The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 22 z 40
Strona 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
alkamb napisał:Już piszczę ;DDD
Przypuszczam, że chodzi o taniec
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Damon wskoczy do łóżka z Rebbecką i będziecie piszczeć, ale z rozpaczy:D
(nie żebym wam tego życzyła;*;*)
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Kasia napisał:alkamb napisał:Już piszczę ;DDD
Przypuszczam, że chodzi o taniec
Dziś z przyjaciółką wymyśliłyśmy bardzo obiecującą teorie apropos następnych odcinków... i jesteśmy ciekawe czy się ziści xD i gadałyśmy też o piszczeniu - Oni już wiele razy tańczyli wiec interpretując słowo "piszczeć" spodziewam się czegoś większego
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Karolina napisał:Damon wskoczy do łóżka z Rebbecką i będziecie piszczeć, ale z rozpaczy:D
Tak tak Karolina.. :*
Odwołując sie do spoilerów jakoby spotkanie Damona z tajemnicza partnerką miało być szorstkie i niemiłe stawiam na Rebekah...W spoilerach mówili tylko ze Damon obudzi sie koło kogoś a o niczym więcej nie było mowy
W mojej jakże wyszukanej teorii Rebekah zabaluje z Damonem żeby zrobić na złość Elenie
alkamb- Chair & Chuck
Karolina napisał:Damon wskoczy do łóżka z Rebbecką i będziecie piszczeć, ale z rozpaczy:D
A dlaczego? I tak będzie z Eleną
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Pożyjemy zobaczymy
Póki co Barbie Klaus, plissssss.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Póki co Barbie Klaus, plissssss.
Kasia- Dan & Klaine
Beauty napisał:A dlaczego? I tak będzie z Eleną
alkamb- Chair & Chuck
alkamb napisał:Karolina napisał:Damon wskoczy do łóżka z Rebbecką i będziecie piszczeć, ale z rozpaczy:D
Tak tak Karolina.. :*
Odwołując sie do spoilerów jakoby spotkanie Damona z tajemnicza partnerką miało być szorstkie i niemiłe stawiam na Rebekah...W spoilerach mówili tylko ze Damon obudzi sie koło kogoś a o niczym więcej nie było mowy
W mojej jakże wyszukanej teorii Rebekah zabaluje z Damonem żeby zrobić na złość Elenie
Niestety, jedyną kobietą, która do tej pory spała z Damonem, nie uprawiając z nim seksu, była Elena. Co za ironia losu...
Kasia- Dan & Klaine
Wywiad z Candice o Klausie i Caroline
- Spoiler:
Najpierw chciałabym porozmawiać o reakcji fanów na scenę Klausa i Caroline. Czy byłaś zaskoczona ich reakcją?
Żyję w swoim bąblu w Atlancie, więc nie widziałam zbyt wiele owych reakcji, ale kiedy weszłam na twittera i wszyscy cieszyli się tym to to było ekscytujące, bo nikt nie wie dokąd zaprowadzą ich te relacje, jakie będą. Ale oczywiste jest, że scenarzyści są wszechwiedzący. Czuli, że to wypali. Było zabawnie, bo Klaus i Caroline nie mieli ze sobą bliższego kontaktu przed ową sceną i widzieć, że to się udaje to naprawdę świetne uczucie. Myślę, że to jest coś czego nikt się nie spodziewał, ale coś co zaskakuje, mnie wliczając.
Dokąd ten wątek zmierza? Czy będzie to coś więcej niż jest?
To jest dziwne, że kiedy fani oglądają serial w telewizji, a potem mnie pytają "Co będzie dalej, co się stanie", ale ja serio nie mam pojęcia. Wiem, że będzie więcej scen Klausa i Caroline, więcej interakcji między nimi, ale jednocześnie od podstaw tworzy się tu historia, odkrywanie kto, kiedy, jak i gdzie, dowiemy się więcej o pierwotnych, spotkamy nowe postacie, będzie kolejny odcinek z retrospekcjami. Na sceny Klausa i Caroline będziemy musieli poczekać, ale powiem, że scenarzyści nie zamierzają omijać tego wątku szerokim łukiem.
Fani oszaleli, kiedy zobaczyli zdjęcia promocyjne 3x14, na których Klaus tańczy z Caroline na balu.
Może tak było, a może nie. Ludzie mogli dokleić nasze twarze do jakichś postaci, nigdy nie wiadomo.
Ale ktoś zauważył, że Caroline ma na ręce bransoletkę od niego.
Może ma, a może nie ma. Albo po prostu powiedziała mu, że "nie możesz kupywać mi bransoletek, sama mogę je sobie kupić". A tak serio, to tak. Caroline i Klaus będą tańczyć razem na balu. Zobaczymy czy jest to coś, czego oboje chcą lub czego nie chcą.
Czy to coś między nimi jest właściwie czymś romantycznym?
Właściwie to nie wiem. Właśnie to jest moja ulubiona rzecz w tym, że cały ten pomysł o Klausie i Caroline jest inny. Klaus oczywiste nie jest licealistą, a Caroline stała się tym nadprzyrodzonym czymś, która praktycznie jest nieśmiertelna, dopóki ktoś jej nie zakołkuje, ale ona jest dziewczyną z liceum, licealistką, więc to, że zakochuje się w kimś jest naturalne. Nawet jeśli teraz stała się silną postacią to w scenie, w której Klaus ratuje jej życie to dało jej to możliwość, aby otworzyła oczy, aby ujrzała jakieś możliwości. Caroline jest dziewczyną z małego miasteczka i najprawdopodobniej zostałaby w Mystic Falls, spotykając się z innymi kobietami, opowiadając jak kiedyś była Miss Mystic Falls. To jest pierwszy raz, kiedy ktoś patrzy na nią i mówi, że ma cały świat stojący przed nią otworem "możesz podróżować, poznawać muzykę i miłe rzeczy, poznać sztukę i kulturę". Myślę, że jest duża szansa na to, że między tymi dwojga dojdzie do czegoś więcej, do czegoś romantycznego.
Tyler daje z siebie wszystko, aby tylko wrócić do Caroline, aby mu wybaczyła. Wiemy też, że wyjechał, czego możemy spodziewać się po jego powrocie?
Tak, Tyler rozumie, że musi popracować nad samym sobą, musi nauczyć się jak kontrolować swoje "moce, potrzeby". Zdecydował się odseparować się od ludzi, których kocha, aby skupić się na swoim celu, żeby kiedy wróci nie skrzywdzi nikogo więcej. Więc, dowiemy się tego, kiedy wróci i kiedy spotka się z Caroline, a pomiędzy nimi znowu dojdzie do interakcji.
Kasia- Dan & Klaine
Fani oszaleli, kiedy zobaczyli zdjęcia promocyjne 3x14, na których Klaus tańczy z Caroline na balu.
Może tak było, a może nie
Może ma, a może nie ma.
Brawo;D
Ej wszyscy gadają o tym, że Tyler wyjechał, a ja chyba przegapiłam fragment, kiedy jest o tym mowa, bo nic a nic nie pamiętam;/
Może tak było, a może nie
Może ma, a może nie ma.
Brawo;D
Ej wszyscy gadają o tym, że Tyler wyjechał, a ja chyba przegapiłam fragment, kiedy jest o tym mowa, bo nic a nic nie pamiętam;/
Chyba było powiedziane w rozmowie Eleny i Caroline, że nie wiadomo gdzie on jest?
Kasia- Dan & Klaine
A to kto zabija tych wszystkich gości w końcu? MATT?
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Beauty napisał:A to kto zabija tych wszystkich gości w końcu? MATT?
To bardzo prawdopodobne! Matt tak naprawdę jest drugim Louisem tylko że w TVD! On w najmniej spodziewanym momencie zrobi coś, czego nikt się nie spodziewa
Go Matt!
Go??- Gość
Beauty napisał:A to kto zabija tych wszystkich gości w końcu? MATT?
Też dziś stwierdziłam że to musi być Matt.. cicha woda brzegi rwie itd xD
alkamb- Chair & Chuck
Wywiad z Torrey:
TAK TAK TAK
- Spoiler:
Magazyn Starry Constellation przeprowadził wywiad z Torrey DeVitto (Meredith), prywatnie żoną Paula Wesley (Stefan). Aktorka mówiła zarówno o swojej roli w Vampire Diaries, jak i w Pretty Little Liars (Melissa), więc fani obydwóch tych seriali napewno będą zadowoleni. Ponadto Torrey wypowiadałą się na temat swojej działalności charytatywnej.
Dlaczego byłaś brana pod uwagę do grania roli Meredith w "The Vampire Diaries"? Co w tej postaci sprawia, że chciałaś ją grać?
Już sama obecność w serialu wystarczającą mnie przyciągała, ale z czasem, jak poznałam bardziej moją postać, zaczynam ją coraz bardziej uwielbiać. Jest mądra, bystra, silna i prostolinijna. Lubię grać kobiety, które mają charakter.
Co możesz nam powiedzieć o motywach Meredith dotyczących Alarika - myślisz, że ona jest dla niego zagrożeniem, tak jak podejrzewa Damon?
Tego nie mogę zdradzić, ale mogę powiedzieć, że przez wzgląd na Alarika, mam nadzieję , że ona okaże się być tą dobrą i jak na razie ostatnią [jego dziewczyną].
Czy są jakieś wskazówki odnośnie tego, czy Meredith Fell jest powiązana z Loganem Fell z 1 sezonu? Jaka jest jej historia?
To samo nazwisko, ta sama więź krwi. Ona pochodzi z długiej linii rodu założycieli.
Dużo pracujesz z Mattem Davisem. Czy ta chemia między wami przyszła naturalnie, czy może musiało minąć trochę czasu, zanim to się rozwinęło?
Tak, zdecydowanie. Naprawdę cieszę się z pracy z Mattem. Myślę, że on jest świetnym aktorem i ma wielkie poczucie humoru. On, jak i reszta obsady sprawili, że czułam się bardzo komfortowo wchodząc w to wszystko.
Czy możesz nam zdradzić cokolwiek o tym, jak długo Meredith będzie obecna w Mystic Falls?
To dobre pytanie, na które sama chciałabym poznać odpowiedź! Naprawdę nie wiem, jak długo Meredith będzie się kręcić w pobliżu. Dowiaduje się wszystkiego z kolejnych scenariuszy.
Jakie są zalety pracy ze swoim mężem, Paulem Wesley?
Nasze harmonogramy pracy są tak różne, że prawie się nie widujemy na planie. Ale obecność w tym samym stanie przez jakiś czas jest zdecydowanym bonusem tej pracy.
Czego możemy oczekiwać w relacjach między Spencer i Melissą w "Pretty Little Liars"? Czy Melissa wróci w krótce?
Tak, wróci. Uwielbiam tajemniczość i sekrety, jakie Melissa wnosi do serialu. Te wszystkie spekulacje, jakie tworzą fani są bardzo zabawne! Kocham to! Możesz obstawiać utrzymanie burzliwej siostrzanej relacji między tą dwójką przez długi czas!
Wśród tak wielu spekulacji na temat tego, kim jest "A", tworzenie tej tajemnoczości [wokół "A"] to dla ciebie zabawa czy "grzeszna przyjemność"?
Cóż, oglądanie jak nikt z nie wiedział kim jest "A" aż do momentu przeczytania scenariusza finałowego odcinka było zabawą, ponieważ każdy chciał sam do tego dojść!
Jesteś częścią portalu społecznościowego Twitter, dlaczego tak ważne dla ciebie było połączenie się z fanami tą drogą?
Właściwie to opierałam się temu przez bardzo długi czas.To był przymus ze strony mojego menedżera, który namówił mnie do dołączenia. Po prostu nigdy nie uważałam, że mam do powiedzenia coś przejmującego lub nie widziałam w tym sensu. Ale muszę przyznać, że teraz robię to nie tylko dlatego, że muszę, ale dlatego że naprawdę to lubię! To interesujące, widzieć co fani mają do powiedzenia na temat różnych rzeczy. Z wieloma fanami połączyłąm się także ze wzgędu na pracę przy [organizacji] Hospice. Wielu ludzie włączyło się w wolontariusz przy ich lokalnych jednostkach Hospic dzięki Twitterowi, co było niesamowite!
Powiedz nam coś o twojej i Paula pracy z Global Roots i jacy fani mogą was wspierać.
Global Roots to organizacja, którą ja i Paul chcieliśmy wesprzeć, ponieważ czuliśmy, że ma czyste i naprawdę piękne intencje. Mamy nadzieję, że jeżeli pozwolą nam na to nasze harmonogramy, to weźmiemy w lecie weźmiemy udział w pracy w ogrodzie któregoś z dzieciaków. Cokolwiek, nawet datek w wysokości dolara może pomóc!
Co chciałabyś powiedzieć twoim fanom i tym, którzy cię wspierają?
Po pierwsze uważam, że to wspaniałe, że mam fanów i ludzi, którzy mnie wspierają! a po drugie - dziękuję wam! Wszytskie miłę słowa i wsparcie, jakie otrzymuje jest niesamowite.
- Spoiler:
Wiemy, że Arielle Kebbel gra teraz w serialu 90210, ale czy jest jakaś szansa, że powróci do Pamiętników Wampirów? - Jenny
Ausiello: Arielle bardzo by tego chciała - bardzo. "Bardzo, bardzo, bardzo bym chciała, żeby Lexi znów się pojawiła", wyjawia dla TVLine. "Czekam na ten moment, kiedy Lexi się pojawi i pozbędzie się Klausa, ale nie mam pojęcia kiedy to będzie, jeśli wogóle będzie. Jestem zdeterminowana, aby to się stało".
- Spoiler:
Serwis Wetpaint.com podzielił się z nami ciekawym spostrzeżeniem dotyczącego Rebekah (Claire Holt) oraz sceny z udziałem nagiego Damona (Ian Somerhalder). Zapraszamy do przeczytania artykułu.
Od kiedy dowiedzieliśmy się, że Damon obudzi się nagi z seksowną wampirzycą w 15 odcinku 3 sezonu "All My Children" (Wszystkie moje dzieci), zastanawiamy się kim ta szczęściara może być. Ktokolwiek to jest, Elena (Nina Dobrev) nie będzie z tego faktu zadowolona.
W zdjęciach z tego odcinka, Rebekah wpada na świeżego brata Kola (Nathaniel Buzolic). Coś nam mówi, że ta wiekowa piękność jest tą, która rozebrała Damona. Prawda, opieramy się wyłącznie na dowodach za zdjęć, ale Bex wciąż jest w sukni z balu, kiedy Kol jest w wygodnym i codziennym stroju (nawet z tego wieku!). Widać także światło wkradające się przez okno, a jej włosy są z pewnością w fantazyjnym nieładzie. Jeśli te wszystkie elementy nie są powodem do uznania wstydliwej nocy to już nie wiemy czego dowodem mogą być.
Dodamy, iż jakiś czas temu pojawiła się wiadomość, że Rebekah będzie próbowała wbić "Elenie nóż w plecy" rujnując jej życie, tak jak ona zrobiła to jej. Myślicie, że nasza Pierwotna wykorzysta obecną więź między Damonem i Eleną, aby to zrobić?
TAK TAK TAK
Kasia- Dan & Klaine
Jeszcze więcej zdjęć <3
- Spoiler:
Ulubione
Kasia- Dan & Klaine
Wow! świetne zdjęcia oczywiście najlepsze jest to bonusowe
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Preview nadchodzącego odcinka.
- Spoiler:
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Głos Kola <3
Damon jaka sfochowana mina xD
Sukienka Eleny jest jeszcze gorsza niż była, czy mam zwidy? :/
Damon jaka sfochowana mina xD
Sukienka Eleny jest jeszcze gorsza niż była, czy mam zwidy? :/
Kasia- Dan & Klaine
Wywiad z Niną:
O balu:
- Spoiler:
Nina Dobrev: Umiejscawia to Elenę w bardzo niekomfortowej, śliskiej sytuacji, gdyż ledwo powiedziała na głos, że lubi Damona czy też darzy go jakimikolwiek uczuciami, a co dopiero, że nie jest już zakochana w Stefanie. A teraz [Damon] ją pocałował. Dosłownie jest rozdarta między nimi dwoma. Naprawdę komplikuje to sytuacje dla niej, dla nich. Wybiegając do przodu.. W kilku następnych odcinkach zobaczycie, że w rzeczywistości Elena czuje przez to wyrzuty sumienia, ciąży to jej. Na tym to polega: Elena jest zawsze usidlona przez tych chłopców, Salvatorów. Elena zatańczy ze Stefanem, a nie rozmawiała z nim od tak dawna. Byli ze sobą w tak złych relacjach, a teraz ze sobą tańczą. Tak samo z Damonem.. Mają główną misję, ich nadrzędnym celem jest osiągnięcie jednej rzeczy. Wszyscy w pewien sposób zaczynają współpracować. [Elena] musi być w dobrych stosunkach ze wszystkimi.
O balu:
- Spoiler:
Kristin Dos Santos z E!Online zdradziła, co wydarzy się podczas nadchodzącego balu.
Monica_Lee: Czy wydarzy się coś na czwartkowym balu, co możesz zdradzić? Podobno będzie podczas niego pocałunek?
Nie będzie pocałunku podczas balu, jednak będzie wiele ważnych dramatycznych relacji pomiędzy Eleną i Damonem oraz Eleną i Stefanem. Nie wspominając już o tym, że Klaus będzie starał się pozyskać Caroline.
Kasia- Dan & Klaine
Wywiad z Julie Plec:
Wywiad z Ianem:
No i coś o Mattcie i Elenie jako endgame <3
- Spoiler:
Czy sądzisz, że Elena troszczy się o Elijaha i dostrzega, że jest on dobrą osobą?
Będą mieć miejsce pewne znaczące, znaczące rzeczy, które okażą się interesujące oraz zaskakujące dla widzów.
Czy według Ciebie między nimi jest coś więcej niż tylko współpraca?
Tak. Absolutnie. Cała postać Elijaha – już to powiedziałam kiedyś, ale na tym się nie skończy – dla nas, scenarzystów, była tak cudowną niespodzianką. To, co Daniel Gillies wniósł do tego bohatera korespondowało z naszą wizją. A więc gdy podjęliśmy decyzję, że będziemy musieli wprowadzić Złego Wampira w połowie ostatniego sezonu, który utorowałby drogę dla Klausa to w życiu nie powiedzielibyśmy “Och! I pewnego dnia będzie go łączyć cudowna oraz słodka przyjaźń z Eleną!“. Wiesz? Jednakże przez czas trwania sezonu dostrzegliśmy taką ewolucję i połowa z tego podlegała pod Elijaha, a reszta – Daniela. W pewien sposób lubimy patrzeć na to jak to się rozgrywa bardziej od układnia fabuły, gdyż [Elijah i Daniel] tak wiele wnoszą. Następnie zaś jesteśmy w stanie trochę się tym pobawić. Odcinek z przyszłego tygodnia jest głęboko zakorzeniony we współczuciu Eleny wobec Elijaha.
A Katherine?
Katherine – stary, dziewucha jest zagubiona w akcji. Jest zbyt bystra aby zaplątać się w cały ten bałagan.
Co czeka cały ten trójkąt miłosny Stefan/Damon/Elena?
Oczywiście znajdujemy się na lekkim rozdrożu z Eleną oraz chłopcami. Wydaje mi się, że w tym sezonie zaczniemy dostrzegać dylemat z którym zmagać się będzie Elena: “tutaj mamy osobę, którą kochałam i w głębi duszy wciąż bardzo mocno kocham, a tu zaś: przyjaciela z którym przyjaźń stała się skomplikowana. Pośród tego wszystkie wciąż jestem dziewczyną, która nie jest pewna tego czy powinna być zakochana w wampirach. A co dopiero dwóch.” Przez resztę sezonu będziemy zgłębiać jej punkt widzenia. Mogę z całą pewnością powiedzieć, że nie dobrniemy do końca sezonu bez świadomości towarzyszącej każdemu z tej trójki odnośnie tego, iż decyzja będzie musiała zostać podjęta.
Czy jest jakaś szansa na to, że rodzice Eleny nie umarli?
Wiesz co, to jedna z tych rzeczy przy których ‘nigdy nie możesz powiedzieć nigdy‘. Jeśli jednak okaże się, że rodzice Eleny nie umarli to prawdopodobnie znajdę się wtedy na emeryturze, leżąc na plaży na Hawajach, a ktoś inny pisać będzie serial. Zgaduję, że mogłoby się to wydarzyć. Ale nie, w mojej głowie rodzice Eleny są martwi. To był ludzki wypadek, ludzka tragedia i jak wiemy noc w której Stefan wyciągnął Elenę z wody i uratował jej życie. W pewien sposób był to początek ich historii miłosnej. Z pewnością chciałabym na pewnym etapie powrócić do tej nocy oraz poznać jej szczegóły. Zobaczymy więc czy i kiedy tak się stanie.
W jakich słowach opisałabyś “Dangerous Liaisons” komuś, kto nie widział tego odcinka?
Elena eskortowana jest przez dwóch Salvatorów ubranych w garnitury. Klaus podejmuje próby uwodzenia w stylu Kopciuszka. I Pierwotna matka zdradza, że ma wielkie plany wobec swoich ukochanych dzieci.
Wywiad z Ianem:
- Spoiler:
W odpowiedzi na pytanie o nagą scenę…
Ian Somerhalder: Damon musi odzyskać swój urok – niezależnie od tego dzięki komu. Umierał z rozpaczy przez Katherine, a potem Elenę. Damon nie jest typem takiego gościa! Zobaczycie zmianę Damona z kogoś, kto tłumił swoje uczucia i był zdołowany w osobę, która odzyska swój powab. [Bohater] zdaje sobie sprawę z tego, że “mógłby ukrócić swoje męki, zostawić wszystko za sobą i wciąż dobrze się czuć.” Musi przestać zakochiwać się w różach tego świata i powrócić do tego w czym jest najlepszy. Damon powróci do Damona z 1 sezonu. Tego, który motywowany był dobrym pobudkami, ale posiadał złe zamiary. Właśnie dlatego go kochaliśmy.
Na temat pocałunku Eleny i Damona…
Ian Somerhalder: To tak jak zjedzenie kawałka czekolady, prawda? Gdy jesteś na diecie i powąchasz czekoladę, spojrzysz na nią, możesz ją nawet przytulić. Czujesz jednak wyrzuty sumienia przez jedzenie czekolady. Mówisz: “wiesz co, jeśli będę się czuć winny przez jedzenie czekolady to równie dobrze mogę ją zjeść”. Usta Eleny były czekoladą.
W prywatnej rozmowie z dziennikarką Ian dodał..
Ian Somerhalder: Uważam, że Matt, Tyler czy też nawet rodzinny pies mieliby większe szanse od Damona na to by być z Eleną. To jak wiele złego ten mężczyzna zrobił biednej nastolatce jest nie do pokonania. Nie widzę sposobu w jaki mogłaby zmienić swoje nastawienie – no chyba, że skłoniłby ją do zaprzestania picia werbeny i zauroczył tak aby zapomniała o wszystkim, co jej zrobił. Zabicie czyjegoś brata jest zdecydowanie najlepszym sposobem na wyrażenie miłości! Wydaje mi się, że na jakiś czas pewnie dała sobie spokój z braćmi Salvatore.
Joseph Morgan powiedział zaś..
Joseph Morgan: To, co zrobił [każdy z braci] jest niewybaczalne. Nastał czas na to by pozostawiła przeszłość za sobą.
No i coś o Mattcie i Elenie jako endgame <3
- Spoiler:
W zeszłotygodniowym odcinku Klaus zasugerował, że do Eleny idealnie pasować może Matt, a nie żaden z Salvatorów. Nie martwcie się fani Steleny i Deleny – Zach zdradził nam, że aktualnie Matt przebywa w Strefie Przyjaciela.
Myślę, że w serialu Matt miałby taką samą szansę jak każdy, ale aktualnie nie jest on źródłem romantycznych uczuć [żywionych do] Eleny. Klaus po prostu starał się zajść Damonowi za skórę rzucając takimi uwagami, szczególnie że umawiali się oni w przeszłości.
Mówiąc to możemy oczekiwać Eleny i Matta spędzających razem więcej czasu, szczególnie kiedy ona potrzebuje odetchnąć od chaosu, który spowodował powrót rodziny Pierwotnych do Mystic Falls.
Rozmawialiśmy ostatnio z Niną na temat tego, co robimy teraz z Eleną i Mattem, biorąc pod uwagę odcinek pilotażowy oraz przeszłość tych dwóch postaci, która została wówczas stworzona. To coś, co nie musiało być koniecznie pokazane na ekranie, ale [mimo to] wciąż istniało.
Zach oczekuje, że Matt będzie trzymał się Mystic Falls na dłuższą metę.
Myślę, że Matt czerpie dumę z Mystic Falls będącego [jego] domem, ponieważ nie pozostało mu nic innego. Czuje się lojalny wobec Eleny, ponieważ jest ona [dla niego] najlepszą przyjaciółką, siostrą oraz pierwszą dziewczyną w jednym. Elena jest jak Mystic Falls dla Matta, więc nie sądzę aby ją również mógł na długo opuścić.
Kasia- Dan & Klaine
Strona 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 22 z 40
Pozwolenia na tym forum: