Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Promo/spekulacje finałowy odcinek 5x24

+31
tajemnicza
Ewa
xoxo-Anja
Karolina287
vanderwoodsen
K.
karolla
Vivien
ronnie
joanna1205
amiya
lily333
pelcia22
Lewandowska
shiva89
Gigi
poster
antiba
Justyna
Joanna
frejabeha
Ella
Serena
CallMeLady
Karo
TheBlairBitchProject
Magda
Żuri
Kasia
Layla
brulion
35 posters

Strona 6 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Promo/spekulacje finałowy odcinek 5x24 - Page 6 Empty Re: Promo/spekulacje finałowy odcinek 5x24

Pisanie by Layla Czw Maj 10, 2012 3:22 pm

Spoiler:
xD
dobre podsumowanie wszystkich spoilerów/foilerów Smile
Layla
Layla
Chair & Hyckie
Chair & Hyckie

Liczba postów : 4417

Powrót do góry Go down

Promo/spekulacje finałowy odcinek 5x24 - Page 6 Empty Re: Promo/spekulacje finałowy odcinek 5x24

Pisanie by Vivien Czw Maj 10, 2012 4:14 pm

LillyRose napisał:
Spoiler:
xD
dobre podsumowanie wszystkich spoilerów/foilerów Smile
Czy to nie jest przypadkiem tekst z piosenki Britney "Oops, I did it again"? Laughing
Vivien
Vivien
Blairena & Caskett
Blairena & Caskett

Liczba postów : 1601

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karo Pią Maj 11, 2012 6:55 pm

Karo
Karo
Chair & Zade
Chair & Zade

Liczba postów : 1211

Powrót do góry Go down

Pisanie by Żuri Pią Maj 11, 2012 7:18 pm

"Jedno z małżeństw Lily musi być anulowane, mam nadzieję, że nie nasze" Very Happy hahahahahahahha Very Happy

Penelope wygląda trochę jak Michael Jackson. o_O
Żuri
Żuri
Dorota & Laley
Dorota & Laley

Liczba postów : 4834

http://zurawinowa.livejournal.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Pią Maj 11, 2012 7:23 pm

Trójkąt się rozwiąże Very Happy No to jak ma się rozwiązać? Jedna z osób musi umrzeć, bo inaczej trójkąt będzie trwał wiecznie. I zgadnijcie, kto to będzie, sasasasa.

A tak na poważnie, to dlaczego nie ma Derena sex w tej zapowiedzi :/
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by tajemnicza Pią Maj 11, 2012 7:30 pm

A ja się cieszę, że Dan się tak ostro postawił Blair.
To tłumaczenie Sereny trochę dziwne jak dla mnie. Mówi, że zeskanowała pamiętnik bo chciała, żeby Blair wiedziała, że może go umieścić na plotkarze. Ok... ale Blair nawet nie wiedziała, że ta czytała jej pamiętnik więc nie miała nawet okazji się tym pomartwić. Po za tym dlaczego Serena chciała się na niej odegrać? Przecież w 17 odcinku wspaniałomyślnie obiecała nie stać im na drodze do szczęścia a przecież odkąd Blair jest z Danem dziewczyny nawet się nie sprzeczały. To już Chuck miał więcej podstaw żeby się mścić.

Ostatnio zmieniony przez tajemnicza dnia Pią Maj 11, 2012 7:32 pm, w całości zmieniany 1 raz
tajemnicza
tajemnicza

Liczba postów : 167

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Pią Maj 11, 2012 7:32 pm

Yyyy czyli co najpierw S stara się odwrócić szkody i widać że chce dobrze a potem jak gdyby nigdy nic będzie leciała na Dana? WTF?
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by tajemnicza Pią Maj 11, 2012 7:33 pm

Georgina429 napisał:Yyyy czyli co najpierw S stara się odwrócić szkody i widać że chce dobrze a potem jak gdyby nigdy nic będzie leciała na Dana? WTF?

Może ma rozdwojenie jaźni
tajemnicza
tajemnicza

Liczba postów : 167

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karo Pią Maj 11, 2012 8:09 pm

Mnie rozbroiła S. dzwoniąca do Dana żeby mu powiedzieć, że ma nie czytać Plotkary, pierwsze co bym zrobiła na jego miejscu to wzięła się za czytanie Very Happy

B. jest w co prawda wkurzona, ale myślałam, że od razu wyrzuci Serenę, ciekawe co w takim razie spowoduje, że będzie chciała ją zniszczyć.

A tak na marginesie Coburn to słodziak Very Happy
Karo
Karo
Chair & Zade
Chair & Zade

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Pią Maj 11, 2012 8:17 pm

tajemnicza napisał:
Georgina429 napisał:Yyyy czyli co najpierw S stara się odwrócić szkody i widać że chce dobrze a potem jak gdyby nigdy nic będzie leciała na Dana? WTF?

Może ma rozdwojenie jaźni

Całkiem możliwe, tego jeszcze nie mieliśmy w GG Wink

Mnie rozbroiła S. dzwoniąca do Dana żeby mu powiedzieć, że ma nie czytać Plotkary, pierwsze co bym zrobiła na jego miejscu to wzięła się za czytanie Very Happy

B. jest w co prawda wkurzona, ale myślałam, że od razu wyrzuci Serenę, ciekawe co w takim razie spowoduje, że będzie chciała ją zniszczyć.

A tak na marginesie Coburn to słodziak Very Happy

Chcesz żeby ktoś coś zrobił? Powiedz mu żeby tego NIE robiłRazz Ale S na to nie wpadła Wink

Coburn rzeczywiście śmieszny a Safran nie może wytrzymać żeby komuś nie wejść w słowo Laughing
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Pią Maj 11, 2012 8:39 pm

Mnie najbardziej rozbraja to, że chyba od pięciu odcinków oni mają dokładnie te same ciuchy w producers' preview ;DD Skoro nagrywali je zbiorczo to kiedy dokładnie wiedzieli, jak będzie wyglądać finał? Chyba już dawno.
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Pią Maj 11, 2012 8:47 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Hahaha:D Jacy wszyscy podekscytowani
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Liczba postów : 3798

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Pią Maj 11, 2012 8:48 pm

Mina Coburna: ja tego nie jarałem xDDD
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Pią Maj 11, 2012 8:50 pm

bo padnę. Serena litość. Blair ogarnij się. Rufus i Dan pakujcie manatki i zwiewajcie z tego wariatkowa xD

ale Safran mówi, że będzie rozwiązanie trójkącika. w 5x17 też tak mówił i było. i kiedy to mówi teraz to wszyscy na niego z grobową miną Razz coś czuję Chair Very Happy
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Pią Maj 11, 2012 9:20 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

ahaha Penelope Very Happy shippowałabym Danelope xD
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by Layla Pią Maj 11, 2012 9:56 pm

Wreszcie służki wróciły Smile Ciekawe, co napisała w tym pamiętniku, że zarówno Chuck, jak i Dan się nie mogą dowiedzieć Smile Pewnie, że dalej kocha Chucka *wishful thinking* xD

W ogóle, to zabił mnie jeden komentarz pod tym sneak peekiem na YouTubie
she says chuck first not dan.. Wink
No to już mamy niezbity dowód na to, jakie będzie endgame xD
Layla
Layla
Chair & Hyckie
Chair & Hyckie

Powrót do góry Go down

Pisanie by lily333 Pią Maj 11, 2012 10:53 pm

Jestem ciekawa co było w tej wiadomości. Już dawno nie byłam tak podekscytowana kolejnym odcinkiem GG. Mam tylko nadzieję, że się nie rozczaruję.

lily333

Liczba postów : 73

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Nie Maj 13, 2012 9:56 am

No na bank tam jest napisane, że nadal coś czuje do Chucka. Wtedy Dan nie może zobaczyć tego, no i Chuck.
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Liczba postów : 3798

Powrót do góry Go down

Pisanie by shiva89 Nie Maj 13, 2012 10:51 am

albo moze byc tam napisane,ze czuje cos do Chucka,ale to byl stary wpis i obawia sie ,ze Dan to zle odbierze i ja zostawi,a ze Chuck zrobi sobie nadzieje...:(nie chcialabym zeby tak bylo,ale to mozliwe
shiva89
shiva89
Delena & Nemily
Delena & Nemily

Liczba postów : 817

Powrót do góry Go down

Pisanie by lily333 Nie Maj 13, 2012 1:03 pm

Albo napisała, że Chuck całuje lepiej niż Dan. W końcu Penelopie nie bez powodu powiedziała, że nie czułaby się komfortowo całując Dana.

lily333

Liczba postów : 73

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karo Nie Maj 13, 2012 3:01 pm

Wycofuje swoje oskarżenia co do S. że dzwoni do Dana,żeby mu powiedzieć, że ma nie czytać GG, jednak to Dan zadzwonił pierwszy Wink

[You must be registered and logged in to see this link.]
Karo
Karo
Chair & Zade
Chair & Zade

Powrót do góry Go down

Pisanie by Layla Nie Maj 13, 2012 3:30 pm

Ciekawe, jak to się dalej potoczy Smile Mam nadzieję, że w finale nie pójdą dalej w niszczenie postaci, tylko dadzą na powód, dla którego powinniśmy tęsknić za GG i swoimi ulubionymi bohaterami Smile Na razie z wszystkich zapowiedzi wynika, że Serena jednak będzie chciała się zrehabilitować i naprawić swój błąd. Oby nie popełniła kolejnych, poprzedni odcinek naprawdę dał mi nadzieję na odbudowę Blaireny Smile
Layla
Layla
Chair & Hyckie
Chair & Hyckie

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karo Nie Maj 13, 2012 3:37 pm

No widać, że S. się stara, wiem że to straszne, że cały Twój pamiętnik wypływa do sieci, ale zaczyna mi się nie podobać zachowanie Blair. Serena próbuje się zrehabilitować a B. już tworzy plan zemsty, szuka haków i wyrzuca S. Trochę nie ogarniam. Ale już wole nie spekulować i nie oceniać, bo wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie. Pierwszy raz mam poczucie, że odcinek będzie wielką niespodzianką Very Happy
Karo
Karo
Chair & Zade
Chair & Zade

Powrót do góry Go down

Pisanie by Layla Nie Maj 13, 2012 3:41 pm

Nie wiadomo, dlaczego tworzy te plany zemsty. W tym sneak peeku, w którym Blair rozmawia z Sereną, nie wygląda na aż tak wkurzoną, żeby zniszczyć S. Niestety mam wrażenie, że Blair się jeszcze czegoś dowie i to ją zmotywuje do wyrzucenia S. i jej zniszczenia. Ale to są tylko spekulacje. Z ocenianiem Blair i Sereny powinniśmy poczekać jeszcze 2 dni Smile
Layla
Layla
Chair & Hyckie
Chair & Hyckie

Powrót do góry Go down

Pisanie by Żuri Nie Maj 13, 2012 4:14 pm

Też mi się wydaje, że Serena zrobiła coś gorszzego, bo B na samym poczatku wcale nie jest jakoś wybitnie wkurzona na nią na tyle, by niszczyć jej życie.
Żuri
Żuri
Dorota & Laley
Dorota & Laley

Liczba postów : 4834

http://zurawinowa.livejournal.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 6 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: