychodzi są bardziej sfrustrowani i chcą w ten sposób pokazać, że ich paring i tak 'rzondzi' cokolwiek by głupi scenarzysta nie napisał.
Zajmijcie się lepiej tym z kim Matt pójdzie na bal, to jest dopiero temat, a nie ciągle to samo wałkować
Edit: Wrzuciłam, ale nikt się nie zachwycił.
Też uważam, ze świetny
Zajmijcie się lepiej tym z kim Matt pójdzie na bal, to jest dopiero temat, a nie ciągle to samo wałkować
Też uważam, ze świetny
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:Zajmijcie się lepiej tym z kim Matt pójdzie na bal, to jest dopiero temat, a nie ciągle to samo wałkować
Team Melena
Lewandowska- Bart & OTH
Kasia napisał:O mamo, każda grupa ma swoich walniętych fanów, tylko jak dla mnie to Ci, których parom coś nie wychodzi są bardziej sfrustrowani i chcą w ten sposób pokazać, że ich paring i tak 'rzondzi' cokolwiek by głupi scenarzysta nie napisał.
Też uważam, ze świetny
No teraz to trochę spaliłaś... Przecież to oczywiste, że Matt pójdzie solo, żeby nie wyróżniać żadnej z dziesiątek dziewczyn, które za nim szaleją.
On jest zbyt wrażliwy by złamać te biedne niewieście serca, odrzucając je i odbierając im nadzieję...
No i nie ma co ukrywać - wciąż jeszcze nie otrząsnął się po rozstaniu z Caroline.
Taka z Ciebie aferzystka, że nawet opisu odcinka nie widziałaś, jakaś dupeczka go zaprosi !
Kasia- Dan & Klaine
Strona 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 11 z 40
Pozwolenia na tym forum: