Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

The vampire diaries

+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters

Strona 35 z 40 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

Go down

Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?

The vampire diaries  - Page 35 Vote_lcap46%The vampire diaries  - Page 35 Vote_rcap 46% 
[ 19 ]
The vampire diaries  - Page 35 Vote_lcap44%The vampire diaries  - Page 35 Vote_rcap 44% 
[ 18 ]
The vampire diaries  - Page 35 Vote_lcap10%The vampire diaries  - Page 35 Vote_rcap 10% 
[ 4 ]

Wszystkich Głosów : 41

Poll closed

The vampire diaries  - Page 35 Empty Re: The vampire diaries

Pisanie by Lise Nie Lut 26, 2012 6:42 pm

fioletowy!!!! <3<3

z innej beczki:
[You must be registered and logged in to see this image.]
<3
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Liczba postów : 3798

Powrót do góry Go down

Pisanie by alkamb Nie Lut 26, 2012 7:22 pm

Beauty napisał:
Być może moje Very Happy Kiedyś spędzałam tam bardzo dużo czasu i offtopowaliśmy, pisaliśmy głupoty. Wszystko się rozpadło i teraz ja załamuję ręce, gdy widzę jak plują jadem na np. Stelenę Very Happy

Przerwa musi być, żeby wszystko rozłożyło się do maja.

apropos Beauty... co sie działo na fw, wiem ze blokowali i usuwali wpisy na forum ale nie ogarnęła za bardzo dlaczego. Miałam cie już dawno spytać ale zawsze zapominałam Razz
alkamb
alkamb
Chair & Chuck
Chair & Chuck

Liczba postów : 568

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Nie Lut 26, 2012 7:45 pm

Lise, po co to wstawiłaś, zryło mi mózg bardzo dosadnie xD
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Liczba postów : 5036

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lewandowska Nie Lut 26, 2012 8:12 pm

alkamb napisał:
Beauty napisał:
Być może moje Very Happy Kiedyś spędzałam tam bardzo dużo czasu i offtopowaliśmy, pisaliśmy głupoty. Wszystko się rozpadło i teraz ja załamuję ręce, gdy widzę jak plują jadem na np. Stelenę Very Happy

Przerwa musi być, żeby wszystko rozłożyło się do maja.

apropos Beauty... co sie działo na fw, wiem ze blokowali i usuwali wpisy na forum ale nie ogarnęła za bardzo dlaczego. Miałam cie już dawno spytać ale zawsze zapominałam Razz

Nikt nie wie o co chodzi Wink Po jakimś czasie po naszym 'rozdzieleniu' zaczęły znikać 'nasze' tematy. Nie chcę się chwalić, ale my i nasze offtopy stałyśmy się sławne (Very Happy co się dziwić, ponad 160 tematów to coś, do tego ciągle widniały w gorących tematach xD) na forum INNE na film webie, gdzie przebywają osoby lubiące uprzykrzać ludziom życie, hehe. Podejrzewam, iż niektórzy z nich albo zgłaszają te tematy albo sami je po prostu usuwają, bo z tego co widziałam parę osób tam chyba ma przywileje (kolorowe łby), więc moja teoria jest całkiem prawdopodobna. Na początku zgłaszali i nasze i ich, potem tylko nasze, a następnie tylko ich i sprawa jest taka, że większość dziewczyn, które tam zostały podejrzewają (ha, nie podejrzewają - one są o tym przekonane Very Happy) nas o zgłaszanie, co jest dla mnie śmieszne, bo mam co innego do roboty niż zajmowanie się takim czymś Razz Paranoja.

Pogmatwane Very Happy
Lewandowska
Lewandowska
Bart & OTH
Bart & OTH

Liczba postów : 2994

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Nie Lut 26, 2012 8:14 pm

Mamy bardzo dobrą wiadomość dla fanów Paula Wesley'a (Stefan). Jak informuje aktor na swoim twitterze, Kinga Rusin przeprowadziła z nim fantastyczny wywiad dla "Dzień Dobry TVN". Tak więc wkrótce będziemy mogli go zobaczyć w jednej z najpopularniejszych polskich stacji telewizyjnych.

@paulwesley: Do moich przyjaciół w Polsce! Właśnie miałem fantastyczny wywiad z Kingą Rusin dla "Dzień Dobry TVN". Będzie to wyemitowane w ciągu najbliższych kilku tygodni.

Mógł być to kto inny, ale i tak się cieszę i będę oglądaćSmile

Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Nie Lut 26, 2012 8:38 pm

Lise napisał:Mamy bardzo dobrą wiadomość dla fanów Paula Wesley'a (Stefan). Jak informuje aktor na swoim twitterze, Kinga Rusin przeprowadziła z nim fantastyczny wywiad dla "Dzień Dobry TVN". Tak więc wkrótce będziemy mogli go zobaczyć w jednej z najpopularniejszych polskich stacji telewizyjnych.

@paulwesley: Do moich przyjaciół w Polsce! Właśnie miałem fantastyczny wywiad z Kingą Rusin dla "Dzień Dobry TVN". Będzie to wyemitowane w ciągu najbliższych kilku tygodni.

Oooo, Lise, super news Wink
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Nie Lut 26, 2012 11:38 pm

Someonelikeyou napisał:No niestety, starałam się jak mogłam, ale właśnie skończyłam odcinek 13-sty i chyba odkładam ten serial na półkę na razie.

Najbardziej boli mnie to, że żadna z postaci do mnie nie przemawia. Naprawdę czegoś takiego dawno nie doświadczyłam he.

Stefan - bez czaru. Damon - postać przerysowana do granic możliwości. Elena - po prostu nie. Matt - czy ta postać tak ma na imię? Wink Brat Eleny - kim jest ten aktor, proszę nie, przy nim to Chace jest mistrzem w swoim fachu. Caroline - totalnie obojętna. Bonnie - wzbudziła we mnie ciekawość, niestety szybko to umarło. I tutaj zaczyna się problem, bo więcej bohaterów nawet nie pamiętam he. No Katherine - całkiem fajnie, szkoda, że flashbacki są tak rzadko.

Poza tym imprez i zabaw w tym miasteczku jest chyba więcej niż w GG he Wink Nie podoba mi się jeszcze to, w jaki sposób traktowana jest sprawa człowieczeństwa. Zabijają się na prawo i lewo, a co tam Wink Raz na kilkanaście odcinków wspomną, jak to ciężko być wampirem he. No cóż Wink
Może kiedyś wrócę do tego i przekonam się Smile

RIP Sad Sad

opis bohaterów accurate xD chociaż Jeremy w drugim sezonie jest o wiele lepszy i wygląda jak człowiek Very Happy Very Happy i zapomniałaś o ciachu Tayu :> :> nie wiem jak mogłaś xD
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by jeanne Pon Lut 27, 2012 12:07 pm

reds2 napisał:Tak Smile jej stroje nie są takie złe Smile Nina jest śliczna i naprawde nie musi ubierac sie u znanych projektantów żeby wyglądac ładnie np.

Może trochę przesadza z monotonnią, jeśli chodzi o kolorystykę, ale i tak nie jest źle Wink
Swoją drogą ostatnio jak oglądałam prywatne zdjęcia Niny, to momentami bardziej podoba mi się w wydaniu codziennej Eleny niż eleganckiej Niny Razz Coś w jej stylizacjach ewidentnie ją postarza i odbiera tego naturalnego uroku, który ma Elena, a nawet po części Katherine (o ile nie potyka się chodząc na obcasach Very Happy)
jeanne
jeanne
Blair & Chair
Blair & Chair

Liczba postów : 1452

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ola Pon Lut 27, 2012 4:36 pm

W ogóle zacznijmy od tego, że fioletowy to mój ulubiony kolor Very Happy I też mam trochę takich ubrań. Very Happy
Mnie się za bardzo styl Eleny nie podoba, ale wiele racji ma jeanne. Przede wszystkim Elena nie jest z założenia modną, wielkomiejską dziewczyną, ale pochodzi z Mystic Falls, kto oprócz wampirów o nim słyszał Wink Chyba nikt Very Happy
I w zasadzie czepiamy się jej, a oni wszyscy są tam poubierani w takim stylu.
I dopóki mi nie zwróciłyście na to uwagi, jakoś ubrania bohaterów mi nie przeszkadzały.

Tylko fakt, krwawi mi serce, gdy widzę "eleganckie, piękne suknie", które noszą bohaterki... xD
Ola
Ola
Blairena & Free Will
Blairena & Free Will

Liczba postów : 2853

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ania_ Pon Lut 27, 2012 4:49 pm

Nina i Ian na Elton John Oscar Party Smile

Nina wygląda przepięknie moim zdaniem Smile

A na tym zdjęciu co tam piękna Nina, co tam piękny Wink Ian, który robi pięknej Ninie zdjęcie.....Czy Wy widzicie te wszystkie czekoladki ?!

Ania_
Ania_
OTH & Eden
OTH & Eden

Liczba postów : 1913

Powrót do góry Go down

Pisanie by alkamb Pon Lut 27, 2012 5:26 pm

Ania_ napisał:

A na tym zdjęciu co tam piękna Nina, co tam piękny Wink Ian, który robi pięknej Ninie zdjęcie.....Czy Wy widzicie te wszystkie czekoladki ?!

Laughing Pierwsze na co zwróciłam uwagę to te czekoladki xD
alkamb
alkamb
Chair & Chuck
Chair & Chuck

Powrót do góry Go down

Pisanie by jeanne Pon Lut 27, 2012 6:09 pm

Olu, tak się składa, że ja też uwielbiam fioletowy więc do końca obiektywna nie będę Wink Swoją drogą, jeśli chodzi o bardziej udane stroje wieczorowe, to wśród bohaterek, chyba tylko Katherine udaje się zabłysnąć - jej sukienka chociażby z balu maskowego była moim zdaniem całkiem, całkiem Smile

Skoro już o strojach rozmawiamy, to w sumie styl męskiej części VD też jakimś wyszukaniem i ekstrawagancją nie grzeszy, ale jestem pewna, że ma o wiele więcej zwolenniczek niż przeciwniczek Wink I jest dosyć dobrym dowodem na to, że u mężczyzny, wystarczą proste i minimalistyczne rozwiązania, żeby fajnie wyglądać Smile

Co do sukienki Niny, to bardzo podoba mi się góra, dół wolałabym chyba tylko całkiem prosty już bez tych plis, ale i tak fajnie się prezentowała Smile W ogóle z Ianem ładną parę tworzą Very Happy Tylko znowu to, o czym wcześniej pisałam, że Nina jako Nina wygląda na o wiele starszą i poważniejszą niż wygląda Elena czy jest ona sama Wink

Rozpisałam się strasznie o tych ciuchach, ale ze mną lepiej na te tematy nie wchodzić, bo zaraz włącza mi się małe zboczenie zawodowe Razz Mam nadzieję, że mi to wybaczycie Wink

Aaaa pralinki na drugim planie Very Happy A tu człowiek próbuje być na diecie Razz
jeanne
jeanne
Blair & Chair
Blair & Chair

Powrót do góry Go down

Pisanie by Freya Pon Lut 27, 2012 6:29 pm

Czekoladki rozwalają system <3 a zdjęcia urocze, aż dziwne, że między Ianem a Niną jest taka fajna chemia, a w TVD ciężko dostrzec objawy głębszych uczuć Eleny do Damona ;D
Freya
Freya
Destiel & Justice League
Destiel & Justice League

Liczba postów : 1480

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ola Pon Lut 27, 2012 6:57 pm

pralinki pralinkami, ale ja właśnie nielegalnie w bibliotece UG zjadam milkę happy cows Very Happy kto ma ochotę niech wbija bo jest pyszna Very Happy (uzależnienie, wiem) Very Happy
i to był chyba offtop.
Ola
Ola
Blairena & Free Will
Blairena & Free Will

Liczba postów : 2853

Powrót do góry Go down

Pisanie by Klaudia Pon Lut 27, 2012 7:33 pm

Na tej samej imprezie był też Paul razem z żoną
[You must be registered and logged in to see this link.]
Klaudia
Klaudia
Blair & Chair
Blair & Chair

Liczba postów : 978

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Pon Lut 27, 2012 7:41 pm

17 dni Sad
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by jeanne Pon Lut 27, 2012 8:00 pm

Ola, na zdrowie Very Happy W bibliotece to tylko czekolada wchodzi w grę Wink Ja jak byłam jeszcze młodsza i ambitniejsza i wieczory potrafiłam spędzać do późna nad książkami w BUW-ie, to zawsze w ruch szły słodycze Wink

fanka159 napisał:Na tej samej imprezie był też Paul razem z żoną
[You must be registered and logged in to see this link.]

Paula chyba wolę jako Stefana Razz, ale za to żona (nie wiem, jak ma imię Razz) prezentuje się o wiele lepiej niż w serialu Smile
jeanne
jeanne
Blair & Chair
Blair & Chair

Powrót do góry Go down

Pisanie by alkamb Wto Lut 28, 2012 4:46 pm

Spoiler:

Na pewno chodzi o Elenę xD
A może Serena Razz
alkamb
alkamb
Chair & Chuck
Chair & Chuck

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Wto Lut 28, 2012 4:59 pm

Co za bzdura xD
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Wto Lut 28, 2012 5:40 pm

haha:D Nie wiem dlaczego, ale śmiałam czytając to:P

To ma być Elena!

Pasuje jak nic:D
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by frejabeha Wto Lut 28, 2012 5:42 pm

Hahah nie no błagam Elena w ciąży? Co to jest? Zmierzch?
Jeżeli wprowadzą coś takiego do TVD to stracę szacunek do scenarzystów, naprawdę Smile
Nie, to nie może być Elena Smile
frejabeha
frejabeha
Dan & Derick
Dan & Derick

Liczba postów : 791

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Wto Lut 28, 2012 8:56 pm

ja wiem tyle ze w ciazy bedzie Silver z 90210
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Liczba postów : 817

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karolina Wto Lut 28, 2012 9:14 pm

shiva89 napisał:ja wiem tyle ze w ciazy bedzie Silver z 90210

CO?! Z kim? Nie oglądałam ani jednego odcinka od przerwy bożonarodzeniowej więc nie wiem co się aktualnie dzieje. Jest już z Navidem czy nadal z tym nauczycielem?
Karolina
Karolina
Carter & Czas Honoru
Carter & Czas Honoru

Liczba postów : 4308

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kasia Wto Lut 28, 2012 9:15 pm

troche offtop xD
Kasia
Kasia
Dan & Klaine
Dan & Klaine

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Wto Lut 28, 2012 9:28 pm

na razie nie jest z nikim,ale juz w nastepnym odcinku sie zejdzie z Navidem i to wlasnie z nim ma zaciążyc...
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Liczba postów : 817

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 35 z 40 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next

Powrót do góry