The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 18 z 40
Strona 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Mogła być w zamkniętej trumnie, ale dla mnie to dziwne, że przed wyemitowaniem odcinka dali by odpowiedź. Esther była pierwotną czarownicą więc może znalazła jakiś sposób, aby przeżyć.
I nie wydaje wam się, że Elena to Katherine?
I nie wydaje wam się, że Elena to Katherine?
ronnie- Chair & Dorota
- Liczba postów : 339
Ale w którym momencie? Na balu?
Mi się wydaje, że na tym balu będzie i Elena i Katherine.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Na balu. Chociaż jak rozmawia ze Stefanem i Damonem, a raczej Stefan mówi to też wydaje mi się, że to Katherinie.Lise napisał:Ale w którym momencie? Na balu?
Chociaż to możliwe,że będą obydwie.
ronnie- Chair & Dorota
- Liczba postów : 339
Co do zwiastunu, to nie wypuściła go stacja CW, więc podejrzewam że po prostu wyciekła nielegalnie.
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Klaroline! Z tą matką Klausa to jakoś dziwnie, no bo ona niby miała nie żyć, nie? Za dużo tych pierwotnych haha
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Jutro wielkie oglądanie TVD, teraz Wy mi możecie zazdrościć, że mam tyle do obejrzenia
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
No nie wiem czy ci zazdrościć. Ja bym nie wytrzymała teraz tyle bez odcinka:D
Co do matki Klausa - był spekulacje, że to ona jest w czwartej trumnie. Ale to tylko spekulacje. Poza tym, dali by nam już odpowiedź na obecnie najbardziej nurtujące nas pytanie?
Co do matki Klausa - był spekulacje, że to ona jest w czwartej trumnie. Ale to tylko spekulacje. Poza tym, dali by nam już odpowiedź na obecnie najbardziej nurtujące nas pytanie?
Hmm w TVD nigdy za długo nie przeciągają takich spraw.
frejabeha- Dan & Derick
Lise napisał:No nie wiem czy ci zazdrościć. Ja bym nie wytrzymała teraz tyle bez odcinka:D
Trumna ma być otwarta w dzisiejszym odcinku. Więc jeszcze kilka godzin i będziesz miała odpowiedź.
Klaudia- Blair & Chair
Dopiero zaczęłam oglądać, ale umarłam gdy Damon powiedział "xoxo" haha, czuje że świetnie sprawdziłby się w roli Plotkary haha dead
frejabeha- Dan & Derick
- Spoiler:
- Tierney Bricker z E!Online przeprowadziła rozmowę z Niną Dobrev (Elena/Katherina), Ianem Somerhalderem (Damon) i Zachem Roerigem (Matt) na temat relacji Eleny z braćmi Salvatore, oraz tym co dzieje się między nią a Mattem.
Elena i Damon! Elena i Stefan! Elena i... Matt?!
W The Vampire Diaries, Elena (Nina Dobrev) jest rozdarta pomiędzy dwoma braćmi - tym, który zabił jej własnego brata (Ian Somerhalder) i tym, który prawie zabił ją (Paul Wesley). Och, i oboje próbowali przemienić ją w wampira. Porozmawiajmy o tym romansie! Którego z braci wybierze... jeśli w ogóle to zrobi?
Uderzyliśmy w plan zdjęciowy w Atlancie, aby zdobyć jakieś nowości od gwiazd na temat tego co czeka gorący telewizyjny trójkąt... a może to miłosny kwadrat?! Tak, wygląda na to, że Elena odnowi pewne rzeczy ze swoim byłym chłopakiem...
"Miłosny trójkąt powraca, a ona znowu jest pomiędzy braćmi. Nie może to iść w jedną albo drugą stronę. Jeśli byłabym Eleną, pewnie chciałabym się wycofać i zrobić sobie przerwę od braci Salvatore, nie ważne jak bardzo są złowieszczy, uroczy i niebezpiecznie zachwycający. To za dużo. Sądzę, że Elena potrzebuje przerwy." - wypowiada się Nina Dobrev.
Somerhalder wydaje się zgadzać z koleżanką z planu.
"Myślę, że ona na jakiś czas skończyła z braćmi Salvatore."
W zasadzie myśli on, że Damon nie ma żadnych szans u Eleny.
"Sądzę, że Matt (Zach Roerig), Tyler (Michael Trevino) albo nawet rodzinny pies miałby większe szanse na zdobycie Eleny niż Damon. Rzeczy, które ten facet zrobił tej biednej nastolatce są nieprzezwyciężoną ilością zła. Po prostu nie przewiduję takiego obrotu, chyba że odciągnie ją od werbeny i zauroczy, aby zapomniała o wszystkim co do tej pory zrobił."
I będzie chciał zrobić coś innego, chcąc by Elena zapomniała, co obejmuje inną kobietę. Tsk-tsk! Kiedy zapytaliśmy Dobrev o to w jakim stopniu, i czy w ogóle, zobaczymy zazdrosną stronę Eleny, tylko powiedziała:
"Damon to Damon. Damon robi i mówi rzeczy bardzo impulsywnie i z powodu jego działań... sam czasem pakuje siebie w kłopoty. Nie myśli o konsekwencjach jakie z tego wyjdą, nie ważne czy dobre czy złe."
Po nagim Damonie w towarzystwie kogoś innego, usiłowaniem zjechania z Eleną z mostu przez Stefana i próbą przemienienia jej w wampira, Elena zwróci się po wsparcie do innego faceta: jej byłego chłopaka Matta, z którym odnawiała ostatnio więź, podczas symbolicznego pogrzebu na moście na którym zginęli jej rodzice.
"Ona zdecydowanie zwróci się do Matta po radę, opinię i jego wsparcie. Jest ostatnim człowiekiem jakiego miała w swoim życiu, dlatego może mu ufać i zwierzać się, ma z nim swoją historię". Dobrev szybko reaguje, "To nie zawsze świadczy o czymś romantycznym, ale mają swoją miłosną historię, więc kto wie?" - mówi Nina.
Na to co czeka byłą parę, Roerig dodaje drażniąc się:
"Elena pewnie będzie nieźle zajęta ze swoimi wampirami, ale myślę też, że ona zacznie rozumieć że to Matt jest tym facetem, który zawsze przy niej będzie. Nieważne czy on zakocha się w kimś innym, czy też będzie z kimś innym, ona zawsze może się do niego zwrócić."
Tłumaczenie vampirediaries.pl
Klaudia- Blair & Chair
Odcinek oceniam jako świetny, jeden z lepszych w TVD. Sporo akcji, dużo momentów OMG.
- Spoiler:
- Cały czas obstawiałam, że mordercą jest Meredith, ale skoro nie, to nie mam zielonego pojęcia kto to może być. W każdym razie jest na mojej czarnej liście z powodu próby zabicia Alarica.
Ogromny plus odcinka to całe zjednoczenie pierwotnych, powrót Elijah i Rebeki. Świetne sceny ich rozprawiania się z Klausem, dopóki nie weszła matka. Cała ta historia pierwotnych jest dużo lepsza od poprzedniego problemu Mystic Falls, czyli wampirów z grobu.
Mam wielką prośbę do scenarzystów, by zamiast pozbywać się fajnych postaci usunęli w końcu Matta i Bonnie. Nie mogę oglądać scen z nimi, bo Matt kompletnie moim zdaniem nie umie zagrać niektórych emocji i jest po prostu sztuczny, a Bonnie mnie irytuje.
Plus za rozmowę braci przy kolacji i potem już samych Damona i Stefana w lesie. No i brawo dla Stefana, w którym nagle obudziły się ludzkie uczucia i po 9281624 powiedział, że kocha Elenę ( sory, ale to nic nie da, bo i tak Delena to endgame haha).
Po za tym fajne sceny Caroline z ojcem (zamiast niego mogli się pozbyć Matta, just saying)
frejabeha- Dan & Derick
frejabeha napisał:Dopiero zaczęłam oglądać, ale umarłam gdy Damon powiedział "xoxo" haha, czuje że świetnie sprawdziłby się w roli Plotkary haha dead
Ha ha ...miałam podobnie, nie dość, że oglądałam na żywo i strasznie mi się zacinało to jeszcze nie mogłą się później skupić bo na samą myśl o "xoxo" Damona śmiałam się jak głupia, choć aż takie śmieszne to nie było
Co do odcinka to moim zdaniem był bardzo fajny, ale muszę pooglądać odcinek jeszcze raz bo kilka rzeczy nie zrozumiałam.
- Spoiler:
- Z tego co udało mi się pooglądać to mogę stwierdzić, że baardzo podobały mi się sceny Caroline z ojcem- ta dziewczyna jest poprostu cudowna Rodzinka Pierwotynych...jak miło ich wszystkich razem zobaczyć. Ha Ha Klaus miał niezłą minę jak ich zobaczył , biedaczek myślał, że matka chce go zabić a tu taki zonk Co mnie jeszcze rozbawiło ? Aha "Matt Donovan? Really? " no ale trzeba przyznać, że Matt w roli przyjaciela spisuje się naprawdę dobrze Strasznie natomiast wkurzył/wkurza mnie Stefan jeśli chodzi o Elenę i Damona...normalnie pies ogrodnika sam nie chce i drugiemu nie da ;P (ale i tak go uwielbiam ) Ale co rozbawiło mnie naj naj to widok wampirów Stefana, Damona i Klausa i Elijah przy jednym stole, wcinających ziemniaczki, mięsko i sałątkę i popijających winem ;D
Zapowiedź 3x14
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Oglądałam odcinek za żywo z przyjaciółką, skończył się bodajże około 3 a my gadałyśmy o nim jeszcze do 5 xD
- Spoiler:
- Scena kolacji była maga, a tekst ze elana mogłaby byś z Mattem zabił mnie po prostu i myślałam że umrę ze śmiechu xD
A dodatkowo Damon:
[You must be registered and logged in to see this image.]
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Haha ;D Damon w tym odcinku mnie rozwalił . Z resztą jak w każdym. No, ale serio każdy jest lepszy od Matta. Matt to jakaś porażka, nie rozumiem dlaczego go do tej pory nie zabili .
frejabeha- Dan & Derick
W końcu po odcinku
Ale napiszę w spoilerze dla przyzwoitości.
Ale napiszę w spoilerze dla przyzwoitości.
- Spoiler:
Odcinek w sumie taki bez zachwytu, były lepsze.
Caroline i tatuś, oczy zwilgotniały. Nie wiem co ten serial ze mną robi, kiedyś nigdy nie płakałam
Strasznie się bałam, że Alarick mógłby się nie obudzić!
Rodzina pierwotnych, O TAAAAAAK. Coś wspaniałego. Czuję przez skórę, że pokocham dwóch kolejnych braciszków, a mamusię niekoniecznie.
Scena przy stole lekko zabawna
Sporo z tego co Klaus mówił o Damonie i Stefanie jest niestety prawdą.
Wybuchnęłam śmiechem jak Damon powiedział o Mattcie.
Mówiłam, że MELENA TO ENDGAME. <3
Chciałabym, żeby bracia odbudowali swoje relacje.
Poza tym dalej w głowie mi się nie mieści, że Damon zarzucił Stefanowi szlajanie się z Klausem. Gdyby się nie 'szlajał' to jego by już dawno nie było.
Zastanawiam się kto chce wybić rodziny założycieli.. pewnie pojawi się jakaś nowa osoba.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ja dokładnie nad tym samym sie zastanawiam...
Ale Matt miał bardzo obszerną role w tym odcinku, wszystkich przytulał xD
Cały dzień dziś mam taka beke z Matta ze szkoda gadać
Ale Matt miał bardzo obszerną role w tym odcinku, wszystkich przytulał xD
Cały dzień dziś mam taka beke z Matta ze szkoda gadać
alkamb- Chair & Chuck
Zastanawiałam sie nad końcem i szczerze mówiąc dla mnie może nie najlepszym ale myślę rozsądnym rozwiązaniem byłaby śmierć Eleny.
Myślę że w jakiś sposób zjednoczyłoby to braci a w moim odczuciu serial jest o nich i ich relacji a Elena to taki 'kombinator' xD
Myślę że w jakiś sposób zjednoczyłoby to braci a w moim odczuciu serial jest o nich i ich relacji a Elena to taki 'kombinator' xD
alkamb- Chair & Chuck
No to czas na spoilery:
Serio wyczuwam powrót Eleny i Matta xDD
Czuję, że zabiją Katherine.
A Damon w łóżku to nadal obstawiam Beckę.
- Spoiler:
Ekipa portalu Ology.com udała się do Atlany, gdzie podczas drugiego śniadania, Terron R. Moore miał okazję przeprowadzić wywiad z trzema aktorami The Vampire Diaries: Ian Somerhalder (Damon), Joseph Morgan (Klaus) oraz Zach Roerig (Matt). Zapraszamy do zapoznania się z pytaniami na jakie przyszło odpowiedzieć gwiazdom serialu.
Czy jest jakieś mniejsze zło po tym wszystkim co wydarzyło się z Eleną pomiędzy Stefanem i Damonem?
Ian: Myślę, że obaj naprawdę nieźle nawalili.
Joseph: Tak. Myślę, że w prawdziwym świecie to co każdy z nich zrobił byłoby niewybaczalne, prawda? Żadnemu nie powiedziałbyś: "Dobrze, uznajmy to za przeszłość". Stefan próbował zjechać z mostu razem z nią...
Zach: Myślę, że ona zawsze będzie chciała mieć ich obu wokół siebie, ponieważ ciągle ich kocha... ale wątpię, żeby jeszcze kiedyś im zaufała.
Joseph: To dla niej czas by ruszyć dalej, wiesz?
Ian: Znaleźć inny przystojny duet... jak Batman i Robin!
Joseph: Podoba mi się to!
Ian (do Josepha i Zacha): Klaus i Matt!
Zach: Miś Yogi i Boo-Boo!
Joseph: Nie mogę zdecydować, który miś jest dla mnie lepszy! (śmiech)
Ian: Ale to jest dziwne. To jest zdecydowanie dziwne - Julie Plec ma na to swoje poetyckie usprawiedliwienie tego, ale ja... ja dotarłem do miejsca gdzie jestem po prostu ciekaw co wydarzy się z każdym z nas. Przestałem zadawać pytania, ponieważ zdaję sobie sprawę, że nigdzie mnie nie prowadzą. Ale to dobrze - ta rzecz jest po prostu stale się zmienia!
Joseph: Te kwestie są zamazane. Elena też nie była święta i podjęła decyzje, które popchnęły ich.... do takich rzeczy jak wyciągnięcie sztyletu z Elijah co jest dość ryzykowne i naraża ich na niebezpieczeństwo. Więc jest tam wiele szarej strefy.
Ian: Każdy pojedynczy bohater robi to co muszą poprzez wzajemną ochronę.
Joseph: Co ich zdaniem jest najlepsze.
Ian: I to zawsze pakuje kogoś w tarapaty. Żartowałem sobie z Josephem, który przez tydzień był w Los Angeles, pracował, wypoczywał, jadł i zdrowiał... i powiedziałem mu: "Wyglądasz dobrze stary, zyskałeś parę kilo", a on odpowiedział mi: "Wiem koleś. To syndrom The Vampire Diaries". Ponieważ, kiedy jesteś tu, jesteś taki... maniakalny. Kiedy jesteśmy cały dzień w pracy to nie jest tak, że każdego dnia jest jakiś dramat... to jest epickie!
Joseph: Dokładnie - tracisz na wadze, robiąc to! To nie jest tak, że siedzisz gdzieś w pobliżu i dzisiaj jest scena, w której wszyscy pijemy sobie herbatkę, wiesz co mam na myśli? To jest tak jak: "Dobrze, dzisiaj krzyczę!", albo, "Jestem wampirem!" lub, "Walczymy!".
Ian: To nie jest Park Wypoczynku.
Joseph: Nie jest!
Szukając dziury w całym, kiedy Elena przyznała się Stefanowi do pocałunku z Damonem, powiedziała dokładnie: "Pocałowałam Damona", a właściwie tak nie było, przecież to Damon wykonał ten ruch.
Ian: Nie powiedziała również: "Odwzajemniłam pocałunek"... ona po prostu była szczera. Myślę, że chciała tylko być uczciwa, ponieważ nikt w Mystic Falls nie jest uczciwy. Jest tam tak wiele nieprawdy i każdy ma swój ukryty plan. Po prostu nie uważam, że chciała to zrobić.
Joseph (do Iana): Myślisz, że próbowała go zranić?
Ian: Możliwe, że tak, ale była również... Elena nie jest tak manipulacyjna. Sądzę, że chciała tylko powiedzieć: "Słuchaj, stało się" i również chciała zobaczyć jaka będzie jego reakcja, jaką było... wiecie (Ian robi odgłos puszczania bąka).
Zach: Sądzę też, że Elena jest gotowa żeby się zakochać. Jest gotowa by ktoś się o nią zatroszczył.
I była w pewnym momencie...
Ian: Przez sekundę. Był Matt, następnie śmierć rodzicielskich postaci, potem pięć epizodów miłości z seksownym wampirem, i wtedy...
Zach: A teraz ma 30-letniego nauczyciela, mieszkającego w jej domu! Totalnego alkoholika!
Ian (udaje pijanego Alarica): Elena! Mam tylko siedem osobowości, nie dziesięć!
Zawsze oceniałem Klausa, jako z natury samolubnego i zawsze używający kogoś kto wierzy, że jest on godny zaufania. Kiedy pójdziemy dalej, będzie on kontynuował ten trend, a może zmieni to jego nowo odkryta dynamika z Caroline?
Joseph: Myślę, że jest w nim potencjał do zmiany, tak, ale to będzie naprawdę trudne. Ponieważ od kiedy stał się samolubny, jest niewiarygodnie paranoiczny. Spędził ostatnie tysiąc lat utrzymując te kłamstwa jakie powiedział swojemu rodzeństwu. Jest wytworem dysfunkcyjnej rodziny, mając potworną relacje ze swoim ojcem, będąc bękartem, nie czując zaakceptowania przez resztę rodziny... Więc sądzę, że on naprawdę ma problem z zaufaniem i jeśli będzie trochę bardziej bezinteresowny wobec Caroline, będzie musiał najpierw ich zdobyć.
Ian: Myślę, że z Klausem jest podobnie jak z Rzymem albo Kublai Khan. Stworzył on imperium kłamstw i musi je utrzymać, aby się bronić. To jak to co stało się z Rzymem - Rzym był tak potężny, że się rozpadł.
Joseph: Czy możemy cofnąć nagrywanie bym mógł poprawić swoją odpowiedź? Czuję, że Klaus jest jak to co stało się z Rzymem, i powiem wam dlaczego!
Ian (śmiech): Nie chcę się za bardzo wymądrzać, ale nie myślę by ktoś zazdrościł tego aspektu Klausa.
Joseph: To sieć kłamstw, która jest coraz cięższa do utrzymania, więc stanie się on mniej i mniej ufny i kwestionuje motywy każdego, mimo to, że to jego motywy powinno się kwestionować. Nie wierzy w to, że ktokolwiek ma prawdziwie szczere chęci. Więc, jest w nim potencjał by nauczyć się ufać, a może nawet kochać ale będzie to długa podróż.
Ian: On jest jak chłopak, który myśli, że jego dziewczyna go zdradza. Ale tak naprawdę to on ją zdradza!
Elijah wrócił, ale w jutrzejszym odcinku ("Bringing Out the Dead"), nie wie kto go uwolnił. Czy Klaus skorzysta z tego?
Joseph: Cóż, jest jedna rzecz jaką mogę powiedzieć: następny odcinek przenosi nas dokładnie tam gdzie się zakończył ostatni. Więc, to jest świetne - natychmiast wrócicie do tego pokoju i zobaczycie co się stanie z tymi facetami.
Ian: Joseph, zamknij się!
Joseph: A stanie się to że.... Powstrzymaj mnie! Powstrzymaj mnie!
Serio wyczuwam powrót Eleny i Matta xDD
- Spoiler:
Ausiello na łamach serwisu TVLine, podzielił się z nami informacjami dotyczących zbliżających się wydarzeń w serialu The Vampire Diaries. Jak informuje redaktor serwisu:
W Pamiętnikach, dni pewnej powracającej, żeńskiej postaci są policzone.
Ausiello wypowiada się również na temat tego z kim Damon spędzi seksowny czas, zważywszy że nie będzie to Elena.
Spędzi czas z kobietą. Jego łóżkowa partnerka ma na swoim koncie wiele ugryzień i ich spotkanie będzie dość szorstkie.
Czuję, że zabiją Katherine.
A Damon w łóżku to nadal obstawiam Beckę.
- Spoiler:
- Insider.com na swoim portalu opublikował wywiad z Danielem Gilliesem (Elijah). W rozmowie aktor zdradził co nieco o dzisiejszym odcinku, uczuciu Pierwotnego do Eleny oraz wiele innych rzeczy.
Insider.com: Czy byłeś zaskoczony tym, że powrót Elijah'a pozostał tajemnicą aż do wyemitowania odcinka?
Daniel Gillies: Tak, byłem - szczególnie z dzisiejszymi internetowymi mediami. Większość nakręciliśmy w studiu, lecz jednego dnia Ian [Somerhalder], Paul [Wesley], Joseph [Morgan] i ja kręciliśmy scenę w środku alei i były tłumy widzów. Wszyscy mnie widzieli. Nie próbowaliśmy tego ukryć. W pewnym momencie reżyser nawet krzyknął "Elijah, wróć do pierwszej pozycji!" To dla mnie niesamowite, że ci ludzie nie podzielili się tym na tweeterze. Sądziłem, że niespodzianka na pewno będzie zniszczona.
Insider: Biorąc pod uwagę to, że został on umieszczony w trumnie, jak Elijah czuje się w stosunku do Klausa na początku dzisiejszego odcinka?
Daniel: Jest całkiem wkurzony gdy wychodzi z tej trumny. Niesamowicie wkurzony. To, gdzie on nas zabierze, jest bardzo ważnym wątkiem serialu, którego nie mogę zdradzić. Jednak jest dobry poziom lęku i strachu w jego sposobie postępowania z Klausem. Elijah czuje, że nie może nikomu zaufać. On doświadczył całego kalejdoskopu zdrady. Nie podoba mu się to, co się stało z ich rodziną; są oni zniekształceniem dawnych siebie. Stali się potworami. I zdaje się, że będzie on szukał czystości lub będzie próbował utrzymać jakiś kod, co wydaje mi się być dziwnym, zważywszy na to, iż wszyscy w tej rodzinie są tak zepsuci.
Insider: Elijah, kiedy go ostatnio widzieliśmy, złamał obietnicę daną Elenie i Stefanowi. Jak oni zareagują na powrót Pierwotnego?
Daniel: Ciekawe jest to, że wybór był odpowiedni z postacią, którą Julie Plec chce ostatecznie stworzyć. Jest zdrada, a potem znów zdrada. Jest lojalność, a potem znów lojalność. Mowa jest tu o tym, do czego Elijah dążył przez 1000 lat i o krótkoterminowym celu, do którego zobowiązał się. Bezczelność w tym poświęceniu zhańbiła go, jednak myślę, że w tym momencie najważniejsza dla Elijaha była rodzina.
Insider: Co możesz zdradzić o dzisiejszym odcinku - Bringing Out the Dead?
Daniel: Zasadniczo ten odcinek będzie przyspieszał wydarzenia z kolejnych kilku epizodów z powodu sposobu, w jaki bracia Salvatore i Pierwotni będą rozstrzygali sposób funkcjonowania relacji między nimi. W gruncie rzeczy, zasady, które Klaus może narzucić, nie będą działały dla nikogo. Geniusz i genezę tego poznamy podczas przyjęcia obiadowego.
Insider: Życie każdego w Mystic Falls ciągle pozostaje pod znakiem zapytania - co chciałbyś zrobić z Elijahem, zanim zostanie on zabity (jeśli kiedykolwiek to się stanie)?
Daniel: Bardzo chciałbym, żeby uczestniczył on w zabiciu Klausa. Nie wyobrażam sobie, by obeszło się to bez znacznych szkód czy bez całkowitej straty własnego życia. Uważam, że będzie to jedna z tych klasycznych opowieści, w których złoczyńca zabija jeszcze podlejszą istotę, przy czym sam ginie. Myślę tu o Darth'ie Vaderze i o Imperatorze w "Powrocie Jedi". By Imperator zginął, Darth musiał poświęcić swoje życie zabijając złoczyńcę. To czyni ten proces zbawiennym. Mimo że to powiedziałem, chciałbym utrzymać swoją postać przy życiu najdłużej jak będzie to możliwe. [śmieje się].
Insider: A co z Eleną? Ciągle twierdzę, że istnieje pomiędzy nimi niezwykły związek.
Daniel: Wiem, że w świecie Vampire Diaries oczywistym jest to, że każdy zakochuje się w Elenie, jednak zgadzam się z tym, iż Elijah widzi w niej coś pięknego. Chciałbym, żeby to wyraził zanim odejdzie. Uważam, że Elijah będzie nią najbardziej zafascynowany, gdyż żyje ona w lepszym świecie, niż ci, którzy żyją od wieków. Myślę, iż coś takiego przyciąga jego uwagę. Nawet gdyby był to tylko moment, chciałbym, aby dzielili coś - jednak moim zdaniem powinno to być coś więcej.
Insider: Elena kontra Katerina - mów!
Daniel: To zabawne, gdyż wiem, że wielu fanów chce widzieć Elijaha z Kateriną, jednak on jest zafascynowany tym, czym dana osoba jest w swej duszy, a Katerina jest bardzo daleko od tego, jaka jest Elena. Moim zdaniem Elijah przybył do miasta sądząc, że szybko upora się z tą całą sprawą sobowtóra. Jednak sprawy skomplikowały się, kiedy zobaczył dziewczynę - myślę, że jego uczucia do Eleny są o wiele silniejsze, niż te, którymi kiedykolwiek darzył Katerinę.
Insider: Czy uważasz, że Elijah może zmierzyć się z Damonem w walce o serce Eleny?
Daniel: Nie mam wątpliwości jeśli chodzi o fizyczną walkę - to żart. Z całą pewnością Elijah. Jednak romantycznie, nie mam pojęcia. Nie uważam też, że Stefan wypadł z obiegu. Zarówno Elijah, jak i ja, myślimy, że największym romantycznym zagrożeniem dla serca Eleny wciąż jest Stefan.
Kasia- Dan & Klaine
CZY ONI POWARIOWALI?! MATT JEST BEZNADZIEJNY... błagam niech oni mi tego nie robią.
Po za tym już fajniej by było gdyby Elena była na chwilę z Elijah, przydałaby jej się jakaś odskocznia od Salvatorów. W ogóle nie rozumiem co takiego zrobił Damon, że zaprzepaścił swoje szanse?
Po za tym już fajniej by było gdyby Elena była na chwilę z Elijah, przydałaby jej się jakaś odskocznia od Salvatorów. W ogóle nie rozumiem co takiego zrobił Damon, że zaprzepaścił swoje szanse?
frejabeha- Dan & Derick
Kasia napisał:Naprawdę zaczynać wymieniać? xD
Haha no dobra ale ostatnio był całkiem dobry... ;D
frejabeha- Dan & Derick
Moje przekonanie co do tego, że jedyne endgame w tym serialu to Damon i Stefan z każdym dniem staje się coraz silniejsze ;ppp Eleny mam już po dziurki w nosie.
turtle- Dair & Dan
- Liczba postów : 483
frejabeha napisał:Kasia napisał:Naprawdę zaczynać wymieniać? xD
Haha no dobra ale ostatnio był całkiem dobry... ;D
Był, ale myślę, że tutaj chodzi o to, że z żadnym z nich Elena nie mogłaby już być 'normalnie', bo za dużo zostało złego zrobione Co nie zmienia faktu, że jakoś to uczynią
Kasia- Dan & Klaine
Według mnie najlepszym końcem byłaby śmierć Eleny. Może być np. tak jak w książce, że zmarła ratując braci. Achh.... Chciałabym to zobaczyć
btw. Śmiech Klausa w tym odcinku mnie rozwala.
Pierwotni! Jupi:D
xoxo Damon(a czekałam na gossip girl;()
btw. Śmiech Klausa w tym odcinku mnie rozwala.
Pierwotni! Jupi:D
xoxo Damon(a czekałam na gossip girl;()
Strona 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 18 z 40
Pozwolenia na tym forum: