The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 31 z 40
Strona 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
- Spoiler:
- Odcinek świetny, bardzo mi się podobał. Najlepsze w tym odcinku to sceny Klausa i Caroline oraz Eleny i Rebekki. Wiedziałam, że z Meredith jest coś nie tak. Mam nadzieje, że Alarickowi nic się nie stanie. Stefan znowu wraca do bycia dobrym? NIE , ja wolę go jak jest zły. Podobała mi się rozmowa Stefana i Damona pod koniec odcinka.
Poza tym wielki "+" za muzykę, a szczególnie za The Civil Wars "Poison & Wine".
Będą retrospekcje.Super!
ronnie- Chair & Dorota
- Liczba postów : 339
Już podoba mi się następny odcinek. Wreszcie będą retrospekcje poświęcone Damonowi.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Beauty napisał:
- Spoiler:
Odcinek mi się nie podobał. Zje bali wszystko Do tego Elenka dzwoni do Damona, bo Stefan ją olał KLAROLINE
- Spoiler:
- Wydaje mi się, że 'olanie' przez Stefana nie miało tu nic do rzeczy. Elena miała zwyczajnie dwa telefony do wykonania i tak to dziwnie wyszło, ale nie sądzę, żeby drugi telefon wynikał z pierwszego. Mówi przecież Damonowi, że próbowała się z nim skontaktować poprzedniej nocy kilka razy ale nie odbierał, więc dzwoni znowu. Proste.
Skupiłabym się raczej na zachowaniu Damona 'WHAT?!' Salvatore'a. To ci dopiero książę z bajki
Ale dobra, nie wdaję się w głębsze dyskusje bo oglądanie na żywo z jednoczesnym komentowaniem mi chyba nie służy i sporo rzeczy nie zrozumiałam:D
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Wstawię, chociaż wątpie, aby ktoś o tym jeszcze nie wiedział
"Gossip Girl, America's Next Top Model, 90210 i The Vampire Diaries są w 100% "bezpieczne" i co za tym idzie, możemy spodziewać się kolejnego sezonu tych seriali."
I jeszcze jedno. Czy ktoś może mi wytłumaczyć, skąd taki Klaus, Damon mają pieniądze na jedzenie, ubrania czy budowanie domów?
I o co chodzi z tą szklanką w ostatnim odcinku? Co chwilę jest jakieś zbliżenie na nią.
"Gossip Girl, America's Next Top Model, 90210 i The Vampire Diaries są w 100% "bezpieczne" i co za tym idzie, możemy spodziewać się kolejnego sezonu tych seriali."
I jeszcze jedno. Czy ktoś może mi wytłumaczyć, skąd taki Klaus, Damon mają pieniądze na jedzenie, ubrania czy budowanie domów?
I o co chodzi z tą szklanką w ostatnim odcinku? Co chwilę jest jakieś zbliżenie na nią.
Napisałabym już opinię, ale nie mam czasu powtórzyć z napisami, a nie chcę się na czymś walnąć
Lise, są wampirami, mogą równie dobrze dostać to wszystko za darmo.
A ze szklanką chodziło o to, że Stefan robi odwyk od ludzkiej krwi.
Lise, są wampirami, mogą równie dobrze dostać to wszystko za darmo.
A ze szklanką chodziło o to, że Stefan robi odwyk od ludzkiej krwi.
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Troszkę obrazków z Klaroline
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.] - jak oni na siebie patrzą...
[You must be registered and logged in to see this image.]
<3
Jeżeli to było, to przepraszam:)
Ja mam tylko jedną nadzieję, że to nie koniec Klaroline
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
Może mi ktoś to wytłumaczyć, bo obejrzałam odcinek z napisami i wciąż nie ogarniam:
1) Pierwotni są połączeni, wystarczy zabić jedno=giną wszyscy, tak? Dlaczego więc Stara Wiedźma po prostu nie zabiła swojego Wiernego Syna - Masochistę tylko czekała do jakiejś północy? A już Alarick mógł ich zabić normalnie? Chodzi o ten sztylet, czy co?
2) Stara Wiedźma mówi, że może zamienić Pierwotnych z powrotem w ludzi i dopiero ich zabić. Więc pytam: po jaką cholerę w ogóle ich potem zabijać, skoro i tak już nie będą 'potworami' tylko normalnymi, nieszkodliwymi ludźmi?
1) Pierwotni są połączeni, wystarczy zabić jedno=giną wszyscy, tak? Dlaczego więc Stara Wiedźma po prostu nie zabiła swojego Wiernego Syna - Masochistę tylko czekała do jakiejś północy? A już Alarick mógł ich zabić normalnie? Chodzi o ten sztylet, czy co?
2) Stara Wiedźma mówi, że może zamienić Pierwotnych z powrotem w ludzi i dopiero ich zabić. Więc pytam: po jaką cholerę w ogóle ich potem zabijać, skoro i tak już nie będą 'potworami' tylko normalnymi, nieszkodliwymi ludźmi?
Obejrzałam odcinek i utwierdziłam się w przekonaniu, że Klaroline to najlepsze co się przydarzyło TVD i choć kochałam ją z Tylerem to on dla mnie może już nie wracać...
Obejrzałam odcinek i utwierdziłam się w przekonaniu, że Klaroline to najlepsze co się przydarzyło TVD i choć kochałam ją z Tylerem to on dla mnie może już nie wracać...
- Spoiler:
- Odcinek ogólnie oceniam jako dobry. Rodziny pierwotnych nigdy za wiele. Sceny Elijah i Eleny, oraz Rebekah i Eleny byłyby super, gdyby nie Elena , której ostatnimi czasy nie trawię. Przynajmniej nie straciłam wiary w umiejętności aktorskie Niny, bo w roli Katherine jest świetna
Kolejna śmierć Alarica... tym razem z przyczyn naturalnych, więc pierścień go nie chroni, ale przecież go nie zabiją... prawda? To by było gorsze niż śmierć Jenny.
Rozmowa Klausa i Caroline na ławce naprawdę świetna. No i matka Bonnie jako wampir? Już miałam nadzieję, że zabiją Bonnie...
Swoją drogą dobrze, że wraca zły Damon, ale po całych tych akcjach ze Stefanem w roli rozpruwacza to jego nie picie krwi jest trochę śmieszne, ale rozumiem, że chłopak chce się zmienić dla Eleny.. no dobra.
Po za tym gdy Kol, Elijah i Klaus szli się rozprawić z wyrodną matką myślałam, że padnę. Dlaczego TVD musi mieć samych przystojnych aktorów? Przez to nie mogę się zdecydować, którego kocham bardziej
Największy minus odcinka to Klaus palący rysunki...
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Klaus i Caroline to najlepsza para TVD i nie wyobrazam sobie, że zakoncza ten watek tak szybko!!! A Tylera nigdy nie lubilam Moim zdaniem Elena gdyby naprawde byla taka oddana juz dawno bylaby martwa! No kurde wszystko zaczelo sie od niej ( Vicki- bylo to tak dawno, ale to byla poczesci jej wina, bo Stefan zamieszkal tam bo chcial z nia byc, a za nim przyjechał Damon który ją zabil! A potem to już z górki - Anna, Jenna,Mason, ojciec Caroline, babcia Bonnie, Caroline ( wampir ), Mikeal...) Moim zdaniem to wszystko co sie dzieje jest wina Eleny i zdania nie zmienie
s- Blair & Chair
- Liczba postów : 322
A jak pisałam po rozmowie w sypialni Caroline, że Klaroline są cudowni i
że to będzie piękna para, to zostałam opieprzona za to, że robię z igły
widły i że tylko ze sobą rozmawiali i że nic z tego nie będzie bla bla
bla.
W takich momentach mam nieodpartą chęć, by wykrzyknąć:
A nie mówiłam?!
bla.
A nie mówiłam?!
Kiedy to pisałaś? Bo za nic nie mogę sobie przypomnieć takiej twojej wypowiedzi.
Ja już chyba od tej rozmowy byłam ich fanką
Ja już chyba od tej rozmowy byłam ich fanką
Karolina napisał:Może mi ktoś to wytłumaczyć, bo obejrzałam odcinek z napisami i wciąż nie ogarniam:
To moje przypuszczenia.
1) To było potężne zaklęcie, więc Esther potrzebowała mocy Księżyca, a jak wiadomo największa jest w pełni. Alarick przecież ich nie zabił, tylko zbił kołek aby ich unieszkodliwić(chyba). No i ta sprawa wszystko zepsuła, no bo juz nie można zabić Finna w pełni księżyca.
2) a)To TVD. Zapewne po takiej zmianie będą słabsi i ledwo co będą mogli żyć
b) Przecież ktoś mógłby ich znowu przemienić w wampiry(Klausa np. Caroline i żyliby długo i szczęśliwie:P)
Karolina napisał:A jak pisałam po rozmowie w sypialni Caroline, że Klaroline są cudowni i
bla.
A nie mówiłam?!
Hehe, na film webie jeszcze przed tym odcinkiem spora grupka osób shipowała Klaroline. Ja się ich fanką stałam również od ich sceny w sypialni
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Ja nie chcę, żeby się zmienił. No może dla Caroline i troszeczkę dla reszty, ale żeby nie zrobili z niego jakiegoś dobrego, pobożnego człowieka/wampira, który będzie jadł króliczki(nawet nie króliczki, bo to zwierzę, a zwierzęta czują)... Dla mnie jest dobry taki, jaki jest teraz. Z Caroline jest miły i słodki, ale potrafi skręcić kark innym.
w
w
Ja jestem bardzo Karoline
Podoba mi sie zachowanie Klausa przy niej. W tym odcinku " Porozmawiaj ze mną" Było słodkie
Podoba mi sie zachowanie Klausa przy niej. W tym odcinku " Porozmawiaj ze mną" Było słodkie
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Nie czytam dokładnie, co piszecie, bo wciąż pilnie nadrabiam poprzednie odcinki i nie chcę wiedzieć niczego, czego wiedzieć jeszcze nie powinnam, ale muszę powiedzieć, że po odcinku 3x09 chyba muszę zastanowić się porządnie nad poświęceniem jednej z odznak na rzecz teamu Stefan, bo akcja z podprowadzeniem Klausowi trumien doprowadziła mnie prawie do łez
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
jeanne napisał:Nie czytam dokładnie, co piszecie, bo wciąż pilnie nadrabiam poprzednie odcinki i nie chcę wiedzieć niczego, czego wiedzieć jeszcze nie powinnam, ale muszę powiedzieć, że po odcinku 3x09 chyba muszę zastanowić się porządnie nad poświęceniem jednej z odznak na rzecz teamu Stefan, bo akcja z podprowadzeniem Klausowi trumien doprowadziła mnie prawie do łez
Team Stefan?
Kolejna fanka Stefana, jak miło! Szybko nadrobiłaś, pisz co Ci się podobało, których bohaterów lubisz i komu kibicujesz;)
Go??- Gość
Marta napisał:jeanne napisał:Nie czytam dokładnie, co piszecie, bo wciąż pilnie nadrabiam poprzednie odcinki i nie chcę wiedzieć niczego, czego wiedzieć jeszcze nie powinnam, ale muszę powiedzieć, że po odcinku 3x09 chyba muszę zastanowić się porządnie nad poświęceniem jednej z odznak na rzecz teamu Stefan, bo akcja z podprowadzeniem Klausowi trumien doprowadziła mnie prawie do łez
Team Stefan?
Kolejna fanka Stefana, jak miło! Szybko nadrobiłaś, pisz co Ci się podobało, których bohaterów lubisz i komu kibicujesz;)
Jak najbardziej <3 Ja jestem stała w uczuciach więc tak jak od początku czułam coś do Stefana tak też musiało zostać Damon ma swoje miejsce w moim sercu, głównie za sprawą swojego 'uroczego' sposobu bycia, którego nie można nie lubić, ale to zupełnie co innego I błagam, żadnej Daleny!
Faktycznie szybko poszło nadrabianie, ale zachęciłyście mnie, że pierwszy sezon to tylko przedsmak tego, co będzie więc siedzę po nocach i oglądam A fakt faktem, że serial wciąga niesamowicie i trudno się od niego oderwać! W ogóle bardzo się cieszę, że zaczęłam go oglądać, mimo początkowego sceptycznego nastawienia, naprawdę wywołał u mnie tyle różnych emocji, których ostatnio brakowało mi przy oglądaniu chociażby GG, że chwała mu za to
Co do moich sympatii i antypatii, to na chwilę obecną jestem całkowicie team Stefan , nie wyobrażam sobie innego endgame niż Stelena, chociaż Elena momentami jest nadal trochę irytująca, ale ma u mnie dużego plusa za stałość w swoich uczuciach i chęć walki o Stefana.
Damon jest niekwestionowanym królem ciętej riposty, jego komentarze wygłaszane często w najmniej odpowiedniej chwili, są absolutnie bezkonkurencyjne Dla mnie to taki materiał na 'dobrego' przyjaciela, z którym zawsze będzie wesoło, bo 'nie ma złych planów, są tylko plany źle wykonane' w wolnym tłumaczeniu i który mimo swojej z pozoru twardej i mocno zdystansowanej postawy, jest w środku naprawdę dobrym i lojalnym 'człowiekiem'
Zresztą dobrze to widać w ich relacjach z Alarickiem, którego też uwielbiam i bardzo się cieszę, że jest w serialu (mam nadzieję) na stałe. Bardzo było mi go szkoda po śmierci Jenny (też jednej z moich ulubionych postaci drugiego planu, zresztą w momencie jej śmierci i pogrzebu, płakałam jak bóbr), ale cieszę się, że ma takie dobre relacje z Eleną i Jeremym. Od razu byłam za tym, że powinien z nimi mieszkać
W podobnym klimacie utrzymana jest też relacja Damon - Stefan. Momentami się nienawidzą, ale widać między nimi bardzo silną więź i ja to kupuję w całości i z nadwyżką Ich zamiana ról w 3 sezonie póki co bardzo fajnie pokazana, teraz Damon ma okazje pokazać się z tej bardziej odpowiedzialnej strony, za to Stefan szaleje
Caroline dużo zyskała od czasu stania się wampirem, bo w I sezonie jej zachowanie strasznie mnie irytowało. Na plus wątek jej przyjaźni ze Stefanem. Razem z Eleną i Bonnie stanowią też fajną paczkę, chociaż sama Elena mimo iż i tak już się trochę wyrobiła, to momentami bywa trochę mdła, a Bonnie mnie niezmiennie irytuje.
Uwielbiam natomiast oglądać Katherine! Zdecydowanie jest jedną z najlepiej napisanych i zagranych postaci Nigdy niewiadomo czym człowieka jeszcze zaskoczy, a podobnie jak Damon, widać że jej zachowanie, to nieraz tylko pozory, bo w środku, jak bardzo by się tego nie wypierała, to zostało w niej jeszcze sporo człowieczeństwa
Bardzo żałuję, że tak krótko w serialu była Pearl (mniej żal mi Anne, bo ona sama była dla mnie dosyć mało wyrazista, ale jej relacje z matką były naprawdę wzruszające, a i historia Pearl mogła by być ciekawa), Lexi (bardzo się cieszyłam, jak chociaż na chwilę wróciła pod postacią ducha i od razu wzięła Stefana w obroty ) i Michael (spodziewałam się, że jako ojciec pierwotny i łowca wampirów, o którym tyle się wcześniej mówiło, nie zostanie załatwiony w ciągu jednego odcinka )
Co do samych pierwotnych, to póki co nie mam o nich za bardzo wyrobionego zdania, bo zdążyli się pokazać dosyć jednostronnie, chociaż intuicyjnie coś czuję, że będą chyba najbardziej tragicznymi bohaterami, zwłaszcza Klaus z jego obsesyjną chęcią bycia akceptowanym i chociaż trochę mniej samotnym
Uff strasznie się rozpisałam także gratulacje dla tych, którzy doczytali do końca, a ja póki co wracam do oglądania , bo jeszcze kilka odcinków mi zostało do bycia na bieżąco
jeanne- Blair & Chair
jeanne napisał:Damon jest niekwestionowanym królem ciętej riposty, jego komentarze wygłaszane często w najmniej odpowiedniej chwili, są absolutnie bezkonkurencyjne Dla mnie to taki materiał na 'dobrego' przyjaciela, z którym zawsze będzie wesoło, bo 'nie ma złych planów, są tylko plany źle wykonane' w wolnym tłumaczeniu i który mimo swojej z pozoru twardej i mocno zdystansowanej postawy, jest w środku naprawdę dobrym i lojalnym 'człowiekiem'
Zresztą dobrze to widać w ich relacjach z Alarickiem, którego też uwielbiam i bardzo się cieszę, że jest w serialu (mam nadzieję) na stałe. Bardzo było mi go szkoda po śmierci Jenny (też jednej z moich ulubionych postaci drugiego planu, zresztą w momencie jej śmierci i pogrzebu, płakałam jak bóbr), ale cieszę się, że ma takie dobre relacje z Eleną i Jeremym. Od razu byłam za tym, że powinien z nimi mieszkać
W podobnym klimacie utrzymana jest też relacja Damon - Stefan. Momentami się nienawidzą, ale widać między nimi bardzo silną więź i ja to kupuję w całości i z nadwyżką Ich zamiana ról w 3 sezonie póki co bardzo fajnie pokazana, teraz Damon ma okazje pokazać się z tej bardziej odpowiedzialnej strony, za to Stefan szaleje
Caroline dużo zyskała od czasu stania się wampirem, bo w I sezonie jej zachowanie strasznie mnie irytowało. Na plus wątek jej przyjaźni ze Stefanem. Razem z Eleną i Bonnie stanowią też fajną paczkę, chociaż sama Elena mimo iż i tak już się trochę wyrobiła, to momentami bywa trochę mdła, a Bonnie mnie niezmiennie irytuje.
Uwielbiam natomiast oglądać Katherine! Zdecydowanie jest jedną z najlepiej napisanych i zagranych postaci Nigdy niewiadomo czym człowieka jeszcze zaskoczy, a podobnie jak Damon, widać że jej zachowanie, to nieraz tylko pozory, bo w środku, jak bardzo by się tego nie wypierała, to zostało w niej jeszcze sporo człowieczeństwa
Bardzo żałuję, że tak krótko w serialu była Pearl (mniej żal mi Anne, bo ona sama była dla mnie dosyć mało wyrazista, ale jej relacje z matką były naprawdę wzruszające, a i historia Pearl mogła by być ciekawa), Lexi (bardzo się cieszyłam, jak chociaż na chwilę wróciła pod postacią ducha i od razu wzięła Stefana w obroty ) i Michael (spodziewałam się, że jako ojciec pierwotny i łowca wampirów, o którym tyle się wcześniej mówiło, nie zostanie załatwiony w ciągu jednego odcinka )
Zgadzam się co do słowa. Natomiast jak najbardziej nie jestem za Steleną, to już wszyscy wiedzą Ale spoko, Delenowej odznaki też już chyba sobie nie walnę, bo Elena przeszła samą siebie. Jestem zdecydowanie team Klaroline i to oni są na teraz pierwszym miejscu. Mam nadzieję, że serial zakończy się team Salvatore.
Zarzucam dla Ciebie ulubionym filmikiem o VD
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Ja doczytałam Mogę tylko napisać, że zgadzam się z Tobą w 100procentach. Mam podobne odczucia co do poszczególnych bohaterów. Co do Pierwotnych, jestem pewna, że ich pokochasz! ;D
Ten serial cholernie wciąga, dostarcza wielu emocji, a poza tym, większości bohaterów po prostu nie da się nie kochać
Miłego oglądania i dziękuję za tak szczegółową odpowiedź na moje pytania:)
Ten serial cholernie wciąga, dostarcza wielu emocji, a poza tym, większości bohaterów po prostu nie da się nie kochać
Miłego oglądania i dziękuję za tak szczegółową odpowiedź na moje pytania:)
Go??- Gość
Beauty, filmik już widziałam wcześniej i jest naprawdę piękny Co więcej bardzo prawdziwy! Lubię jak w serialach skupiają się na pokazywaniu emocji, mechanizmów jakie kierują poszczególnymi bohaterami przy dokonywaniu poszczególnych decyzji i konsekwencji, jakie one za sobą ciągną. I VD jest pod tym względem rewelacyjne. Naprawdę nie spodziewałabym się nigdy czegoś tak dobrego po tym serialu, na chwilę obecną jest zdecydowanie moim numerem 1 i zostawia GG daleko w tyle
Team Salvatore to przede wszystkim! Chociaż ja bym dodała do nich jeszcze Alaricka, bo go uwielbiam jako ich wiernego towarzysza i na chwilę obecną to zdecydowanie jedna z tych postaci, bez której nie wyobrażam sobie tego serialu
Marta, masz całkowitą rację Serial jest bardzo wciągający, trzyma cały czas widza w napięciu, ciągle pojawiają się nowe wątki, ale jednak wszystko łączy się w logiczną całość. Ciągłość przyczynowo - skutkowa jest jak najbardziej zachowana, perfekcyjnie pokazane jest to, jak wybory poszczególnych bohaterów wpływają na nich samych, ale też inne osoby i to, co dzieję się wokół. Chyba nigdy nic nie stało się bez przyczyny czy pozostało bez konsekwencji, za co duży plus, bo urywane wątki, jak to ostatnio bywało w GG wystarczająco działały mi na nerwy
A tutaj mimo tematyki, wszystko jest bardzo realistycznie i wiarygodnie przedstawione. Duża też w tym zasługa właśnie sposobu, w jaki zostali przedstawieni bohaterowie - każdy ma swoją, nieraz mniej, nieraz bardziej, skomplikowaną przeszłość za sobą (tutaj ogromny plus za cudowne retrospekcje!), która sprawiła, że są teraz w takim, a nie innym miejscu i dokonują takich a nie innych wyborów. Zdecydowanie to mocna strona tego serialu!
Team Salvatore to przede wszystkim! Chociaż ja bym dodała do nich jeszcze Alaricka, bo go uwielbiam jako ich wiernego towarzysza i na chwilę obecną to zdecydowanie jedna z tych postaci, bez której nie wyobrażam sobie tego serialu
Marta, masz całkowitą rację Serial jest bardzo wciągający, trzyma cały czas widza w napięciu, ciągle pojawiają się nowe wątki, ale jednak wszystko łączy się w logiczną całość. Ciągłość przyczynowo - skutkowa jest jak najbardziej zachowana, perfekcyjnie pokazane jest to, jak wybory poszczególnych bohaterów wpływają na nich samych, ale też inne osoby i to, co dzieję się wokół. Chyba nigdy nic nie stało się bez przyczyny czy pozostało bez konsekwencji, za co duży plus, bo urywane wątki, jak to ostatnio bywało w GG wystarczająco działały mi na nerwy
A tutaj mimo tematyki, wszystko jest bardzo realistycznie i wiarygodnie przedstawione. Duża też w tym zasługa właśnie sposobu, w jaki zostali przedstawieni bohaterowie - każdy ma swoją, nieraz mniej, nieraz bardziej, skomplikowaną przeszłość za sobą (tutaj ogromny plus za cudowne retrospekcje!), która sprawiła, że są teraz w takim, a nie innym miejscu i dokonują takich a nie innych wyborów. Zdecydowanie to mocna strona tego serialu!
jeanne- Blair & Chair
Jeanne, to teraz rób za żywą reklamę, może jeszcze więcej osób się skusi
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Kasia napisał:Jeanne, to teraz rób za żywą reklamę, może jeszcze więcej osób się skusi
haha Kejt
Ale racja, Jeanne pisz gdzie się tylko da oczywiście w każdym komentarzu dodawaj zdjęcie Stefana
Go??- Gość
Marta napisał:Kasia napisał:Jeanne, to teraz rób za żywą reklamę, może jeszcze więcej osób się skusi
haha Kejt
Ale racja, Jeanne pisz gdzie się tylko da oczywiście w każdym komentarzu dodawaj zdjęcie Stefana
Haha rozumiem, że działamy na zasadzie sekty Jak mi ktoś inteligentny wytłumaczy, dlaczego jak ustawię sobie syganturkę, to mimo iż mam zaznaczoną opcję, żeby zawsze dodawało mój podpis, to raz się pojawia, a raz nie i jak to zmienić, to chętnie sobie Stefana na zachętę dla innym umieszczę
Ostatnio zmieniony przez jeanne dnia Nie Lut 19, 2012 7:53 pm, w całości zmieniany 1 raz
jeanne- Blair & Chair
Strona 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 31 z 40
Pozwolenia na tym forum: