Zdjęcia promujące najbliższe odcinki Sezon 5
+52
Karo
Ania
Justyna
amant
Nika
Freya
Serena
antiba
joanna1205
frejabeha
Ewa
Blake
mystique
April
CallMeLady
Lewandowska
lassa_2
shiva89
Karolina287
melanola
coco19
Kasia
lana
M.
brulion
natuczi
gosiun
netka
mmoneya
madziiuula
Alveaenerle
Gigi
tuppence
Gosiek
Aniula
imos
xAaliyahxx
Magda
possibility
Karolina
Layla
lookx
s
noire
zielonygroszek83
Żuri
Ola
Magdafa
jeanne
lb
Lise
Klaudia
56 posters
Strona 10 z 11
Strona 10 z 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Zdjęcia promujące najbliższe odcinki Sezon 5
andzia widzę, że ty shippujesz Dome tzn. Dan/Rome xD ja chętnie poshippowałabym Dan/hot Włoszka albo Dan/brak koszulki xD nie mówię już o Date na vespach w Rzymie </3
ps. andzia za dużo sygnatura zmień proszę :>
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
podpis? okej mówiąc o hot Włoszce masz na myśli tę z odcinka?Gigi napisał:andzia widzę, że ty shippujesz Dome tzn. Dan/Rome xD ja chętnie poshippowałabym Dan/hot Włoszka albo Dan/brak koszulki xD nie mówię już o Date na vespach w Rzymie </3
andzia- Dair & Derena
- Liczba postów : 285
andzia napisał:podpis? okej mówiąc o hot Włoszce masz na myśli tę z odcinka?Gigi napisał:andzia widzę, że ty shippujesz Dome tzn. Dan/Rome xD ja chętnie poshippowałabym Dan/hot Włoszka albo Dan/brak koszulki xD nie mówię już o Date na vespach w Rzymie 3
Dan to nie Nate, ona troszeczke za stara
CallMeLady- Eden & Revenge
- Liczba postów : 908
nie no jedną z tych na miejscu generalnie to chętnie zobaczyłabym Nate'a i Dana w Rzymie i mnóóóstwo kobiet porady Nate'a, trawkę, upalonego Dana xD [You must be registered and logged in to see this link.] szkoda, że ten serial woli odgrzebywać Bartów i inne 3letnie wątki
Gigi- Gossip Dan & Girls
Dan spotyka młodą dziewiczą Włoszkę i trafia go piorun, ona jest z mafii:D dobra, ponosi mnie GodfatherxD
andzia- Dair & Derena
o mafii też gdzieś czytałam
- Spoiler:
- podobno Bart ma mieć długi u mafii i mają porwać Dana albo Chucka xDD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Spoiler:
- Dana!
andzia- Dair & Derena
i Blair Chuck Nate i Serena na tropie w Rzymie xDD
fakt ten strój jest marny. ale generalnie w ostatnich odcinkach wyglądała dobrze.
fakt ten strój jest marny. ale generalnie w ostatnich odcinkach wyglądała dobrze.
Gigi- Gossip Dan & Girls
ja mam wrażenie, że pary trochę upodobniają się do siebie i Blair szkodzi branie przykładu z Dana "mokrej włoszki"
andzia- Dair & Derena
A ja może i jestem inna, ale chciałabym zobaczyć Serenate w Rzymie
Serena- Blairena & Chair
- Liczba postów : 1060
zdje
[You must be registered and logged in to see this link.] zdjęcia promocyjne z finału, Chuck ma fioletowy.. xD
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ostatnia fota wygląda mi na coś w stylu "wybrałam Ciebie, więc przyszłam".
ew. "wybralam, dana, chce bys wiedzial" ale to mało prawdopodobne. xD
Ha! A więc jednak jest Georgina! I kurcze całkiem ładnie wygląda . Może to ona będzie towarzyszyć Danowi w Rzymie? Ta dwójka też ma niezłą, wspólną historię
joanna1205- Chuck & Dan
- Liczba postów : 328
Chuckus jaki zadowolony przy tatusiu, ktory chyba zaczal akceptowac nadmiar fioletowego w garderobie syna
Żuri napisał:Ostatnia fota wygląda mi na coś w stylu "wybrałam Ciebie, więc przyszłam".
raczej 'musisz poszukac szczescia gdzie indziej...', a ja lece na impreze do Sheppardow (czy jaki im tam bylo).
D i B wygladaja jakby mieli sie zaraz pocalowac Dan taka sama mial mine jak Blair przyszla do niego po tym jak powiedziala Chuckowi, ze go nie kocha.
blair wygląda fatalnie na tym ostatnim zdjęciu. dlaczego wszystko z Chair musi być takie przesadzone omg. nawet na zdjęciach strzelają te boskie minki.
georgie i dan sasasa. czuję kłopoty i myślałam, że finał miał być o serenie lol.
georgie i dan sasasa. czuję kłopoty i myślałam, że finał miał być o serenie lol.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Ale popatrz na minę Blair, nie wygląda na "I realized it belongs to someone else" Ja tam nie tracę nadzieiCallMeLady napisał:Żuri napisał:Ostatnia fota wygląda mi na coś w stylu "wybrałam Ciebie, więc przyszłam".
raczej 'musisz poszukac szczescia gdzie indziej...', a ja lece na impreze do Sheppardow (czy jaki im tam bylo).
D i B wygladaja jakby mieli sie zaraz pocalowac Dan taka sama mial mine jak Blair przyszla do niego po tym jak powiedziala Chuckowi, ze go nie kocha.
Coś mi się wydaje, że scena Chair, nawet jak nie będzie sceną zejścia się, będzie dobra. Przynajmniej sceneria to sugeruje
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Kristin, pozdrowienia. Zero scen Dana i Georgie w finale? Hehe
Blair nie wybierze Chucka, tak obstawiam. Tyle, że Dan nie wybierze jej na samym końcu. Intrygi Sereny albo coś w tym stylu. Tym samym 6 sezon będzie samym trójkątem BDS.
Czy ja dobrze widzę na zdjęciu CB, że oni wylądowali na dachu?
Blair nie wybierze Chucka, tak obstawiam. Tyle, że Dan nie wybierze jej na samym końcu. Intrygi Sereny albo coś w tym stylu. Tym samym 6 sezon będzie samym trójkątem BDS.
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
Rzeczywiście są na dachu... Czyżby Blair powie mu, iż go nie kocha a on skoczy na główkę?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Nieeeeeeeeeeeeee!! Ale tak serio, to jakoś nie wydaje mi się, żeby go to aż tak dobiło. Parę odcinków temu było pogodzony z tym, że Blair wychodzi za Louisa, powstrzymał księdza przed przerwaniem ślubu itd. Generalnie dawał sobie radę bez Blair, nawet w ostatnich odcinkach, więc nie sądzę, żeby w 2 odcinki mu się coś odmieniło i przeżył to tak bardzo, żeby się chciał zabić
Layla- Chair & Hyckie
Niestety to jest GG, skoro Bart mógł zmartwychwstać po 3 sezonach, to Chuck może niestety zmienić swoje podejście do życia...
Klaudia- Blair & Chair
- Liczba postów : 978
Ale i tak musi jakoś wrócić w 6. sezonie, a mam nadzieję, że do poziomu duchów GG nie upadnie Upozorowanie śmierci już wykorzystali, więc zostaje tylko cliffhanger Ale ja ciągle obstawiam, że nie skoczy
Layla- Chair & Hyckie
frejabeha napisał:Kristin, pozdrowienia. Zero scen Dana i Georgie w finale? Hehe
super tego jeszcze nie bylo... watek Blair w trojkacie milosnym jest chyba tematem, ktory mi sie bardziej przejadl od problemow rodzinnych Chucka od tego tematu przynajmniej odpoczywamy co jakis czas, a Blair caly czas w jakims trojkacie. nie moge sie doczekac...
Ale Blair zawsze była tą jedyną dziewczyną w trójkącie Ja mam wrażenie, że jednak w 6. sezonie będzie głównie CBD, jednak nie będzie to ich jedyny wątek, przynajmniej mam nadzieję Serenka dojdzie pewnie pod koniec sezonu i zrobi się czworokąt. Pewnie nie będziemy nic wiedzieć o endgame'ach aż do ostatniego odcinka Jeszcze niech Nate dojdzie i będzie jedna wielka orgia, tego w GG jeszcze nie było, a trzeba dać jakieś wielkie OMG na koniec
Layla- Chair & Hyckie
eee, w pierwszym sezonie jak wrocila Serena to tez byl taki maly trojkat miedzy nia, Serena, a Natem.
Strona 10 z 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Odcinki sezon 6 - pobierz/online
» Odcinki Halloweenowe
» Odcinki - pobierz/online
» Promo/zapowiedzi/zdjęcia sezonu 6
» Sezon 5 - podsumowanie
» Odcinki Halloweenowe
» Odcinki - pobierz/online
» Promo/zapowiedzi/zdjęcia sezonu 6