Gra o Tron
+32
imfi
wredota
xyz
intears
kejszza
ocia000
natally
Carrot
AsiaSSS
bihacz
klamerka
Gonia
Secret_Dreamer
Słomka191
riolcia
asiullas
monisiaaa33
missINblack
desertrose
Vivien
Ania_
Ola
Lise
xxl
justmarried
alkamb
April
Gigi
Karolina
amant
Kasia
Lewandowska
36 posters
Strona 9 z 9
Strona 9 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Gra o Tron
Mam taki zamiar,ale na razie były ważniejsze wydatki,a w bibliotece ciężko zdobyć...
adka694- Liczba postów : 19
Dobrze, że został już tylko miesiąc do premiery 4 sezonu Gry o Tron! Nie mogę się doczekać!
Uwielbiam Tyriona, jestem ciekawa, jak dalej potoczą się losy bohaterów. Szkoda tylko, że musimy czekać na kolejne sezony tak długo...
Uwielbiam Tyriona, jestem ciekawa, jak dalej potoczą się losy bohaterów. Szkoda tylko, że musimy czekać na kolejne sezony tak długo...
cherry_crush- Liczba postów : 29
adka694 napisał:Mam taki zamiar,ale na razie były ważniejsze wydatki,a w bibliotece ciężko zdobyć...
Chomik wszystkie książki ma Możesz czytać na kompie, ja odkąd kupiłam czytnik, tylko uzupełniam bibliotekę pdf'ami i epub'ami Dodatkowo, nie mam uczucia zmarnowanej kasy, jak książka mi sie nie spodoba
wredota- Liczba postów : 39
Ja osobiście nie znoszę pdf-ów i zdecydowanie wolę klasyczną papierową formę książek, ale akurat Pieśń Lodu i Ognia prawie w całości przeczytałam z laptopa bo płacenie kupy kasy za wszystkie części, które są w dodatku tak ohydnie wydane, średnio mi się uśmiechało. I muszę powiedzieć, że te książki są tak fantastyczne, że nawet czytanie ich z ekranu komputera mi nie przeszkadzało. Także polecam wszystkim, nie ma co się wykręcać kolejkami w bibliotekach
Pewnie już wszyscy widzieli, ale chyba tutaj nikt nie wstawiał, więc:
Pewnie już wszyscy widzieli, ale chyba tutaj nikt nie wstawiał, więc:
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Czemu nie mieszkam w Warszawie?!
Od dzisiaj do niedzieli w Złotych Tarasach będzie można zrobić sobie fotke na Żelaznym Tronie.
A tak w ogóle są jakieś plotki, że serial zakończy się jako dwugodzinna kinowa superprodukcja o budżecie powyżej 100 mln dolarów.
Od dzisiaj do niedzieli w Złotych Tarasach będzie można zrobić sobie fotke na Żelaznym Tronie.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Replika tronu powstała w pracowni w Stanach Zjednoczonych specjalnie na zamówienie polskiego HBO w związku z promocją czwartego sezonu Gry o tron. Proces konstrukcji trwał prawie 2 miesiące. Tron ma ponad 2 metry wysokości i waży ponad 100 kg.
A tak w ogóle są jakieś plotki, że serial zakończy się jako dwugodzinna kinowa superprodukcja o budżecie powyżej 100 mln dolarów.
Wow! Fajnie byłoby mieć takie zdjęcie na tym tronie Jak wam się podobał pierwszy odcinek nowego sezonu? Wydaje się, że w nowym sezonie wreszcie będzie więcej akcji, tylko te gołe baby i gejowskie sceny wreszcie mogliby se darować...
Lori22- Liczba postów : 3
To jest już nowy sezon?! Kurde, przegapiłam premierę no ale nie ma co się dziwić skoro trzeba czekać tak długo. Jak obejrzę nowy odcinek to napiszę co o nim myślę.
Moim zdaniem bardzo dobry początek. Podoba mi się, jak obsadzili Oberyna - pasuje idealnie Na duży plus sceny Brienne z Jaime'm i Sansy z Tyrionem.
Ale i tak najbardziej nie mogę się doczekać następnego odcinka - to dopiero będzie akcja Nie spodziewałam się, że tak szybko to pójdzie ale obejrzałam dziś promo i wygląda na to, że scenarzyści nie bawią się w subtelności
Ale i tak najbardziej nie mogę się doczekać następnego odcinka - to dopiero będzie akcja Nie spodziewałam się, że tak szybko to pójdzie ale obejrzałam dziś promo i wygląda na to, że scenarzyści nie bawią się w subtelności
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Jestem w szoku, że nie ma jeszcze żadnych komentarzy odnośnie 2 odcinka
Jakby ktoś jeszcze nie widział - honest trailer
- Spoiler:
- - szkoda, że Joffrey nie żyje. Nigdy nie rozumiałam dlaczego większość osób go nienawidzi. Bardziej wkurza mnie sucz Cersei, której życzę jak najgorzej. Biedny Tyrion mam nadzieję, że jeszcze trochę pożyje, bo bardzo go lubię.
- o dziwo w tym sezonie Sansa mnie nie denerwuje. Szkoda mi jej, niech dziewczyna weźmie się w garść i zacznie działać.
- nudny wątek Brana. Męczę się jak muszę go oglądać.
- Stannis i Melisandre to kolejni bohaterowie, których sceny mam ochotę przewijać.
- Theon zasłużył sobie na taki los. Nigdy go nie lubiłam, był dla mnie obleśny, odpychający, obrzydliwy. Aczkolwiek troszeczkę było mi go szkoda, kiedy dowiedział się o śmierci Robba.
Jakby ktoś jeszcze nie widział - honest trailer
Strona 9 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strona 9 z 9
Pozwolenia na tym forum: