Gra o Tron
+32
imfi
wredota
xyz
intears
kejszza
ocia000
natally
Carrot
AsiaSSS
bihacz
klamerka
Gonia
Secret_Dreamer
Słomka191
riolcia
asiullas
monisiaaa33
missINblack
desertrose
Vivien
Ania_
Ola
Lise
xxl
justmarried
alkamb
April
Gigi
Karolina
amant
Kasia
Lewandowska
36 posters
Strona 2 z 9
Strona 2 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Gra o Tron
Karolina napisał:Trochę nie ten temat ale ok, uznajmy, że Gwendoline to twoja ulubiona aktorka:D
Mnie to wcale nie dziwi, że tak wcześnie zaczynają skoro kręcą w kilku różnych krajach.
Ciekawa jestem ile sezonów im z tego wyjdzie skoro już 3 część książki ma być rozłożona na dwa sezony, a kolejne części są z tego co wiem jeszcze obszerniejsze.
Ale przecież skoro już zaczęli to zaczęli wszyscy, a nie tylko Gwendoline bejbe.
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
- Spoiler:
- LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Może to ktoś przenieść do tematu Gry o Tron? Miałam otwarte dwa okna Umarłam Pewnie już zrobiłyście screeny..
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Lewandowska napisał:
- Spoiler:
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Może to ktoś przenieść do tematu Gry o Tron? Miałam otwarte dwa okna Umarłam Pewnie już zrobiłyście screeny..
Całe 3
e: ok, nie powinnam się odzywać
Go??- Gość
lmfao
Ale przecież skoro już zaczęli to zaczęli wszyscy, a nie tylko Gwendoline bejbe.
No umrę zaraz
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Oglądałam już dawno, szaleć nie szaleje ale podoba mi sie
Oglądałam ciurkiem odcinek po odcinku praktycznie i dzięki temu sie połapałam w niektórych watkach, z tygodniową przerwą byłoby ciężko : P
Co poniektórzy widzieli bo wysyłałam ale wstawię i tu :
[You must be registered and logged in to see this image.]
Jon w krótkich włosach nie do poznania
Oglądałam ciurkiem odcinek po odcinku praktycznie i dzięki temu sie połapałam w niektórych watkach, z tygodniową przerwą byłoby ciężko : P
Co poniektórzy widzieli bo wysyłałam ale wstawię i tu :
Jon w krótkich włosach nie do poznania
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Aktorzy, są super dobrani do ról!
Robb mój faworyt i oczywiście Jon Snow. Deanerys nie lubię.
Książki mimo wszystko chyba fajniejsze, ale serial też fajna rzecz dla fanów sagi książkowej i nie tylko.
Winter is coming! :p
Robb mój faworyt i oczywiście Jon Snow. Deanerys nie lubię.
Książki mimo wszystko chyba fajniejsze, ale serial też fajna rzecz dla fanów sagi książkowej i nie tylko.
Winter is coming! :p
justmarried- Liczba postów : 21
Filmweb napisał:Will Champion, perkusista grupy Coldplay, pojawi się gościnnie w trzecim sezonie "Gry o tron". Nie będzie to duża rola, więc nie liczcie, że Champion będzie pojedynkował się na słowa z Tyrionem czy Daenerys. Muzyk wystąpi bowiem w roli... bębniarza.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Jojen Reed jest idealny, dokładnie tak go sobie wyobrażałam. Zresztą reszta też się świetnie wpasowuje w klimat:)
Akcent Maddena mnie zabija, od razu słychać, że Szkot
Jojen Reed jest idealny, dokładnie tak go sobie wyobrażałam. Zresztą reszta też się świetnie wpasowuje w klimat:)
Akcent Maddena mnie zabija, od razu słychać, że Szkot
O, zapomniałam zupełnie, że miałam to obejrzeć i teraz dopiero to zrobiłam. Już całkiem niedługo nowy sezon xD Mam plan poczekać aż przeleci cały i obejrzeć na raz bo te cliffhangery inaczej mnie zabiją
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Osobiście uważam, że ten teaser powinien dostać co najmniej nominację w kategorii: "Najlepszy film (bardzo)krótkometrażowy" Świetny.
Osobiście uważam, że ten teaser powinien dostać co najmniej nominację w kategorii: "Najlepszy film (bardzo)krótkometrażowy" Świetny.
Pewnie gdyby chodziło o inny serial byłabym zawiedziona taką formułą, ale tutaj to jest po prostu świetne, super pomysł
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Pierwsze zdjęcia z trzeciego sezonu:
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
Snow jak zwykle pełen radości o i Sansa wygląda dojrzalej, dzięki temu ładnie, bo wcześniej średnio mi się podobała
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Snow jest przecież na tym zdjęciu GROŹNY, a jak jest groźny to nie może być radosny, proste;D
właśnie skończyłam pierwszy sezon i o mój boże. Ten serial jest niesamowity! Na końcówce 8 odcinka płakałam jak dziecko i do tej pory płaczę jak pomyślę o tym... albo o
Finał oczywiście świetny.
A! Uwielbiam początkową melodię <3 Oraz fryzury kobiet I smoki <3
- Spoiler:
- śmierci Drogo
Finał oczywiście świetny.
A! Uwielbiam początkową melodię <3 Oraz fryzury kobiet I smoki <3
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Niższy od Sansy... Ile on ma wzrostu? 160? W ogóle kiepsko wyszedł na tym zdjęciu. Za to Gwendoline - WOW.
Filmweb podaje, że ma 178 więc aż taki krasnal nie jest z niego haha
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Fajny pomysł na promocję: