The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 35 z 40
Strona 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Beauty napisał:
Być może moje Kiedyś spędzałam tam bardzo dużo czasu i offtopowaliśmy, pisaliśmy głupoty. Wszystko się rozpadło i teraz ja załamuję ręce, gdy widzę jak plują jadem na np. Stelenę
Przerwa musi być, żeby wszystko rozłożyło się do maja.
apropos Beauty... co sie działo na fw, wiem ze blokowali i usuwali wpisy na forum ale nie ogarnęła za bardzo dlaczego. Miałam cie już dawno spytać ale zawsze zapominałam
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Lise, po co to wstawiłaś, zryło mi mózg bardzo dosadnie xD
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
alkamb napisał:Beauty napisał:
Być może moje Kiedyś spędzałam tam bardzo dużo czasu i offtopowaliśmy, pisaliśmy głupoty. Wszystko się rozpadło i teraz ja załamuję ręce, gdy widzę jak plują jadem na np. Stelenę
Przerwa musi być, żeby wszystko rozłożyło się do maja.
apropos Beauty... co sie działo na fw, wiem ze blokowali i usuwali wpisy na forum ale nie ogarnęła za bardzo dlaczego. Miałam cie już dawno spytać ale zawsze zapominałam
Nikt nie wie o co chodzi Po jakimś czasie po naszym 'rozdzieleniu' zaczęły znikać 'nasze' tematy. Nie chcę się chwalić, ale my i nasze offtopy stałyśmy się sławne ( co się dziwić, ponad 160 tematów to coś, do tego ciągle widniały w gorących tematach xD) na forum INNE na film webie, gdzie przebywają osoby lubiące uprzykrzać ludziom życie, hehe. Podejrzewam, iż niektórzy z nich albo zgłaszają te tematy albo sami je po prostu usuwają, bo z tego co widziałam parę osób tam chyba ma przywileje (kolorowe łby), więc moja teoria jest całkiem prawdopodobna. Na początku zgłaszali i nasze i ich, potem tylko nasze, a następnie tylko ich i sprawa jest taka, że większość dziewczyn, które tam zostały podejrzewają (ha, nie podejrzewają - one są o tym przekonane ) nas o zgłaszanie, co jest dla mnie śmieszne, bo mam co innego do roboty niż zajmowanie się takim czymś Paranoja.
Pogmatwane
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Mamy bardzo dobrą wiadomość dla fanów Paula Wesley'a (Stefan). Jak informuje aktor na swoim twitterze, Kinga Rusin przeprowadziła z nim fantastyczny wywiad dla "Dzień Dobry TVN". Tak więc wkrótce będziemy mogli go zobaczyć w jednej z najpopularniejszych polskich stacji telewizyjnych.
@paulwesley: Do moich przyjaciół w Polsce! Właśnie miałem fantastyczny wywiad z Kingą Rusin dla "Dzień Dobry TVN". Będzie to wyemitowane w ciągu najbliższych kilku tygodni.
Mógł być to kto inny, ale i tak się cieszę i będę oglądać
[You must be registered and logged in to see this image.]
@paulwesley: Do moich przyjaciół w Polsce! Właśnie miałem fantastyczny wywiad z Kingą Rusin dla "Dzień Dobry TVN". Będzie to wyemitowane w ciągu najbliższych kilku tygodni.
Mógł być to kto inny, ale i tak się cieszę i będę oglądać
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Lise napisał:Mamy bardzo dobrą wiadomość dla fanów Paula Wesley'a (Stefan). Jak informuje aktor na swoim twitterze, Kinga Rusin przeprowadziła z nim fantastyczny wywiad dla "Dzień Dobry TVN". Tak więc wkrótce będziemy mogli go zobaczyć w jednej z najpopularniejszych polskich stacji telewizyjnych.
Oooo, Lise, super news
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Someonelikeyou napisał:No niestety, starałam się jak mogłam, ale właśnie skończyłam odcinek 13-sty i chyba odkładam ten serial na półkę na razie.
Najbardziej boli mnie to, że żadna z postaci do mnie nie przemawia. Naprawdę czegoś takiego dawno nie doświadczyłam he.
Stefan - bez czaru. Damon - postać przerysowana do granic możliwości. Elena - po prostu nie. Matt - czy ta postać tak ma na imię? Brat Eleny - kim jest ten aktor, proszę nie, przy nim to Chace jest mistrzem w swoim fachu. Caroline - totalnie obojętna. Bonnie - wzbudziła we mnie ciekawość, niestety szybko to umarło. I tutaj zaczyna się problem, bo więcej bohaterów nawet nie pamiętam he. No Katherine - całkiem fajnie, szkoda, że flashbacki są tak rzadko.
Poza tym imprez i zabaw w tym miasteczku jest chyba więcej niż w GG he Nie podoba mi się jeszcze to, w jaki sposób traktowana jest sprawa człowieczeństwa. Zabijają się na prawo i lewo, a co tam Raz na kilkanaście odcinków wspomną, jak to ciężko być wampirem he. No cóż
Może kiedyś wrócę do tego i przekonam się
RIP
opis bohaterów accurate xD chociaż Jeremy w drugim sezonie jest o wiele lepszy i wygląda jak człowiek i zapomniałaś o ciachu Tayu :> :> nie wiem jak mogłaś xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
reds2 napisał:Tak jej stroje nie są takie złe Nina jest śliczna i naprawde nie musi ubierac sie u znanych projektantów żeby wyglądac ładnie np.
Może trochę przesadza z monotonnią, jeśli chodzi o kolorystykę, ale i tak nie jest źle
Swoją drogą ostatnio jak oglądałam prywatne zdjęcia Niny, to momentami bardziej podoba mi się w wydaniu codziennej Eleny niż eleganckiej Niny Coś w jej stylizacjach ewidentnie ją postarza i odbiera tego naturalnego uroku, który ma Elena, a nawet po części Katherine (o ile nie potyka się chodząc na obcasach )
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
W ogóle zacznijmy od tego, że fioletowy to mój ulubiony kolor I też mam trochę takich ubrań.
Mnie się za bardzo styl Eleny nie podoba, ale wiele racji ma jeanne. Przede wszystkim Elena nie jest z założenia modną, wielkomiejską dziewczyną, ale pochodzi z Mystic Falls, kto oprócz wampirów o nim słyszał Chyba nikt
I w zasadzie czepiamy się jej, a oni wszyscy są tam poubierani w takim stylu.
I dopóki mi nie zwróciłyście na to uwagi, jakoś ubrania bohaterów mi nie przeszkadzały.
Tylko fakt, krwawi mi serce, gdy widzę "eleganckie, piękne suknie", które noszą bohaterki... xD
Mnie się za bardzo styl Eleny nie podoba, ale wiele racji ma jeanne. Przede wszystkim Elena nie jest z założenia modną, wielkomiejską dziewczyną, ale pochodzi z Mystic Falls, kto oprócz wampirów o nim słyszał Chyba nikt
I w zasadzie czepiamy się jej, a oni wszyscy są tam poubierani w takim stylu.
I dopóki mi nie zwróciłyście na to uwagi, jakoś ubrania bohaterów mi nie przeszkadzały.
Tylko fakt, krwawi mi serce, gdy widzę "eleganckie, piękne suknie", które noszą bohaterki... xD
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Nina i Ian na Elton John Oscar Party
Nina wygląda przepięknie moim zdaniem
A na tym zdjęciu co tam piękna Nina, co tam piękny Ian, który robi pięknej Ninie zdjęcie.....Czy Wy widzicie te wszystkie czekoladki ?!
Nina wygląda przepięknie moim zdaniem
A na tym zdjęciu co tam piękna Nina, co tam piękny Ian, który robi pięknej Ninie zdjęcie.....Czy Wy widzicie te wszystkie czekoladki ?!
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Ania_ napisał:
Pierwsze na co zwróciłam uwagę to te czekoladki xD
alkamb- Chair & Chuck
Olu, tak się składa, że ja też uwielbiam fioletowy więc do końca obiektywna nie będę Swoją drogą, jeśli chodzi o bardziej udane stroje wieczorowe, to wśród bohaterek, chyba tylko Katherine udaje się zabłysnąć - jej sukienka chociażby z balu maskowego była moim zdaniem całkiem, całkiem
Skoro już o strojach rozmawiamy, to w sumie styl męskiej części VD też jakimś wyszukaniem i ekstrawagancją nie grzeszy, ale jestem pewna, że ma o wiele więcej zwolenniczek niż przeciwniczek I jest dosyć dobrym dowodem na to, że u mężczyzny, wystarczą proste i minimalistyczne rozwiązania, żeby fajnie wyglądać
Co do sukienki Niny, to bardzo podoba mi się góra, dół wolałabym chyba tylko całkiem prosty już bez tych plis, ale i tak fajnie się prezentowała W ogóle z Ianem ładną parę tworzą Tylko znowu to, o czym wcześniej pisałam, że Nina jako Nina wygląda na o wiele starszą i poważniejszą niż wygląda Elena czy jest ona sama
Rozpisałam się strasznie o tych ciuchach, ale ze mną lepiej na te tematy nie wchodzić, bo zaraz włącza mi się małe zboczenie zawodowe Mam nadzieję, że mi to wybaczycie
Aaaa pralinki na drugim planie A tu człowiek próbuje być na diecie
Skoro już o strojach rozmawiamy, to w sumie styl męskiej części VD też jakimś wyszukaniem i ekstrawagancją nie grzeszy, ale jestem pewna, że ma o wiele więcej zwolenniczek niż przeciwniczek I jest dosyć dobrym dowodem na to, że u mężczyzny, wystarczą proste i minimalistyczne rozwiązania, żeby fajnie wyglądać
Co do sukienki Niny, to bardzo podoba mi się góra, dół wolałabym chyba tylko całkiem prosty już bez tych plis, ale i tak fajnie się prezentowała W ogóle z Ianem ładną parę tworzą Tylko znowu to, o czym wcześniej pisałam, że Nina jako Nina wygląda na o wiele starszą i poważniejszą niż wygląda Elena czy jest ona sama
Rozpisałam się strasznie o tych ciuchach, ale ze mną lepiej na te tematy nie wchodzić, bo zaraz włącza mi się małe zboczenie zawodowe Mam nadzieję, że mi to wybaczycie
Aaaa pralinki na drugim planie A tu człowiek próbuje być na diecie
jeanne- Blair & Chair
Czekoladki rozwalają system <3 a zdjęcia urocze, aż dziwne, że między Ianem a Niną jest taka fajna chemia, a w TVD ciężko dostrzec objawy głębszych uczuć Eleny do Damona ;D
Freya- Destiel & Justice League
- Liczba postów : 1480
pralinki pralinkami, ale ja właśnie nielegalnie w bibliotece UG zjadam milkę happy cows kto ma ochotę niech wbija bo jest pyszna (uzależnienie, wiem)
i to był chyba offtop.
i to był chyba offtop.
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Na tej samej imprezie był też Paul razem z żoną
[You must be registered and logged in to see this link.]
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Ola, na zdrowie W bibliotece to tylko czekolada wchodzi w grę Ja jak byłam jeszcze młodsza i ambitniejsza i wieczory potrafiłam spędzać do późna nad książkami w BUW-ie, to zawsze w ruch szły słodycze
Paula chyba wolę jako Stefana , ale za to żona (nie wiem, jak ma imię ) prezentuje się o wiele lepiej niż w serialu
fanka159 napisał:Na tej samej imprezie był też Paul razem z żoną
Paula chyba wolę jako Stefana , ale za to żona (nie wiem, jak ma imię ) prezentuje się o wiele lepiej niż w serialu
jeanne- Blair & Chair
- Spoiler:
- Kristin Dos Santos rzuciła nam kolejną bombę: Pewna dziewczyna z ulubionego serialu będzie w ciąży! A co za tym idzie? Bardzo intymna scena między pewną parą bohaterów...
Lista jest dość długa i znalazła się na niej Elena Gilbert (Nina Dobrev).
W każdy poniedziałek i środę, Kristin będzie eliminować jedno imię z poniższej listy, zanim zostaną ujawniona ostateczne wyniki.
Altlivia Dunham (Anna Torv), Fringe
Callie Torres (Sara Ramirez), Grey's Anatomy
Elena Gilbert (Nina Dobrev), The Vampire Diaries
Emma Pillsbury (Jayma Mays), Glee
Gloria Delgado - Pritchett (Sofia Vergara), Modern Family
Holly Flex (Amy Ryan), The Office
Lily Aldrin (Alyson Hannigan), How I Met Your Mother
Remy "Thirteen" Hadley (Olivia Wilde), House
Serah Walker (Yvonne Strahovski), Chuck
Serena Van Der Woodsen (Blake Lively), Gossip Girl
Sookie Stackhouse (Anna Paquin), True Blood
Temperance Brennan (Emily Deschanel), Bones
Wiadomo także, że owa namiętna scena nie pojawi się aż do Maja, tak więc jest jeszcze wiele czasu co daje nam także wiele możliwości. Mimo że nigdy nie myśleliśmy, że Elena mogłaby doprowadzić do takiej sytuacji, komentarz Kristin dał nam do myślenia.
"To jedna z tych ciąż, które zmienią wszystko - nie tylko dla tego szczególnego bycia-matką ale również dla bohatera(ów), których kocha."
Bohatera(ów)? Elena jest jedną z postaci w telewizji, która jest zakochana w dwóch osobach naraz! Więc kto dokładnie byłby ojcem dziecka?
Ale jeśli chodzi o Elenę - pamiętacie słowa Damona z pierwszego sezonu kiedy zapytała czy wampiry mogą mieć dzieci?
"Nie. Ale kochamy próbować."
Na pewno chodzi o Elenę xD
A może Serena
alkamb- Chair & Chuck
haha:D Nie wiem dlaczego, ale śmiałam czytając to:P
To ma być Elena!
Pasuje jak nic:D
To ma być Elena!
Pasuje jak nic:D
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Hahah nie no błagam Elena w ciąży? Co to jest? Zmierzch?
Jeżeli wprowadzą coś takiego do TVD to stracę szacunek do scenarzystów, naprawdę
Nie, to nie może być Elena
Jeżeli wprowadzą coś takiego do TVD to stracę szacunek do scenarzystów, naprawdę
Nie, to nie może być Elena
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
ja wiem tyle ze w ciazy bedzie Silver z 90210
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
shiva89 napisał:ja wiem tyle ze w ciazy bedzie Silver z 90210
CO?! Z kim? Nie oglądałam ani jednego odcinka od przerwy bożonarodzeniowej więc nie wiem co się aktualnie dzieje. Jest już z Navidem czy nadal z tym nauczycielem?
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
na razie nie jest z nikim,ale juz w nastepnym odcinku sie zejdzie z Navidem i to wlasnie z nim ma zaciążyc...
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Strona 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 35 z 40
Pozwolenia na tym forum: