The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 36 z 40
Strona 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
Kasia napisał:troche offtop xD
Nie czepiaj się.
[You must be registered and logged in to see this image.]
No to dobrze, że chociaż z nim. Uwielbiam Navida;)
na razie nie jest z nikim,ale juz w nastepnym odcinku sie zejdzie z Navidem i to wlasnie z nim ma zaciążyc...
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Paul Wesley będzie w te wakacje w Polsce dokładnie w Poznaniu, informacje zdradziła Kinga Rusin na swoim blogu
[You must be registered and logged in to see this link.]
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Zapewne znowu na Transatlantyku No to co, kto wpada do mnie do Poznania xD?
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Tak uwielbiam tę scenę, że aż muszę tutaj wrzucić <3
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:Zapewne znowu na Transatlantyku No to co, kto wpada do mnie do Poznania xD?
Jak mnie przenocujesz to wpadnę
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Zaczynam się zastanawiać czy ten serial nie powinien zmienić nazwy na Imprezy wampirów xD
- Spoiler:
- Carina Adly MacKenzie z Zap2It podzieliła się z nami bardzo "taneczną" informacją. Wielkimi krokami zbliża się kolejna, coroczna dekadencka impreza w Mystic Falls - a co za tym idzie, czekają nas sceny pełne napięcia. Wszyscy pamiętamy dwie poprzednie tego typu imprezy i wydarzenia jakie miały wtedy miejsce...
Tak dla przypomnienia:
Sezon 1 odcinek 12 "Unpleasantville" - impreza lat 50-tych, podczas której bracia Salvatore walczyli z wampirem z krypty, który chciał zabić Elenę, ponieważ "wygląda jak Katherine".
Sezon 2 odcinek 18 "The Last Dance" - impreza lat 60-tych, podczas której drużyna z Mystic Falls walczyła z Klausem w ciele Alarica. Pamiętamy scenę pełną łez kiedy Elena myśli, że Bonnie umarła i jej konfronatcję po tym wydarzeniu z Damonem.
W tym sezonie czeka nas impreza lat 20-tych....
To znów ten czas fani The Vampire Diaries! Liceum Mystic Falls będzie miało kolejną dekadencką imprezę i tym razem zaprowadzi nas do początku tego sezonu. Widzieliśmy już imprezy lat 50-tych i 60-tych... a teraz przeniesiemy się z ponowną wizytą do dni Stefana Rozpruwacza, podczas imprezy z lat 20-tych.
Producentka wykonawcza, Julie Plec zamieściła na swoim Twitterze informację na temat późnych tańców podczas wtorkowej nocy, pisząc:
"Przysięgam, musiałam być śpiewającym ptaszkiem w latach 20-tych. To czyni mnie szczęśliwą", zamieszczając też link do piosenki "That Man", jazzowym-ryczącym stylem piosenki "Dutch", śpiewanej przez Caro Emerald.
Tańce w Mystic Falls High School zawsze są świetne... przerywane śmiercią i traumą oczywiście. Mamy nadzieję, że lata 20-te przyniosą nam z powrotem nasz nowy, ulubiony bromans... Stefana (Paul Wesley) i Klausa (Joseph Morgan) oczywiście, w ostatecznym wypadku z małym elementem Rebekah (Claire Holt).
I tak!... możemy się spodziewać tańca między Damonem (Ian Somerhalder) i Eleną (Nina Dobrev). Przecież to tradycja!
Tymczasem czekamy na więcej informacji, kim jest jakże ulotny seryjny zabójca Mystic Falls. Pomimo szokującego zakończenia ostatniego odcinka, gdzie Meredith (Torrey DeVitto) ukazała się strzelając do Alarica (Matt Davis), po tym jak ten odkrył jej badania odnośnie morderstw, nie kupujemy tego, że to faktycznie ona zabijała.
Zach Roerig przyszedł z pomocą i oznajmił, że Matt Donovan także nie jest zabójcą członków Rady (który byłby najbardziej nieoczekiwanym zwrotem wieku). Stawialiśmy na Carol Lockwood (tak tylko żartujemy), ale teraz wszystkie wskazówki prowadzą nas do kogoś, kogo jeszcze nie spotkaliśmy. W nadchodzącym odcinku "1912", Damon połączy sznur morderstw z zabójcą w 1912 roku, kiedy spotykał się z gorącą wampirzą bokserką o imieniu Sage (Cassidy Freeman).
Spodziewamy się Sage w obecnych czasach Mystic Falls i to już wkrótce, więc jest to bardziej niż możliwe, że to ona jest naszym zabójcą. A co gorsza, mimo to wciąż pragniemy aby był to Matt. Ten dzieciak jest dawno powinien dostać załamania psychicznego.
- Spoiler:
- Pewnie wielu z Was zastanawia się, kiedy ujrzymy ostatni odcinek trzeciego sezonu The Vampire Diaries.
Otóż stacja CW ogłosiła datę finałowego odcinka, która przypada na czwartek, 10 Maja 2012 roku.
Z racji że trzeci sezon będzie liczył prawdopodobnie 22 odcinki, aktualna przerwa w emisji nie jest ostatnią jaka nas czeka, zanim sezon dobiegnie końca.
Tytuł finałowego odcinka nie jest jeszcze znany. Czwarty sezon wystartuje we wrześniu, razem z wieloma innymi produkcjami stacji telewizyjnych.
- Spoiler:
- Mimo że nie zobaczymy dziś kolejnego, nowego odcinka Pamiętników Wampirów cotygodniowe wydanie The Vampire Diaries Bite ukazało się na łamach portalu TVGuide. Zobaczcie i przeczytajcie co Ian Somerhalder (Damon) powiedział Robyn Ross na temat relacji Stefana i Damona, oraz tego, czego powinniśmy się spodziewać kiedy serial powróci 15-go Marca.
Kiedy retrospekcje z The Vampire Diaries przeniosą nas do 1900 roku, abyśmy mogli odkryć początki Stefana Rozpruwacza zobaczymy, że Damon był bardziej nieobecny w życiu swojego brata. Kiedy serial stacji CW zabierze nas ponownie do tej ery, widzowie zobaczą dokładnie jak powstała szczelina między braćmi Salvatore.
"Zobaczycie ponowne narodziny Damona Salvatore i tego, gdzie był on w 1912r. Dowiecie się dużo na temat dynamiki Stefana (Paul Wesley) i Damona, i tego jak się to zmieniło", mówi Ian Somerhalder.
Chociaż tych dwóch przez wieki zaliczało wzloty i upadki, Somerhalder jest przekonany, że siła ich braterstwa przeważy ich spory - nawet kiedy jeden z nich włączy do tego pewną brunetkę o imieniu Elena (Nina Dobrev).
"Oni próbowali pozabijać się już setki razy, ale nie potrafią. Po prostu nie mogą tego zakończyć. Tylko oni znają siebie nawzajem i rozumieją... i na koniec dnia i tak się kochają i muszą się troszczyć o siebie wzajemnie".
Kasia- Dan & Klaine
To Matt nie zabił ludzi z rady?! OMG! Tego się nie spodziewałam...
Haha. "Imprezy wampirów" xD
Haha. "Imprezy wampirów" xD
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Opis 3x17, który zostanie wyemitowany 22 marca
- Spoiler:
- HISTORIE RODZINNE – Sto lat po ich pierwszym spotkaniu, Damon i Sage ponownie widzą się na ceremonii rozpoczynającej renowację Wickery Bridge. [Wampira] zaskakuje powód dla którego powróciła [stara znajoma]. Cieszy go opracowanie przez Sage niekonwencjonalnej metody mającej na celu pomóc mu odkryć co kombinuje Rebekah. Abby ma problem z zaadaptowaniem się do jej nowej rzeczywistości, pomimo prób udzielenia pomocy podejmowanych przez Bonnie i Caroline. Gdy Damon informuje Elenę o ostatnich zmaganiach Stefana, dziewczyna zwraca się do niego z prośbą o pomoc w uratowaniu przyjaciela znajdującego się w niebezpieczeństwie. [Gilbert] ma nadzieję, że jeszcze bardziej przybliży to Stefana do jego człowieczeństwa. Ostatecznie gdy Damon odkrywa nową, sekretną broń to wtajemnicza w to Stefana.
ndobrev.pl
Klaudia- Blair & Chair
Zdjęcia z 3x17
- Spoiler:
- Spoiler:
- Amy: Nie podoba mi się to, jak skończyły się sprawy między Klausem a Caroline. Proszę, powiedz że sobie wybaczą i naprawią to?
Zbyt proste byłoby powiedzieć wam to, co chcecie usłyszeć. Zamiast tego producentka, Julie Plec oferuje wam taką odpowiedź: "Klaus zdecydowanie stanie się uwodzicielski względem Caroline, jednak ona twierdzi, że jej serce należy do Tylera - i w odcinku 20, podczas szkolnych tańców dziesięciolecia, zostanie to postawione przed pewnym testem".
Kasia- Dan & Klaine
[You must be registered and logged in to see this image.] :> :>
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Właśnie obejrzałam:) W sumie nic nowego się chyba nie dowiedziałam, ale i tak fajny wywiad;) Torrey uczy się polskiego, powodzenia... Dziadek Paula jest rewelacyjny;]
Kasia napisał:pozostaje mi poszukac na youtube
Koniecznie. Paul się tam kręci koło Poznania od czasu do czasu, więc powinnaś mieć oczy dookoła głowy!
Cały wywiad jest na stronie DDTVN, miłego oglądania..
Klaudia- Blair & Chair
Karolina napisał:Kasia napisał:pozostaje mi poszukac na youtube
Koniecznie. Paul się tam kręci koło Poznania od czasu do czasu, więc powinnaś mieć oczy dookoła głowy!
Już widziałam, matko jaki on jest uroczy!
Kasia- Dan & Klaine
O matce Bonnie, fascynujące:
I o Riczku:
- Spoiler:
- Mimo że hit stacji CW - The Vampire Diaries - nie będzie zaprzątał naszych umysłów nowymi odcinkami aż do 15 marca, to wiemy, iż potrzebujecie jakichś pikantnych wieści by jakoś się trzymać. Tak więc zdobyliśmy ich kilka! Podczas gdy Klaus oraz pozostali Pierwotni powrócili i są bardziej źli niż kiedykolwiek - z wyjątkiem Elijaha! - mamy pewne dręczące obawy, jeśli chodzi o najnowsze mityczne istoty w Mystic Falls. Z tygodnia na tydzień wszystko robi się coraz bardziej szalone i niebezpieczne. Co więc wniesie Persia White jako matka Bonnie do tej mieszanki?
Podczas naszej wizyty w Atlancie rozmawialiśmy z Persią o jej interesującej nowej roli. Podzieliła się ona kilkoma szczegółami na temat mrocznej przyszłości Abby w serialu. Chociaż aktorka przyznaje, że Abby "nie była najmilszą osobą", to jest tego dużo więcej niż mogłoby się wydawać! Oto, czego udało nam się dowiedzieć:
Abby i Bonnie nie skończyły rozwijać łączących je relacji: "Ekscytujący jest widok rozwijającej się relacji," mówi Persia. "I jest jeszcze wiele w zanadrzu!"
Historia Abby jest zdecydowanie częścią czegoś większego…: "Piękną rzeczą w The Vampire Diaries," mówi Persia, "jest to, że kiedy poznajesz czyjąś historię, to również dowiadujesz się więcej o wszystkim. Poznamy historię wszystkich: jeśli chodzi o Abby, zobaczymy, że jest ona kluczową postacią w serialu i, moim zdaniem, ekscytujący będzie widok jej rozwijającej się postaci."
Ona może, lub też i nie, być w trakcie misji odzyskania swojej mocy: To jest coś, co musimy wiedzieć z powodu obecności dwóch potężnych czarownic w mieście. Będzie dobrze, jeśli okażą się one sojuszniczkami i źle, jeśli Abby będzie kierować się egoistycznymi pobudkami. "Przyszłość, która od niej zależy, jest bardzo tajemnicza," ostrzega Persia, "i to jest piękne! Będziemy musieli zobaczyć, jak to się dalej potoczy."
Ona nie zostawiła jeszcze swojej przeszłości za sobą: "Wiecie, to interesujące grać kogoś, kto porzucił swoje dziecko," wyjaśnia Persia. "Abby ma poczucie winy z tego powodu. Uważam, że właśnie to wciągnęło mnie do serialu: nie jest on tylko o wampirach i czarownicach, ale też o ludzkich związkach. Upadamy, podnosimy się, znowu popełniamy błąd. To bardzo ludzkie."
Powrót The Vampire Diaries nie rozczaruje was: Persia obiecuje “trochę skrajnych, szokujących i świetnych niespodzianek, które tak uwielbiam! Rzeczy, których się nie spodziewacie; zobaczycie wiele zaczarowanych zwrotów akcji."
I o Riczku:
- Spoiler:
Sandra Gonzalez na łamach portalu EW wyjawiła, czy istnieje możliwość by Alaric przeżył.
Dobra, nie mogę czekać trzech tygodni! Ostatnią rzeczą, jaką widzieliśmy był postrzelony Alaric. Powiedz, że nie jest on tak naprawdę martwy! Jego pierścień ostatnio zawodził, więc nie możemy na niego liczyć. Druzgocące byłoby jego odejście z serialu! - MaryAnnMC
Jeśli pokaże się on na PaleyFest w tym tygodniu, myślę, że będziemy mogli bezpiecznie założyć, że tym razem nie jest on "martwy tak naprawdę". (P.S.: Jestem już przy takim założeniu.) Czy mogę także powiedzieć, iż uwielbiam to, że wyrażenie "martwy tak naprawdę" istnieje?
Kasia- Dan & Klaine
fanka159 napisał:Cały wywiad jest na stronie DDTVN, miłego oglądania..
ha ha ha "Nawet nie wiem co to znaczy ale Tak "
Matko jak ja zazdroszczę tej dziewczynie z tego sklepu
Ania_- OTH & Eden
- Liczba postów : 1913
Ja bym na jej miejscu padła na zawał A najgorsze jest to, że pewnie nikt jej nie uwierzył
Kasia- Dan & Klaine
Ja nie wiem czy sama sobie bym uwierzyła
Ania_- OTH & Eden
Wywiad z jego dziadkami...
sympatyczni ludzie ale mi najbardziej podobały się zdjęcia małego Pawełka
sympatyczni ludzie ale mi najbardziej podobały się zdjęcia małego Pawełka
Ania_- OTH & Eden
On był taki słodki! Ten jego uśmiech na zdjęciach...
Historia z dziewczyną w sklepie była świetna:D Wampir w sklepie? Szok.
Historia z dziewczyną w sklepie była świetna:D Wampir w sklepie? Szok.
- Spoiler:
- Portal Parezhilton.com uzyskał nowe informacje odnośnie ostatnich odcinków "Pamiętników Wampirów" i tego, jak zakończy się 3 sezon serialu.
Po pierwsze, rodzina Pierwotnych tak szybko nas nie opuści, co brzmi raczej jak dobra wiadomość, a nie zła, biorąc pod uwagę ekscytujące wątki jakie za tym idą. Pewne rzeczy naprawdę zrobią się gorące jeśli chodzi o Klausa. Jego uczucia do Caroline nabiorą intensywności, a on sam będzie walczył o jej sympatię. Oczywiście, nic dobrego z tego nie wyniknie dla jej chłopaka. Szykuje się też wielka scena z Klausem i Tylerem w nadchodzących odcinkach.
Tymczasem przyjazd starej przyjaciółki (miłości?) Damona, Sage, poruszy sprawy związane z Rebekah i nasz nowy duet będzie próbował rozgryść jej ostatni plan. Oczywiście fakt, że Sage odkryła drzewo białego dębu, które może zabić Rebekah i Klausa także odegra swoją rolę w Mystic Falls. Podczas kiedy Damon będzie spędzał swój czas z Sage i Rebekah, fani Deleny mogą obawiać się najgorszego... ale nie powinni! Elena nie tylko zrobi się zielona z zazdrości o "nową" przyjaciółkę Damona, ale także napięcie pomiędzy nimi WZROŚNIE, kiedy Damon będzie jej eskortą na corocznych dekadenckich tańcach... W tym roku lata 20-te!
Kiedy już wiecie, że nie powinniście spodziewać się Katherine w najbliższym czasie, spodziewajcie się zobaczyć dużo więcej z przeszłości braci Salvatore. Włączając w to lata, które chłopcy spędzili z dala od siebie. Zostanie wyjaśnione, że Meredith NIE JEST seryjnym zabójcą, ale to, kto nim jest całkowicie was zaskoczy.
Na koniec, i to jest cytat prosto od scenarzystów, scenariusz finałowego odcinka będzie jednym wielkim "szokiem" dla fanów. A chodzi o to, że Elena "zdecydowanie dokona wyboru", który wpłynie na bieg serialu.Greggieyeah: Nowości z The Vampire Diaries proszę! Ta przerwa mnie zabija i muszę się czegoś dowiedzieć.
Poznamy rodziców Eleny! Cóź, ściślej mówiąc, jej przybranych rodziców (biologicznych rodziców Jeremiego): Graysona i Mirandę Gilbert. Możemy założyć, że będą to jedynie retrospekcje. Wielu z was zapewne przypomina sobie, że prawdziwy ojciec Eleny, John (David Anders) zabrał swoją dziewczynę Isobel do swojego brata Graysona (lekarza), aby ten pomógł jej oddać dziecko (Elenę), które Miranda i Grayson natychmiast zaadoptowali. Do tej pory widzieliśmy ich jedynie na zdjęciach, ale TVD aktualnie prowadzi casting na aktorów, którzy będą skłonni wziąć kilka podwodnych lekcji. Teraz już pamiętacie, co strasznego przytrafiło się pod wodą Elenie i jej rodzicom? I tp, jak Stefan uratował Elenie życie? Z całą pewnością możemy założyć, że wygląda to na coś w rodzaju ponownego rozpalenia uczuć między Stefanem a Eleną! Albo, sami wiecie, zrobią retrospekcje ukazujące przebieg ich równoczesnych podwodnych wyczynów, co byłoby bardziej interesujące. Zobaczymy.
Hmmm....ciekawe
Ania_- OTH & Eden
aaaaa! jaram się klaroline i deleną
- Spoiler:
- "Szykuje się też wielka scena z Klausem i Tylerem w nadchodzących odcinkach."
Strona 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 36 z 40
Pozwolenia na tym forum: