The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 19 z 40
Strona 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Jak dla mnie to byłaby za duża drama. Już lepiej, żeby bracia zginęli, bo oni już trochę się nażyli jednak
A jeszcze lepiej, żeby po prostu dobrowolnie zrezygnowali i wybrali siebie ;D
A jeszcze lepiej, żeby po prostu dobrowolnie zrezygnowali i wybrali siebie ;D
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Kasia, a zacząć Ci wymieniać to co złego zrobił Stefan? Nie każ mi znów, haha
- Spoiler:
- Odcinek genialny, akcja z Pierwotnymi zajebista, jak tak wychodzili jeden po drugim potem Rebeka i matka, normalnie się podjarałam:D Poza tym bardzo podobała mi się scena z braćmi.
I love her, Damon.
So do I.
Sorry, ale w niej to Damon był mistrzem
Ostatnio zmieniony przez Beauty dnia Pią Lut 03, 2012 10:49 pm, w całości zmieniany 1 raz
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Nie no Elena jest za ładna żeby umierać Po za tym ja trwam nieprzerwanie w oddaniu Delenie i wierzę, że to endgame (racjonalnie to tego podchodząc to na pewno endgame'u z tego nie będzie ;D )
Po za tym zgadzam się z Kasią , że śmierć Eleny to "za duża drama"
Po za tym zgadzam się z Kasią , że śmierć Eleny to "za duża drama"
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Beauty napisał:Kasia, a zacząć Ci wymieniać to co złego zrobił Stefan? Nie każ mi znów, haha
- Spoiler:
Odcinek genialny, akcja z Pierwotnymi zajebista, jak tak wychodzili jeden po drugim potem Rebeka i matka, normalnie się podjarałam:D
Ja o to nie pytałam, bo doskonale to wiem, tamto było odpowiedzią na pytanie
Kasia- Dan & Klaine
frejabeha napisał:Nie no Elena jest za ładna żeby umierać Po za tym ja trwam nieprzerwanie w oddaniu Delenie i wierzę, że to endgame (racjonalnie to tego podchodząc to na pewno endgame'u z tego nie będzie ;D )
Ja też - choć to wydaje się takie niemożliwe
Kasia jak ty, obstawiam Rebece w łóżku z Damonem...no ewentualnie Kath... na prawdę ciężko sie zdecydować...
I bardzo nie podoba mi sie pomysł uśmiercenie Katherine...
Niech mi ktoś wytłumaczy co jest takie w Elijahy i Elanie że wszyscy widza w nich parę. Mi nawet do głowy nie przyszło zeswatanie ich.
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Ja Ci nie wytłumaczę, bo też bym na to nie wpadła
A co do tego uśmiercenia to mój luźny strzał, nie musi tak być.
A co do tego uśmiercenia to mój luźny strzał, nie musi tak być.
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:A co do tego uśmiercenia to mój luźny strzał, nie musi tak być.
Ja właśnie słyszałam to już od kilku osób, mam nadzieje że te strzały chybią
alkamb- Chair & Chuck
- Spoiler:
- Portal EW zamieściał na swojej stronie wywiad z Kat Graham (Bonnie) na temat przyszłych wydarzeń w The Vampire Diaries.
Wygląda na to, że ojciec Caroline (tak, wciąż płaczę) jest jedynie początkiem śmiertelnej góry lodowej w TVD.
Teraz wiemy, że wszyscy Pierwotni są obecni i przygotowywują się do wyprawienia balu z udziałem drużyny z Mystic Falls. Mogę podzielić się z wami zabawną konwersacją, którą przeprowadziłam z uroczą Kat Graham na planie serialu The Vampire Diaries w tym tygodniu. Podczas spotkania rozmawiałyśmy trochę o odcinkach (i o ZAMIESZANIU!), które nadchodzą. "Serial jest bardzo epicki. Wątki rozkręcają się bardzo, bardzo szybko. To zdecydowanie jedne z najszybciej rozwijających się wątków, które podziwiam, i w których biorę udział. Pojawi się pewien rozwój wydarzeń [w każdym z odcinków]," mówi. "Odcinki z Pierwotnymi zaczną docierać do punktu kulminacyjnego i nie będziecie wiedzieli kto zginie, kto przetrwa, jaki plan się powiedzie, a jakie plany zostaną zatrzymane lub udaremnione. Tak więc zbliża się pewna ogromna konfrontacja... przynosząc w rezultacie śmierć."
Podczas gdy nikt nie jest bezpieczny, Graham jest zadowolona z porządnego i satysfakcjonującego wątku Bonnie z jej matką. I kiedy misja z trumną wydaje się dobiegać końca, Kat mówi, że nie można powiedzieć tego samego jeśli chodzi o relację matka-córka. "Tu wciąż jest wiele do wyjaśnienia," mówi. "Jeśli ktoś robi coś, co cię rani, a ty masz już wykreowany obraz tej postaci w swoim życiu, nie zapominasz o krzywdzie. Po prostu wracasz do tego i starasz się z tym uporać. W pewnym sensie wracasz do obronnego trybu, ponieważ myślisz, że oni ponownie cię zranią. Tak więc Bonnie czuje, że jej matka musi zapracować na jej zaufanie."
Obawiam się, że nie.
Kasia- Dan & Klaine
Świetnie... W tym serialu jeszcze "śmiertelnej góry lodowej" brakuje... Zapowiada się ciągłe szlochanie:P
Ja jeszcze o odcinku:
Ja jeszcze o odcinku:
- Spoiler:
- Ten serial jest mega. Raz płaczę, bo płacze Caroline (sceny Caroline i tatusia były... ;(), potem śmieję się z obiadku. Pierwotni są zaje. Też uwielbiam tą scenę, gdy wszyscy wchodzą, a potem taka mina Klausa - mamusia wróciła! Ale mogłaby się lepiej ubrać
Nawet dla Matta znalazła się rola.
Jeszcze jedno. Jak zobaczyłam pozę Alarica z nożem w brzuchu pomyślałam sobie "na prawdę? jeszcze raz?". Ciekawi mnie, kto ich "zabił"
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Piękne fotki!
btw. Czy już znacie parę Kennett?
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kol <3:P
btw. Czy już znacie parę Kennett?
Kol <3:P
Ok, obejrzałam. Zanim przeczytam wasze opinie, sama umieszczę swój;)
Zapomniałabym o moim cotygodniowym podsumowaniu i cóż to byłaby za strata!
Ocena: 10/10 bez najmniejszych wątpliwości.
Team: Pierwotni
- Spoiler:
Przede wszystkim, muszę to przyznać na samym początku - odcinek był wprost REWELACYJNY. Nie wiem, czy mogłabym być jeszcze bardziej zszokowana, zaintrygowana i zachwycona. I jak im się to wszystko udało zmieścić w tych marnych 42 minutach?!
1) Uczta Klausa. Majstersztyk. Nie dało się tego zrobić lepiej. A już jak wypłynął temat Eleny to nie mogłam przestać uśmiechać się do ekranu:) Elijah i jego kurtuazyjne pytanie, obrażony na Stefana Damon i niezdrowo podekscytowany wszystkim Klaus krzyczący 'Tyle cię ominęło!'.
2) Bonnie, Abby i trumna. Co prawda te ich rodzinne sprzeczki były raczej zbędne, ale po scenie, w której trumna nagle otwiera się przed Abby, po raz pierwszy wyczekiwałam z niecierpliwością na scenę z Bonnie i to, co się wydarzy. Także plus.
3) Biedna Caroline i jej biedny ojciec. Popłakałam się, naprawdę. Ale mimo wszystko uważam, że uśmiercenie go było najlepszym wyjściem. Jego wątek straciłby na konsekwencji, gdyby nagle (ciągle zapominam jego imienia!) pożywił się krwią i został wampirem. Także, niech spoczywa w pokoju.
4) Alaric, dr Fell i cała reszta. Scena z Eleną wbijającą w niego sztylet bardzo mocna. A sam wątek ataków na członków rady zaciekawił mnie chyba najbardziej ze wszystkich po tym odcinku. Czyżby kolejny tajemniczy wróg pojawił się na horyzoncie? A może to ktoś, kogo znamy?
5) Pierwotni! GENIUSZ. Absolutny geniusz. Ich powrót to jest scena roku. Finn wygląda jak Kapitan Hak i do twarzy mu z tym. Rebbekah mszcząca się z uśmiechem na twarzy - perfekcja. Elijah uwielbiam od dawna i dziś także mnie nie zawiódł - taki dżentelmen w starym stylu;) Kol trochę bezbarwny, ale może się poprawi. Powrotu matki w czwartej trumnie się spodziewałam, więc nie było zaskoczenia. Natomiast zaskoczyło mnie to, jak ta kobieta wygląda... Bardzo niekorzystnie! Jakoś tak ciężko. I ma dziwną twarz. Klaus uroczy bez dwóch zdań Dobrze, że jeszcze z nami zostanie;)
6) Mój ulubiony trójkącik dziś zszedł nieco na dalszy plan ale mimo wszystko dostarczył mi wielu wzruszeń. Stefan tak słodko się zasmucił tym, że Elena podejrzewa go o zabicie lekarza śledczego:) No i nie sposób nie wspomnieć o dialogu miesiąca: 'I love her Damon', 'So do I' Ładnie też rozegrano sprawę z Klausem, stwierdzającym, że jedynym zagrożeniem dla Eleny są Salvatorowie. Mam dziwne przeczucie, że ten tekst jeszcze wróci. Ach no i tajemnicza Tatia! Co za wspaniała analogia - dwaj wampirzy bracia i ich ukochane;)
7) No i MATT! Już się bałam, że go zabraknie! Ale dzięki Bogu powrócił jako wierny przyjaciel, niezastąpiony kompan i odważny obrońca Eleny odprowadzający ją do domu. Znakomicie! ZNAKOMICIE.
PS. Damon reagujący na sugestię Klausa, że Elena powinna być z Mattem... Twoje słowa Damon, one potrafią zranić.
Zapomniałabym o moim cotygodniowym podsumowaniu i cóż to byłaby za strata!
Ocena: 10/10 bez najmniejszych wątpliwości.
Team: Pierwotni
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
widzę że Delena nadrobiła sporo głosów w sondzie w ostatnim czasie czy ktoś mnie wtajemniczy co się stało?? czy Stelena jest over czy tylko mi się wydawało że ktoś napisał tak gdzieś na forum
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Kol jest fajny nie powiem
Cała rodzina pierwotnych jest niczego sobie
Ale ja wciąż nie widzę Eliaha i Eleny, wczoraj zaczęłam nawet filmiki na YT przegląda ci nic mną nie wzruszyło na tyle bym ich skojarzyła razem..
Cała rodzina pierwotnych jest niczego sobie
Ale ja wciąż nie widzę Eliaha i Eleny, wczoraj zaczęłam nawet filmiki na YT przegląda ci nic mną nie wzruszyło na tyle bym ich skojarzyła razem..
alkamb- Chair & Chuck
O matko!!! Jakie miny...powinni się troszkę uśmiechnąć Paul wygląda jak podśmiechująca się nastroszona kurka jedynie Candice ładnie wygląda na tym zdjęciu
O matko!!! Jakie miny...powinni się troszkę uśmiechnąć Paul wygląda jak podśmiechująca się nastroszona kurka jedynie Candice ładnie wygląda na tym zdjęciu
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
@Gigi
Zależy co masz na myśli pisząc 'w ostatnim czasie' W ostatnim odcinku właściwie nie stało się nic, co mogłoby wpłynąć na znaczny wzrost sympatii fanów do Deleny. Za to parę odcinków wstecz nastąpił długo oczekiwany pocałunek DE i wtedy była burza;)
Ale Stelena zdecydowanie nie jest over. Możliwe, że zasugerowałaś się moim postem, w którym napisałam, że polubiłam Stelenę po tym, jak się skończyła i tak samo będzie z Blouis. Ale to trochę nie o to chodziło. Miałam na myśli to, że zaczęłam bardzo kibicować Stelenie po tym, jak się rozstali. I teraz rzeczywiście nie są razem. Ale to oczywiście nie oznacza, że są skończeni na zawsze. NA PEWNO jeszcze do siebie wrócą
Zależy co masz na myśli pisząc 'w ostatnim czasie' W ostatnim odcinku właściwie nie stało się nic, co mogłoby wpłynąć na znaczny wzrost sympatii fanów do Deleny. Za to parę odcinków wstecz nastąpił długo oczekiwany pocałunek DE i wtedy była burza;)
Ale Stelena zdecydowanie nie jest over. Możliwe, że zasugerowałaś się moim postem, w którym napisałam, że polubiłam Stelenę po tym, jak się skończyła i tak samo będzie z Blouis. Ale to trochę nie o to chodziło. Miałam na myśli to, że zaczęłam bardzo kibicować Stelenie po tym, jak się rozstali. I teraz rzeczywiście nie są razem. Ale to oczywiście nie oznacza, że są skończeni na zawsze. NA PEWNO jeszcze do siebie wrócą
Ostatnio zmieniony przez Karolina dnia Sob Lut 04, 2012 1:04 pm, w całości zmieniany 1 raz
Ania_ napisał:[You must be registered and logged in to see this image.]
Suknia Eleny Zabijcie mnie.
ufff dzięki Karo
dlaczego na tym zdjęciu nie ma Tya a jest Matt i Caroline?? :> :>
dlaczego na tym zdjęciu nie ma Tya a jest Matt i Caroline?? :> :>
Gigi- Gossip Dan & Girls
Matt pójdzie jako osoba towarzysząca z Rebbeką, a Tyler pewnie siedzi właśnie w jakiejś jaskini po raz 42. zamieniając się dobrowolnie w wilkołaka, żeby zlikwidować więź, jaka łączy go z Klausem.
Ot, dzień jak co dzień w Mystic Falls.
Właśnie nadrabiam poprzednie wypowiedzi i spoilery:
Ot, dzień jak co dzień w Mystic Falls.
Właśnie nadrabiam poprzednie wypowiedzi i spoilery:
- Spoiler:
- Q: Zawsze oceniałem Klausa, jako z natury samolubnego i zawsze używający kogoś kto wierzy, że jest on godny zaufania. Kiedy pójdziemy dalej, będzie on kontynuował ten trend, a może zmieni to jego nowo odkryta dynamika z Caroline?
Joseph: Myślę, że jest w nim potencjał do zmiany, tak, ale to będzie naprawdę trudne. Ponieważ od kiedy stał się samolubny, jest niewiarygodnie paranoiczny. Spędził ostatnie tysiąc lat utrzymując te kłamstwa jakie powiedział swojemu rodzeństwu. Jest wytworem dysfunkcyjnej rodziny, mając potworną relacje ze swoim ojcem, będąc bękartem, nie czując zaakceptowania przez resztę rodziny... Więc sądzę, że on naprawdę ma problem z zaufaniem i jeśli będzie trochę bardziej bezinteresowny wobec Caroline, będzie musiał najpierw ich zdobyć.
Ian: Myślę, że z Klausem jest podobnie jak z Rzymem albo Kublai Khan. Stworzył on imperium kłamstw i musi je utrzymać, aby się bronić. To jak to co stało się z Rzymem - Rzym był tak potężny, że się rozpadł.
Joseph: Czy możemy cofnąć nagrywanie bym mógł poprawić swoją odpowiedź? Czuję, że Klaus jest jak to co stało się z Rzymem, i powiem wam dlaczego!
Ostatnio zmieniony przez Karolina dnia Sob Lut 04, 2012 1:30 pm, w całości zmieniany 1 raz
Tyler gdzie sobie poszedł chyba. Nie było go w tym odcinku, i nie ma być przez 4 następne.
A co do fotki - jakoś wszyscy według mnie dziwnie wyglądają. Nawet Candice:(
A co do fotki - jakoś wszyscy według mnie dziwnie wyglądają. Nawet Candice:(
Gigi napisał:dlaczego na tym zdjęciu nie ma Tya a jest Matt i Caroline?? :> :>
Tyler wyjechał gdzieś na parę odcinków
A Matt ponoć towarzyszy Becę
Jestem ciekawa czy to prawda ...
alkamb- Chair & Chuck
lol xD po sesji zacznę nadrabiać ale pewnie i tak was nie dogonię powiedzcie kiedy będzie hiatus
Gigi- Gossip Dan & Girls
Jak się wszyscy rzucili z informacją
Co do zdjęcia to...hyy Damon wygląda fajnie
To jest zdjęcie które oni robią sobie w serialu czy to zdjęcie aktorów z planu?
Co do zdjęcia to...hyy Damon wygląda fajnie
To jest zdjęcie które oni robią sobie w serialu czy to zdjęcie aktorów z planu?
alkamb- Chair & Chuck
Odcinek dobry, nie rewelacyjny ;D
- Spoiler:
- Pierwsza połowa odcinka nudna, ale za to końcówka rewelacyjna, Pierwotni ubarwiają serial bardziej niż Damon, Stefan i Elena Rebekah świetna. Matt zdecydowanie gwiazda Nie wiem jak on to robi! Jak na Bonnie była całkiem ciekawa. Nowi pierwotni bardzo ciekawi
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
Strona 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 19 z 40
Pozwolenia na tym forum: