Gra o Tron
+32
imfi
wredota
xyz
intears
kejszza
ocia000
natally
Carrot
AsiaSSS
bihacz
klamerka
Gonia
Secret_Dreamer
Słomka191
riolcia
asiullas
monisiaaa33
missINblack
desertrose
Vivien
Ania_
Ola
Lise
xxl
justmarried
alkamb
April
Gigi
Karolina
amant
Kasia
Lewandowska
36 posters
Strona 3 z 9
Strona 3 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Gra o Tron
Świetne. Na pierwszym zdjęciu nie wiem czemu ale wydawało mi się, że na prawdę to jest cień jakiegoś ptaka:D
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
[You must be registered and logged in to see this link.]
w sumie to średnie, ale niektóre momenty np Greyjoy! mnie rozwaliły haha
w sumie to średnie, ale niektóre momenty np Greyjoy! mnie rozwaliły haha
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Nie sądziłam, że może istnieć jeszcze bardziej irytująca wersja Sansy, a jednak! Ale ogólnie to bardzo cienka parodia i jakaś taka... denerwująca Ale plus za to, że każdy dostrzega potencjał Jona i Dany choć do tej pory ani razu się nie spotkali:D
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
lol Greyjoy to Joey Richter xD w ogóle to chyba dziwne ale zauważyłam jakieś fizyczne podobieństwo między Sansą i Dany, a autentycznymi odtwórczyniami xD W sumie mi się podobało brzoskwinia!
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Na iitv jest 14 minutowe przypomnienie 2 sezonu w pigułce.
Kasia- Dan & Klaine
[You must be registered and logged in to see this link.]
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
wczoraj mój (przyszły xD) facet przyszedł z całym sezonem 1 na Blu i o matulu! teraz to rozumiem. jestem po 5 odcinkach i Śnieżynek jest mój :* kocham go. Cersei z tym swoim synalkiem do piachu błagam czy tam do krypty xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Też! No, ale ze Starków zawsze pozostaje Ned;D Ew. Bran lub Rickon, których z racji wieku możesz brać w pakiecie;)Gigi napisał:lol Robb też? xD
welp. zawsze jest Drogo. taaaakie ciacho xD jestem po 1x07
[You must be registered and logged in to see this image.]
Gigi- Gossip Dan & Girls
cooooooo
sorry. ale ja wysiadam. szokszokszok. ryczę ;((
edit: minęła ponad godzina a ja nadal nie mogę z tym się pogodzić ;( nie no. whyyyy. idę po ciasteczka.
- Spoiler:
- zabili Neda już???
sorry. ale ja wysiadam. szokszokszok. ryczę ;((
edit: minęła ponad godzina a ja nadal nie mogę z tym się pogodzić ;( nie no. whyyyy. idę po ciasteczka.
Gigi- Gossip Dan & Girls
Oj Gigi, Gigi. Każdy z nas przechodził ten szok i ból, na pociechę powiem Ci tylko, że zginie jeszcze jakieś sto głównych postaci :*
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:Oj Gigi, Gigi. Każdy z nas przechodził ten szok i ból, na pociechę powiem Ci tylko, że zginie jeszcze jakieś sto głównych postaci :*
fuck. nie chcę oglądać. jeżeli ma zginąć Jon albo Robb albo Bran ;( nadal przeżywam Neda. ugh. czy 2 sezon jest tak samo dobry jak 1???
i nie czytałam książek, ale
- Spoiler:
- czy Jon i Dae spotkają się??
co to jest?? :/
Gigi- Gossip Dan & Girls
To są bardzo brzydkie zdjęcia z fatalną fotoszopką, a w odpowiedzi na twoje pytanie:
- Spoiler:
- Ja jestem po Nawałnicy Mieczy, Kasia po Uczcie Wron a Dany nawet jeszcze nie dotarła do Westeros, więc na pewno nie spotkają się w najbliższym czasie. Ale dużo ludzi ich shippuje i w książkach jest kilka takich minimalnych detali, które mogłyby coś sugerować, więc ja tam uważam, że to jest endgame
a okładka nie sugeruje tego, że spotkają się w 3 sezonie?? mam czekać do 6 czy tam 7 czy 8 sezonu? xD bo jak to jest. jedna książka to jeden sezon??
Gigi- Gossip Dan & Girls
Do tej pory tak było, ale 3. część wersji książkowej składa się z dwóch tomów, każdy po ok. 500 stron, więc na pewno nie zmieszczą wszystkiego w jednym sezonie. Poza tym podobno jedno wydarzenie z początku drugiego tomu 3. części ma być pokazane w jednym z ostatnich odcinków tego sezonu, więc albo zrobią tak, że 3. sezon=I tom 3 części Nawałnicy mieczy+kawałek II tomu, a 4. sezon=II tom Nawałnicy, albo w ogóle przestaną dzielić serial na sezony wg podziału książek na części i będą lecieli zupełnie innym podziałem. Tak czy inaczej na spotkanie tej dwójki w 3 sezonie nie ma najmniejszych szans, bo nie wierzę w to, że scenarzyści aż tak odeszliby od wersji Martina. Sądzę raczej, że to taki pomysł na promocję, nie mający nic wspólnego z fabułą.Gigi napisał:a okładka nie sugeruje tego, że spotkają się w 3 sezonie?? mam czekać do 6 czy tam 7 czy 8 sezonu? xD bo jak to jest. jedna książka to jeden sezon??
ok dzięki. w takim razie nie napalam się xD ale endgame musi być. w takim tempie pewnie gdzieś za 5 lat kiedy to już nie będę tego oglądać
Gigi- Gossip Dan & Girls
Gigi
- Spoiler:
znam kogoś kto przeczytał wszystkie do tej pory dostępne tomy i nadal się nie spotkali
Kasia- Dan & Klaine
A tam, gadanie. Ja i tak uważam, że to jest murowany endgame. W GOT to nawet lepiej, że nie spotykają się tak długo, bo jak związek zaczyna się wcześnie, to prędzej czy później któreś z pary ginie albo okazuje się zdrajcą. Albo jedno i drugie. Także spoko, jak Martin będzie mordował główne postaci w takim tempie to może się okazać, że tylko ta dwójka na koniec zostanie żywa i będą musieli zaludnić z powrotem całe Westeros.
- Spoiler:
- W związku z czym biedny Jon będzie ZMUSZONY złamać swoje śluby. Dla dobra ogółu po prostu.
Ale przecież ja też jestem pewna, że to endgame, to mój one true paring w końcu xD Także nawet jak spotkają się w ostatnim tomie i zapałają miłością znienacka to będę szczęśliwa
spoiler książkowy.
spoiler książkowy.
- Spoiler:
Jon swoje śluby już złamał przecież.
Ostatnio zmieniony przez Kasia dnia Czw Mar 28, 2013 2:08 pm, w całości zmieniany 1 raz
Kasia- Dan & Klaine
Kasia napisał:Ale przecież ja też jestem pewna, że to endgame, to mój only true paring w końcu xD Także nawet jak spotkają się w ostatnim tomie i zapałają miłością znienacka to będę szczęśliwa
spoiler książkowy.
- Spoiler:
Jon swoje śluby już złamał przecież.
- Spoiler:
- Chodziło mi o ślub, dzieci, ziemię itd. a nie tylko seks...
ale wszystko z książek jest idealnie w serialu oddane?? czy trochę zmieniają fabułę?
Gigi- Gossip Dan & Girls
Strona 3 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strona 3 z 9
Pozwolenia na tym forum: