Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

The vampire diaries

+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters

Strona 31 z 40 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next

Go down

Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?

The vampire diaries  - Page 31 Vote_lcap46%The vampire diaries  - Page 31 Vote_rcap 46% 
[ 19 ]
The vampire diaries  - Page 31 Vote_lcap44%The vampire diaries  - Page 31 Vote_rcap 44% 
[ 18 ]
The vampire diaries  - Page 31 Vote_lcap10%The vampire diaries  - Page 31 Vote_rcap 10% 
[ 4 ]

Wszystkich Głosów : 41

Poll closed

The vampire diaries  - Page 31 Empty Re: The vampire diaries

Pisanie by ronnie Pią Lut 17, 2012 11:45 am

Spoiler:
Promo najnowszego odcinka

Będą retrospekcje.Super!
ronnie
ronnie
Chair & Dorota
Chair & Dorota

Liczba postów : 339

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Pią Lut 17, 2012 1:10 pm

Już podoba mi się następny odcinek. Wreszcie będą retrospekcje poświęcone Damonowi.
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Liczba postów : 3798

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Lut 17, 2012 1:20 pm

Beauty napisał:
Spoiler:

Spoiler:

Ale dobra, nie wdaję się w głębsze dyskusje bo oglądanie na żywo z jednoczesnym komentowaniem mi chyba nie służy i sporo rzeczy nie zrozumiałam:D
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Pią Lut 17, 2012 4:24 pm

Wstawię, chociaż wątpie, aby ktoś o tym jeszcze nie wiedział

"Gossip Girl, America's Next Top Model, 90210 i The Vampire Diaries są w 100% "bezpieczne" i co za tym idzie, możemy spodziewać się kolejnego sezonu tych seriali."

I jeszcze jedno. Czy ktoś może mi wytłumaczyć, skąd taki Klaus, Damon mają pieniądze na jedzenie, ubrania czy budowanie domów?
I o co chodzi z tą szklanką w ostatnim odcinku? Co chwilę jest jakieś zbliżenie na nią.
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Pią Lut 17, 2012 5:32 pm

Napisałabym już opinię, ale nie mam czasu powtórzyć z napisami, a nie chcę się na czymś walnąć Very Happy

Lise, są wampirami, mogą równie dobrze dostać to wszystko za darmo.
A ze szklanką chodziło o to, że Stefan robi odwyk od ludzkiej krwi.
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Pią Lut 17, 2012 8:54 pm

Troszkę obrazków z Klaroline
Spoiler:
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by s Pią Lut 17, 2012 11:14 pm

Ja mam tylko jedną nadzieję, że to nie koniec Klaroline Sad
s
s
Blair & Chair
Blair & Chair

Liczba postów : 322

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Pią Lut 17, 2012 11:41 pm

Może mi ktoś to wytłumaczyć, bo obejrzałam odcinek z napisami i wciąż nie ogarniam:

1) Pierwotni są połączeni, wystarczy zabić jedno=giną wszyscy, tak? Dlaczego więc Stara Wiedźma po prostu nie zabiła swojego Wiernego Syna - Masochistę tylko czekała do jakiejś północy? A już Alarick mógł ich zabić normalnie? Chodzi o ten sztylet, czy co?

2) Stara Wiedźma mówi, że może zamienić Pierwotnych z powrotem w ludzi i dopiero ich zabić. Więc pytam: po jaką cholerę w ogóle ich potem zabijać, skoro i tak już nie będą 'potworami' tylko normalnymi, nieszkodliwymi ludźmi?
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by frejabeha Pią Lut 17, 2012 11:49 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

Obejrzałam odcinek i utwierdziłam się w przekonaniu, że Klaroline to najlepsze co się przydarzyło TVD i choć kochałam ją z Tylerem to on dla mnie może już nie wracać...

Spoiler:
frejabeha
frejabeha
Dan & Derick
Dan & Derick

Liczba postów : 791

Powrót do góry Go down

Pisanie by s Sob Lut 18, 2012 12:11 am

Klaus i Caroline to najlepsza para TVD i nie wyobrazam sobie, że zakoncza ten watek tak szybko!!! A Tylera nigdy nie lubilam Smile Moim zdaniem Elena gdyby naprawde byla taka oddana juz dawno bylaby martwa! No kurde wszystko zaczelo sie od niej ( Vicki- bylo to tak dawno, ale to byla poczesci jej wina, bo Stefan zamieszkal tam bo chcial z nia byc, a za nim przyjechał Damon który ją zabil! A potem to już z górki - Anna, Jenna,Mason, ojciec Caroline, babcia Bonnie, Caroline ( wampir ), Mikeal...) Moim zdaniem to wszystko co sie dzieje jest wina Eleny i zdania nie zmienie Sad
s
s
Blair & Chair
Blair & Chair

Liczba postów : 322

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Sob Lut 18, 2012 12:20 am

A jak pisałam po rozmowie w sypialni Caroline, że Klaroline są cudowni i
że to będzie piękna para, to zostałam opieprzona za to, że robię z igły
widły i że tylko ze sobą rozmawiali i że nic z tego nie będzie bla bla
bla.
W takich momentach mam nieodpartą chęć, by wykrzyknąć:

A nie mówiłam?!

Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Sob Lut 18, 2012 9:45 am

Kiedy to pisałaś? Bo za nic nie mogę sobie przypomnieć takiej twojej wypowiedzi.

Ja już chyba od tej rozmowy byłam ich fankąVery Happy
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Sob Lut 18, 2012 9:50 am

Karolina napisał:Może mi ktoś to wytłumaczyć, bo obejrzałam odcinek z napisami i wciąż nie ogarniam:

1) Pierwotni są połączeni, wystarczy zabić jedno=giną wszyscy, tak? Dlaczego więc Stara Wiedźma po prostu nie zabiła swojego Wiernego Syna - Masochistę tylko czekała do jakiejś północy? A już Alarick mógł ich zabić normalnie? Chodzi o ten sztylet, czy co?

2) Stara Wiedźma mówi, że może zamienić Pierwotnych z powrotem w ludzi i dopiero ich zabić. Więc pytam: po jaką cholerę w ogóle ich potem zabijać, skoro i tak już nie będą 'potworami' tylko normalnymi, nieszkodliwymi ludźmi?

To moje przypuszczenia.
1) To było potężne zaklęcie, więc Esther potrzebowała mocy Księżyca, a jak wiadomo największa jest w pełni. Alarick przecież ich nie zabił, tylko zbił kołek aby ich unieszkodliwić(chyba). No i ta sprawa wszystko zepsuła, no bo juz nie można zabić Finna w pełni księżyca.
2) a)To TVD. Zapewne po takiej zmianie będą słabsi i ledwo co będą mogli żyć
b) Przecież ktoś mógłby ich znowu przemienić w wampiry(Klausa np. Caroline i żyliby długo i szczęśliwie:P)
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Sob Lut 18, 2012 10:29 am

Karolina napisał:A jak pisałam po rozmowie w sypialni Caroline, że Klaroline są cudowni i
że to będzie piękna para, to zostałam opieprzona za to, że robię z igły
widły i że tylko ze sobą rozmawiali i że nic z tego nie będzie bla bla
bla.
W takich momentach mam nieodpartą chęć, by wykrzyknąć:

A nie mówiłam?!

Hehe, na film webie jeszcze przed tym odcinkiem spora grupka osób shipowała Klaroline. Ja się ich fanką stałam również od ich sceny w sypialni Wink

Lewandowska
Lewandowska
Bart & OTH
Bart & OTH

Liczba postów : 2994

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Sob Lut 18, 2012 10:37 am

Ja nie chcę, żeby się zmienił. No może dla Caroline i troszeczkę dla reszty, ale żeby nie zrobili z niego jakiegoś dobrego, pobożnego człowieka/wampira, który będzie jadł króliczki(nawet nie króliczki, bo to zwierzę, a zwierzęta czują)... Dla mnie jest dobry taki, jaki jest teraz. Z Caroline jest miły i słodki, ale potrafi skręcić kark innym.

w
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by alkamb Sob Lut 18, 2012 2:03 pm

Ja jestem bardzo Karoline Very Happy
Podoba mi sie zachowanie Klausa przy niej. W tym odcinku " Porozmawiaj ze mną" Było słodkie I love you
alkamb
alkamb
Chair & Chuck
Chair & Chuck

Liczba postów : 568

Powrót do góry Go down

Pisanie by jeanne Sob Lut 18, 2012 8:50 pm

Nie czytam dokładnie, co piszecie, bo wciąż pilnie nadrabiam poprzednie odcinki i nie chcę wiedzieć niczego, czego wiedzieć jeszcze nie powinnam, ale muszę powiedzieć, że po odcinku 3x09 chyba muszę zastanowić się porządnie nad poświęceniem jednej z odznak na rzecz teamu Stefan, bo akcja z podprowadzeniem Klausowi trumien doprowadziła mnie prawie do łez Very Happy
jeanne
jeanne
Blair & Chair
Blair & Chair

Liczba postów : 1452

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Sob Lut 18, 2012 8:53 pm

jeanne napisał:Nie czytam dokładnie, co piszecie, bo wciąż pilnie nadrabiam poprzednie odcinki i nie chcę wiedzieć niczego, czego wiedzieć jeszcze nie powinnam, ale muszę powiedzieć, że po odcinku 3x09 chyba muszę zastanowić się porządnie nad poświęceniem jednej z odznak na rzecz teamu Stefan, bo akcja z podprowadzeniem Klausowi trumien doprowadziła mnie prawie do łez Very Happy

Team Stefan? Very Happy
Kolejna fanka Stefana, jak miło!Wink Szybko nadrobiłaś, pisz co Ci się podobało, których bohaterów lubisz i komu kibicujesz;)

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by jeanne Sob Lut 18, 2012 10:24 pm

Marta napisał:
jeanne napisał:Nie czytam dokładnie, co piszecie, bo wciąż pilnie nadrabiam poprzednie odcinki i nie chcę wiedzieć niczego, czego wiedzieć jeszcze nie powinnam, ale muszę powiedzieć, że po odcinku 3x09 chyba muszę zastanowić się porządnie nad poświęceniem jednej z odznak na rzecz teamu Stefan, bo akcja z podprowadzeniem Klausowi trumien doprowadziła mnie prawie do łez Very Happy

Team Stefan? Very Happy
Kolejna fanka Stefana, jak miło!Wink Szybko nadrobiłaś, pisz co Ci się podobało, których bohaterów lubisz i komu kibicujesz;)

Jak najbardziej <3 Ja jestem stała w uczuciach więc tak jak od początku czułam coś do Stefana tak też musiało zostać Wink Damon ma swoje miejsce w moim sercu, głównie za sprawą swojego 'uroczego' sposobu bycia, którego nie można nie lubić, ale to zupełnie co innego Razz I błagam, żadnej Daleny! Wink

Faktycznie szybko poszło nadrabianie, ale zachęciłyście mnie, że pierwszy sezon to tylko przedsmak tego, co będzie więc siedzę po nocach i oglądam Smile A fakt faktem, że serial wciąga niesamowicie i trudno się od niego oderwać! W ogóle bardzo się cieszę, że zaczęłam go oglądać, mimo początkowego sceptycznego nastawienia, naprawdę wywołał u mnie tyle różnych emocji, których ostatnio brakowało mi przy oglądaniu chociażby GG, że chwała mu za to Wink

Co do moich sympatii i antypatii, to na chwilę obecną jestem całkowicie team Stefan Very Happy, nie wyobrażam sobie innego endgame niż Stelena, chociaż Elena momentami jest nadal trochę irytująca, ale ma u mnie dużego plusa za stałość w swoich uczuciach i chęć walki o Stefana.
Damon jest niekwestionowanym królem ciętej riposty, jego komentarze wygłaszane często w najmniej odpowiedniej chwili, są absolutnie bezkonkurencyjne Very Happy Dla mnie to taki materiał na 'dobrego' Wink przyjaciela, z którym zawsze będzie wesoło, bo 'nie ma złych planów, są tylko plany źle wykonane' w wolnym tłumaczeniu Wink i który mimo swojej z pozoru twardej i mocno zdystansowanej postawy, jest w środku naprawdę dobrym i lojalnym 'człowiekiem' Smile
Zresztą dobrze to widać w ich relacjach z Alarickiem, którego też uwielbiam i bardzo się cieszę, że jest w serialu (mam nadzieję) na stałe. Bardzo było mi go szkoda po śmierci Jenny (też jednej z moich ulubionych postaci drugiego planu, zresztą w momencie jej śmierci i pogrzebu, płakałam jak bóbr), ale cieszę się, że ma takie dobre relacje z Eleną i Jeremym. Od razu byłam za tym, że powinien z nimi mieszkać Wink
W podobnym klimacie utrzymana jest też relacja Damon - Stefan. Momentami się nienawidzą, ale widać między nimi bardzo silną więź i ja to kupuję w całości i z nadwyżką Smile Ich zamiana ról w 3 sezonie póki co bardzo fajnie pokazana, teraz Damon ma okazje pokazać się z tej bardziej odpowiedzialnej strony, za to Stefan szaleje Very Happy
Caroline dużo zyskała od czasu stania się wampirem, bo w I sezonie jej zachowanie strasznie mnie irytowało. Na plus wątek jej przyjaźni ze Stefanem. Razem z Eleną i Bonnie stanowią też fajną paczkę, chociaż sama Elena mimo iż i tak już się trochę wyrobiła, to momentami bywa trochę mdła, a Bonnie mnie niezmiennie irytuje.
Uwielbiam natomiast oglądać Katherine! Zdecydowanie jest jedną z najlepiej napisanych i zagranych postaci Smile Nigdy niewiadomo czym człowieka jeszcze zaskoczy, a podobnie jak Damon, widać że jej zachowanie, to nieraz tylko pozory, bo w środku, jak bardzo by się tego nie wypierała, to zostało w niej jeszcze sporo człowieczeństwa Wink
Bardzo żałuję, że tak krótko w serialu była Pearl (mniej żal mi Anne, bo ona sama była dla mnie dosyć mało wyrazista, ale jej relacje z matką były naprawdę wzruszające, a i historia Pearl mogła by być ciekawa), Lexi (bardzo się cieszyłam, jak chociaż na chwilę wróciła pod postacią ducha i od razu wzięła Stefana w obroty Smile) i Michael (spodziewałam się, że jako ojciec pierwotny i łowca wampirów, o którym tyle się wcześniej mówiło, nie zostanie załatwiony w ciągu jednego odcinka Razz)
Co do samych pierwotnych, to póki co nie mam o nich za bardzo wyrobionego zdania, bo zdążyli się pokazać dosyć jednostronnie, chociaż intuicyjnie coś czuję, że będą chyba najbardziej tragicznymi bohaterami, zwłaszcza Klaus z jego obsesyjną chęcią bycia akceptowanym i chociaż trochę mniej samotnym Wink

Uff strasznie się rozpisałam także gratulacje dla tych, którzy doczytali do końca, a ja póki co wracam do oglądania Very Happy, bo jeszcze kilka odcinków mi zostało do bycia na bieżąco Wink
jeanne
jeanne
Blair & Chair
Blair & Chair

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Sob Lut 18, 2012 11:12 pm

jeanne napisał:Damon jest niekwestionowanym królem ciętej riposty, jego komentarze wygłaszane często w najmniej odpowiedniej chwili, są absolutnie bezkonkurencyjne Very Happy Dla mnie to taki materiał na 'dobrego' Wink przyjaciela, z którym zawsze będzie wesoło, bo 'nie ma złych planów, są tylko plany źle wykonane' w wolnym tłumaczeniu Wink i który mimo swojej z pozoru twardej i mocno zdystansowanej postawy, jest w środku naprawdę dobrym i lojalnym 'człowiekiem' Smile
Zresztą dobrze to widać w ich relacjach z Alarickiem, którego też uwielbiam i bardzo się cieszę, że jest w serialu (mam nadzieję) na stałe. Bardzo było mi go szkoda po śmierci Jenny (też jednej z moich ulubionych postaci drugiego planu, zresztą w momencie jej śmierci i pogrzebu, płakałam jak bóbr), ale cieszę się, że ma takie dobre relacje z Eleną i Jeremym. Od razu byłam za tym, że powinien z nimi mieszkać Wink
W podobnym klimacie utrzymana jest też relacja Damon - Stefan. Momentami się nienawidzą, ale widać między nimi bardzo silną więź i ja to kupuję w całości i z nadwyżką Smile Ich zamiana ról w 3 sezonie póki co bardzo fajnie pokazana, teraz Damon ma okazje pokazać się z tej bardziej odpowiedzialnej strony, za to Stefan szaleje Very Happy
Caroline dużo zyskała od czasu stania się wampirem, bo w I sezonie jej zachowanie strasznie mnie irytowało. Na plus wątek jej przyjaźni ze Stefanem. Razem z Eleną i Bonnie stanowią też fajną paczkę, chociaż sama Elena mimo iż i tak już się trochę wyrobiła, to momentami bywa trochę mdła, a Bonnie mnie niezmiennie irytuje.
Uwielbiam natomiast oglądać Katherine! Zdecydowanie jest jedną z najlepiej napisanych i zagranych postaci Smile Nigdy niewiadomo czym człowieka jeszcze zaskoczy, a podobnie jak Damon, widać że jej zachowanie, to nieraz tylko pozory, bo w środku, jak bardzo by się tego nie wypierała, to zostało w niej jeszcze sporo człowieczeństwa Wink
Bardzo żałuję, że tak krótko w serialu była Pearl (mniej żal mi Anne, bo ona sama była dla mnie dosyć mało wyrazista, ale jej relacje z matką były naprawdę wzruszające, a i historia Pearl mogła by być ciekawa), Lexi (bardzo się cieszyłam, jak chociaż na chwilę wróciła pod postacią ducha i od razu wzięła Stefana w obroty Smile) i Michael (spodziewałam się, że jako ojciec pierwotny i łowca wampirów, o którym tyle się wcześniej mówiło, nie zostanie załatwiony w ciągu jednego odcinka Razz)

Zgadzam się co do słowa. Natomiast jak najbardziej nie jestem za Steleną, to już wszyscy wiedzą What a Face Ale spoko, Delenowej odznaki też już chyba sobie nie walnę, bo Elena przeszła samą siebie. Jestem zdecydowanie team Klaroline i to oni są na teraz pierwszym miejscu. Mam nadzieję, że serial zakończy się team Salvatore.

Zarzucam dla Ciebie ulubionym filmikiem o VD I love you

Lewandowska
Lewandowska
Bart & OTH
Bart & OTH

Liczba postów : 2994

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Sob Lut 18, 2012 11:23 pm

Ja doczytałam Smile Mogę tylko napisać, że zgadzam się z Tobą w 100procentach. Mam podobne odczucia co do poszczególnych bohaterów. Co do Pierwotnych, jestem pewna, że ich pokochasz! ;D
Ten serial cholernie wciąga, dostarcza wielu emocji, a poza tym, większości bohaterów po prostu nie da się nie kochać I love you
Miłego oglądania i dziękuję za tak szczegółową odpowiedź na moje pytania:)

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by jeanne Nie Lut 19, 2012 12:19 am

Beauty, filmik już widziałam wcześniej i jest naprawdę piękny Smile Co więcej bardzo prawdziwy! Lubię jak w serialach skupiają się na pokazywaniu emocji, mechanizmów jakie kierują poszczególnymi bohaterami przy dokonywaniu poszczególnych decyzji i konsekwencji, jakie one za sobą ciągną. I VD jest pod tym względem rewelacyjne. Naprawdę nie spodziewałabym się nigdy czegoś tak dobrego po tym serialu, na chwilę obecną jest zdecydowanie moim numerem 1 i zostawia GG daleko w tyle Wink

Team Salvatore to przede wszystkim! Smile Chociaż ja bym dodała do nich jeszcze Alaricka, bo go uwielbiam jako ich wiernego towarzysza i na chwilę obecną to zdecydowanie jedna z tych postaci, bez której nie wyobrażam sobie tego serialu Wink

Marta, masz całkowitą rację Smile Serial jest bardzo wciągający, trzyma cały czas widza w napięciu, ciągle pojawiają się nowe wątki, ale jednak wszystko łączy się w logiczną całość. Ciągłość przyczynowo - skutkowa jest jak najbardziej zachowana, perfekcyjnie pokazane jest to, jak wybory poszczególnych bohaterów wpływają na nich samych, ale też inne osoby i to, co dzieję się wokół. Chyba nigdy nic nie stało się bez przyczyny czy pozostało bez konsekwencji, za co duży plus, bo urywane wątki, jak to ostatnio bywało w GG wystarczająco działały mi na nerwy Wink
A tutaj mimo tematyki, wszystko jest bardzo realistycznie i wiarygodnie przedstawione. Duża też w tym zasługa właśnie sposobu, w jaki zostali przedstawieni bohaterowie - każdy ma swoją, nieraz mniej, nieraz bardziej, skomplikowaną przeszłość za sobą (tutaj ogromny plus za cudowne retrospekcje!), która sprawiła, że są teraz w takim, a nie innym miejscu i dokonują takich a nie innych wyborów. Zdecydowanie to mocna strona tego serialu!
jeanne
jeanne
Blair & Chair
Blair & Chair

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Nie Lut 19, 2012 4:53 pm

Jeanne, to teraz rób za żywą reklamę, może jeszcze więcej osób się skusi Wink
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Pisanie by Go?? Nie Lut 19, 2012 4:57 pm

Kasia napisał:Jeanne, to teraz rób za żywą reklamę, może jeszcze więcej osób się skusi Wink

haha Very Happy Kejt Razz
Ale racja, Jeanne pisz gdzie się tylko da oczywiście w każdym komentarzu dodawaj zdjęcie Stefana Twisted Evil

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie by jeanne Nie Lut 19, 2012 6:12 pm

Marta napisał:
Kasia napisał:Jeanne, to teraz rób za żywą reklamę, może jeszcze więcej osób się skusi Wink

haha Very Happy Kejt Razz
Ale racja, Jeanne pisz gdzie się tylko da oczywiście w każdym komentarzu dodawaj zdjęcie Stefana Twisted Evil

Haha rozumiem, że działamy na zasadzie sekty Very Happy Jak mi ktoś inteligentny wytłumaczy, dlaczego jak ustawię sobie syganturkę, to mimo iż mam zaznaczoną opcję, żeby zawsze dodawało mój podpis, to raz się pojawia, a raz nie i jak to zmienić, to chętnie sobie Stefana na zachętę dla innym umieszczę Razz

Ostatnio zmieniony przez jeanne dnia Nie Lut 19, 2012 7:53 pm, w całości zmieniany 1 raz
jeanne
jeanne
Blair & Chair
Blair & Chair

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 31 z 40 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next

Powrót do góry