Pretty Little Liars
+38
Karo
shiva89
desertrose
Joanna
Lewandowska
Justyna
CallMeLady
sund1ay
Monika
Karolina
xAaliyahxx
frejabeha
AW
brulion
xLaura
ronnie
BoToCoDlaMnie
Nika
alkamb
TheBlairBitchProject
B.
Gosiek
coconutP
Magda
Kasia
noire
nonameface
gossip_
endzioszka
Vinova
Vivien
possibility
s
Numb3r_Fourt33n
Kilmeny
Ewa
Gigi
Lise
42 posters
Strona 30 z 40
Strona 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Pretty Little Liars
i niestety skusiło czasami mam bardzo słabą wolę .. xD
Joanna- Blair & Naley
- Liczba postów : 1955
mnie też kusi obejrzeć
tam jest ta scena z dziewczynami, alkoholiczką Emily i Rihanną?
tam jest ta scena z dziewczynami, alkoholiczką Emily i Rihanną?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
A ja się trzymam dzielnie I nie zamierzam tego obejrzeć, szczególnie że Rihanna jest na początku jak ktoś napisał
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Ja obejrzałam... i już mnie Emily wkurza.. (albo raczej gra Shay Mitchell xD)
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Mnie też, cała ta sytuacja wydaje się mocno naciągana. A, i nie powiedziałabym, że ten sneak peek zdradza zbyt wiele, ale robi dobry grunt pod emisję całego odcinka. No i już wiem, że nie będę oglądać w nocy, bo umrę ze strachu ^^
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
Też obejrzałam i klimat jest straszny rzeczywiście ale Emily i ta sytuacja z nią..... tak jak mówi brulion naciągane strasznie poza tym pierwsze minuty odcinka a dziewczyny musiały się w coś wpakować od razu, myślałam, że dadzą nam trochę odpocząć i dopiero pod koniec coś się wydarzy. Jak w takim tempie będą nam serwowali "mocne" momenty to padnę na zawał oglądając w nocy.
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
- Spoiler:
- I znowu po zaginięciu dziewczyny pierwsza wstała Spencer...czy to nie podejrzane?
W ogóle bez przesady Em była pijana,ale żeby nie pamiętać z kim rozmawiała przez telefon i że wykopała ten dół...mocno naciągane.
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Skoro pierwszy odcinek 3 sezonu już tuż-tuż, to nie byłabym sobą, gdybym nie przypomniała...
A teraz trzymam cię moja droga za słowo;)
Kasia napisał:Idę spać, koniec mojej przygody z tym serialem.
Kasia napisał:Już napisała xD Że kończy swoją przygodę z tym serialem.
Ja
chyba podobnie, nie chce mi się już zgadywać nic, ile można z widza
debila robić. Jeszcze podali niedawno, że będą 4, a nie 3 sezony.
Obejrzę ostatni z ostatnich i będę zadowolona xD
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Uuu... Widzę Karolina, że specjalnie zachowałaś te posty w pamięci, aby potem wypominać xD
Karolina każdy może zmienić zdanie ;D ja też myślałam że po 2gim sezonie i jego końcówce zakończy sie moja przygoda z PLL ale po tych paru m-cach już mnie nie wkurza ostatni odcinek, a wręcz zaczyna mi się podobac oby lepszy był 3x01 od 2x25
Joanna- Blair & Naley
Vivien napisał:Uuu... Widzę Karolina, że specjalnie zachowałaś te posty w pamięci, aby potem wypominać xD
Oczywiście;D
Nie no, tak naprawdę to przypomniałam sobie ostatnio, jak przeczytałam, że Kasia GG też opuszcza po 5 sezonie.
Karolina napisał:Skoro pierwszy odcinek 3 sezonu już tuż-tuż, to nie byłabym sobą, gdybym nie przypomniała...Kasia napisał:Idę spać, koniec mojej przygody z tym serialem.Kasia napisał:Już napisała xD Że kończy swoją przygodę z tym serialem.
Ja
chyba podobnie, nie chce mi się już zgadywać nic, ile można z widza
debila robić. Jeszcze podali niedawno, że będą 4, a nie 3 sezony.
Obejrzę ostatni z ostatnich i będę zadowolona xD
Mówiłam Ci już, że mi przeszła złość
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Heh ile osób mówiło, że porzuca ten serial po finale, sama miałam taką ochotę bo byłam strasznie wkurzona ale wiedziałam, że za bardzo będę ciekawa jak to się dalej wszystko potoczy. Poza tym podoba mi się ten dreszczyk, który wywołuje oglądanie PLL i chociaż te pierwsze 10 minut rzeczywiście jest mocno naciągane to nie ma co ukrywać, że nawet oglądając w dzień można się bać a co mówić w nocy
Strasznie się cieszę, że serial już wraca
Strasznie się cieszę, że serial już wraca
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Ja obejrzałam te 10 minut w końcu i w sumie nie porwało mnie..
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ale wszystkie macie słabą wolę... Tylko ja jedna wytrzymałam bez oglądania?
Ja się poddałam. I stwierdzam definitywnie, że Ems to najbardziej przeze mnie znienawidzona postać w tym serialu. Może sama Emily nie byłaby taka zła gdyby nie aktorka, która ją gra. To jest jakiś koszmar.
frejabeha- Dan & Derick
- Liczba postów : 791
I ja też wytrzymałam Ale jutro jak wrócę z egzaminu, pędzę do pokoju i oglądam nowy odcinek
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Lise - powodzenia na egzaminie ;D
frejabeha- zgadzam sie z toba ale dla mnie w ksiazce postać Emily jest tez irytująca i najchętniej rozdziały z nia bym pomijała..
frejabeha- zgadzam sie z toba ale dla mnie w ksiazce postać Emily jest tez irytująca i najchętniej rozdziały z nia bym pomijała..
Joanna- Blair & Naley
dla mnie słaby odcinek, tak słaby jak zakończenie 2 sezonu-przewidywalny, bohaterki wykonują totalnie głupie ruchy i do tego dziewczyny grają jeszcze gorzej niż w poprzednich sezonach.
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
A mnie się odcinek podobał. Jedynym minusem tego odcinka jest Emily, którą już dawno powinni dać "A" do pożarcia. Nie znoszę jej i nie mogę na nią patrzeć. Wg przez 1.5. sezonu nie gada z Toby'm i nagle siedzą razem i gadają jak starzy przyjaciele.
Hannah odwiedzająca Monę, to dla mnie realny wątek i całkowicie rozumiem dlaczego to robi. Myślałam, że udaje nienormalną, ale jak okazało się, że widuje Alison, to zaczęłam w to wątpić.
I Wren Cudowny jak zwykle.
Hannah odwiedzająca Monę, to dla mnie realny wątek i całkowicie rozumiem dlaczego to robi. Myślałam, że udaje nienormalną, ale jak okazało się, że widuje Alison, to zaczęłam w to wątpić.
I Wren Cudowny jak zwykle.
Wren na bank coś knuje ;D musi haha za słodki jest by mógł być prawdziwy tak się nagle w szpitalu psychiatrycznym znalazł?? Chyba, że to tylko próba odwrócenia uwagi xD odcinek taki sobie, oczywiście Emily, jak dla mnie, jest pierwsza do odstrzału :/
Ostatnio zmieniony przez April dnia Pią Cze 08, 2012 11:58 am, w całości zmieniany 1 raz
April- Elijah & ParksRec
- Liczba postów : 2747
Moim zdaniem odcinek ok. Może nie jakiś szczególnie rewelacyjny, ale to przecież dopiero zawiązanie kolejnego wątku z zagadką, więc nie ma co spodziewać się fajerwerków już na samym początku.
- Spoiler:
- Pijana Emily jeszcze bardziej kretyńska niż ostatnio. W ogóle irytowała, ale to u niej norma. Reszta dziewczyn może być, choć też zauważyłam, że aktorki jakoś gorzej grały niż zazwyczaj.
Scena z gołą klatą Quasimodo mnie zażenowała. Obleśny jest ten człowiek;/ Na plus Wren oczywiście, dobrze, że pojawia się już od pierwszego odcinka. Po jego scenach z Hanną jestem bliska shippowania Wrenny♥
Podobała mi się też scena rozmowy dziewczyn pod koniec odcinka, w której wspominają akcje A, których nie mogła dokonać Mona. Szczerze wątpię, że scenarzyści wpadli na to sami a nie napisali tego po prostu pod wpływem krytyki ze strony fanów, ale i tak dobrze, że taka scena się pojawiła.
Karolina napisał:
- Spoiler:
Podobała mi się też scena rozmowy dziewczyn pod koniec odcinka, w której wspominają akcje A, których nie mogła dokonać Mona. Szczerze wątpię, że scenarzyści wpadli na to sami a nie napisali tego po prostu pod wpływem krytyki ze strony fanów, ale i tak dobrze, że taka scena się pojawiła.
Bardziej zgodzić się nie mogę. Ale nie spoko, tak miało być od początku
odcinek oceniam na dobry,tylko na dobry, do rewelacyjnych nie nalezał, ale beznadziejny tez moim zdaniem nie był
również podobała mi sie sceny gdzie kłamczuchy wkońcu doszły do tego , co my wiemy od poczatku ze Mona to nie jest głowne A i sama za tym wszytskim nie stoi bo to byłoby wrecz niemożliwe
osobą w czerwonym płaszczu pojawiającą sie u Mony jest Ali?? kurcze mamy znowu powtórkę z książki?? nie wiem za bardzo co mam o tym myśleć, i nie jestem pewna czy mi sie to podoba czy nie..;/
Toby vel Quasimodo ;D mimo że był bez koszulki to wyglądał strasznie, na mnie wrażenia nie robił i jest mi obojętny skoro Spencer go chce to niech go sobie ma byle by nie było go zbyt wiele
Wren uwielbiam go ale co on kombinuje?? myśłicie ze nalezy on do A-teamu?? ;D ja bym tego nie chciała
mały spoiler: ma sie pojawic znowu Meredith
czyzby kolejna powtórka z ksiazki, ze ojciec Arii bedzie z nia, skoro rozstali sie z Ella??
i na koniec mam małe pytanie do was: o co chodziło z Mellisą?? matka Spencer gdy probowała wyciagnac gdzies Spencer powiedziała:" (..) jak za starych czasów zanim twoja siostra..." na co Spencer odpowiedziała: "Mellisa ma nazwisko Hastings, odbijamy sie od dna jak piłeczki" i tu nie wiem o co chodzi, zanim Mellisa co?? pierwsza mysl była ze straciła dziecko. w sumie nie wiem czemu ale nie przypominam sobie zeby cos dzialo sie Melisie w ostatnim odcinku 2go sezonu wiec tylko to mi na mysl przyszlo..
również podobała mi sie sceny gdzie kłamczuchy wkońcu doszły do tego , co my wiemy od poczatku ze Mona to nie jest głowne A i sama za tym wszytskim nie stoi bo to byłoby wrecz niemożliwe
osobą w czerwonym płaszczu pojawiającą sie u Mony jest Ali?? kurcze mamy znowu powtórkę z książki?? nie wiem za bardzo co mam o tym myśleć, i nie jestem pewna czy mi sie to podoba czy nie..;/
Toby vel Quasimodo ;D mimo że był bez koszulki to wyglądał strasznie, na mnie wrażenia nie robił i jest mi obojętny skoro Spencer go chce to niech go sobie ma byle by nie było go zbyt wiele
Wren uwielbiam go ale co on kombinuje?? myśłicie ze nalezy on do A-teamu?? ;D ja bym tego nie chciała
mały spoiler: ma sie pojawic znowu Meredith
czyzby kolejna powtórka z ksiazki, ze ojciec Arii bedzie z nia, skoro rozstali sie z Ella??
i na koniec mam małe pytanie do was: o co chodziło z Mellisą?? matka Spencer gdy probowała wyciagnac gdzies Spencer powiedziała:" (..) jak za starych czasów zanim twoja siostra..." na co Spencer odpowiedziała: "Mellisa ma nazwisko Hastings, odbijamy sie od dna jak piłeczki" i tu nie wiem o co chodzi, zanim Mellisa co?? pierwsza mysl była ze straciła dziecko. w sumie nie wiem czemu ale nie przypominam sobie zeby cos dzialo sie Melisie w ostatnim odcinku 2go sezonu wiec tylko to mi na mysl przyszlo..
Joanna- Blair & Naley
Strona 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Similar topics
» Pretty Little Liars
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
» Pretty Little Liars - czego zazdrościsz A? ;)
» Pretty Dirty Secrets
» 5x08 - All The Pretty Sources
Strona 30 z 40
Pozwolenia na tym forum: