Promo/spekulacje finałowy odcinek 5x24
+31
tajemnicza
Ewa
xoxo-Anja
Karolina287
vanderwoodsen
K.
karolla
Vivien
ronnie
joanna1205
amiya
lily333
pelcia22
Lewandowska
shiva89
Gigi
poster
antiba
Justyna
Joanna
frejabeha
Ella
Serena
CallMeLady
Karo
TheBlairBitchProject
Magda
Żuri
Kasia
Layla
brulion
35 posters
Strona 6 z 10
Strona 6 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Promo/spekulacje finałowy odcinek 5x24
- Spoiler:
- [You must be registered and logged in to see this image.]
dobre podsumowanie wszystkich spoilerów/foilerów
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
Czy to nie jest przypadkiem tekst z piosenki Britney "Oops, I did it again"?LillyRose napisał:xD
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
dobre podsumowanie wszystkich spoilerów/foilerów
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
"Jedno z małżeństw Lily musi być anulowane, mam nadzieję, że nie nasze" hahahahahahahha
Penelope wygląda trochę jak Michael Jackson. o_O
Penelope wygląda trochę jak Michael Jackson. o_O
Trójkąt się rozwiąże No to jak ma się rozwiązać? Jedna z osób musi umrzeć, bo inaczej trójkąt będzie trwał wiecznie. I zgadnijcie, kto to będzie, sasasasa.
A tak na poważnie, to dlaczego nie ma Derena sex w tej zapowiedzi :/
A tak na poważnie, to dlaczego nie ma Derena sex w tej zapowiedzi :/
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
A ja się cieszę, że Dan się tak ostro postawił Blair.
To tłumaczenie Sereny trochę dziwne jak dla mnie. Mówi, że zeskanowała pamiętnik bo chciała, żeby Blair wiedziała, że może go umieścić na plotkarze. Ok... ale Blair nawet nie wiedziała, że ta czytała jej pamiętnik więc nie miała nawet okazji się tym pomartwić. Po za tym dlaczego Serena chciała się na niej odegrać? Przecież w 17 odcinku wspaniałomyślnie obiecała nie stać im na drodze do szczęścia a przecież odkąd Blair jest z Danem dziewczyny nawet się nie sprzeczały. To już Chuck miał więcej podstaw żeby się mścić.
To tłumaczenie Sereny trochę dziwne jak dla mnie. Mówi, że zeskanowała pamiętnik bo chciała, żeby Blair wiedziała, że może go umieścić na plotkarze. Ok... ale Blair nawet nie wiedziała, że ta czytała jej pamiętnik więc nie miała nawet okazji się tym pomartwić. Po za tym dlaczego Serena chciała się na niej odegrać? Przecież w 17 odcinku wspaniałomyślnie obiecała nie stać im na drodze do szczęścia a przecież odkąd Blair jest z Danem dziewczyny nawet się nie sprzeczały. To już Chuck miał więcej podstaw żeby się mścić.
Ostatnio zmieniony przez tajemnicza dnia Pią Maj 11, 2012 7:32 pm, w całości zmieniany 1 raz
tajemnicza- Liczba postów : 167
Yyyy czyli co najpierw S stara się odwrócić szkody i widać że chce dobrze a potem jak gdyby nigdy nic będzie leciała na Dana? WTF?
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Georgina429 napisał:Yyyy czyli co najpierw S stara się odwrócić szkody i widać że chce dobrze a potem jak gdyby nigdy nic będzie leciała na Dana? WTF?
Może ma rozdwojenie jaźni
tajemnicza- Liczba postów : 167
Mnie rozbroiła S. dzwoniąca do Dana żeby mu powiedzieć, że ma nie czytać Plotkary, pierwsze co bym zrobiła na jego miejscu to wzięła się za czytanie
B. jest w co prawda wkurzona, ale myślałam, że od razu wyrzuci Serenę, ciekawe co w takim razie spowoduje, że będzie chciała ją zniszczyć.
A tak na marginesie Coburn to słodziak
B. jest w co prawda wkurzona, ale myślałam, że od razu wyrzuci Serenę, ciekawe co w takim razie spowoduje, że będzie chciała ją zniszczyć.
A tak na marginesie Coburn to słodziak
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
tajemnicza napisał:Georgina429 napisał:Yyyy czyli co najpierw S stara się odwrócić szkody i widać że chce dobrze a potem jak gdyby nigdy nic będzie leciała na Dana? WTF?
Może ma rozdwojenie jaźni
Całkiem możliwe, tego jeszcze nie mieliśmy w GG
Mnie rozbroiła S. dzwoniąca do Dana żeby mu powiedzieć, że ma nie czytać Plotkary, pierwsze co bym zrobiła na jego miejscu to wzięła się za czytanie Very Happy
A tak na marginesie Coburn to słodziak Very Happy
Chcesz żeby ktoś coś zrobił? Powiedz mu żeby tego NIE robił Ale S na to nie wpadła
Coburn rzeczywiście śmieszny a Safran nie może wytrzymać żeby komuś nie wejść w słowo
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
Mnie najbardziej rozbraja to, że chyba od pięciu odcinków oni mają dokładnie te same ciuchy w producers' preview ;DD Skoro nagrywali je zbiorczo to kiedy dokładnie wiedzieli, jak będzie wyglądać finał? Chyba już dawno.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Hahaha:D Jacy wszyscy podekscytowani
Hahaha:D Jacy wszyscy podekscytowani
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Mina Coburna: ja tego nie jarałem xDDD
bo padnę. Serena litość. Blair ogarnij się. Rufus i Dan pakujcie manatki i zwiewajcie z tego wariatkowa xD
ale Safran mówi, że będzie rozwiązanie trójkącika. w 5x17 też tak mówił i było. i kiedy to mówi teraz to wszyscy na niego z grobową miną coś czuję Chair
ale Safran mówi, że będzie rozwiązanie trójkącika. w 5x17 też tak mówił i było. i kiedy to mówi teraz to wszyscy na niego z grobową miną coś czuję Chair
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Wreszcie służki wróciły Ciekawe, co napisała w tym pamiętniku, że zarówno Chuck, jak i Dan się nie mogą dowiedzieć Pewnie, że dalej kocha Chucka *wishful thinking* xD
W ogóle, to zabił mnie jeden komentarz pod tym sneak peekiem na YouTubie
W ogóle, to zabił mnie jeden komentarz pod tym sneak peekiem na YouTubie
No to już mamy niezbity dowód na to, jakie będzie endgame xDshe says chuck first not dan..
Layla- Chair & Hyckie
Jestem ciekawa co było w tej wiadomości. Już dawno nie byłam tak podekscytowana kolejnym odcinkiem GG. Mam tylko nadzieję, że się nie rozczaruję.
lily333- Liczba postów : 73
No na bank tam jest napisane, że nadal coś czuje do Chucka. Wtedy Dan nie może zobaczyć tego, no i Chuck.
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
albo moze byc tam napisane,ze czuje cos do Chucka,ale to byl stary wpis i obawia sie ,ze Dan to zle odbierze i ja zostawi,a ze Chuck zrobi sobie nadzieje...:(nie chcialabym zeby tak bylo,ale to mozliwe
shiva89- Delena & Nemily
- Liczba postów : 817
Albo napisała, że Chuck całuje lepiej niż Dan. W końcu Penelopie nie bez powodu powiedziała, że nie czułaby się komfortowo całując Dana.
lily333- Liczba postów : 73
Wycofuje swoje oskarżenia co do S. że dzwoni do Dana,żeby mu powiedzieć, że ma nie czytać GG, jednak to Dan zadzwonił pierwszy
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Karo- Chair & Zade
Ciekawe, jak to się dalej potoczy Mam nadzieję, że w finale nie pójdą dalej w niszczenie postaci, tylko dadzą na powód, dla którego powinniśmy tęsknić za GG i swoimi ulubionymi bohaterami Na razie z wszystkich zapowiedzi wynika, że Serena jednak będzie chciała się zrehabilitować i naprawić swój błąd. Oby nie popełniła kolejnych, poprzedni odcinek naprawdę dał mi nadzieję na odbudowę Blaireny
Layla- Chair & Hyckie
No widać, że S. się stara, wiem że to straszne, że cały Twój pamiętnik wypływa do sieci, ale zaczyna mi się nie podobać zachowanie Blair. Serena próbuje się zrehabilitować a B. już tworzy plan zemsty, szuka haków i wyrzuca S. Trochę nie ogarniam. Ale już wole nie spekulować i nie oceniać, bo wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie. Pierwszy raz mam poczucie, że odcinek będzie wielką niespodzianką
Karo- Chair & Zade
Nie wiadomo, dlaczego tworzy te plany zemsty. W tym sneak peeku, w którym Blair rozmawia z Sereną, nie wygląda na aż tak wkurzoną, żeby zniszczyć S. Niestety mam wrażenie, że Blair się jeszcze czegoś dowie i to ją zmotywuje do wyrzucenia S. i jej zniszczenia. Ale to są tylko spekulacje. Z ocenianiem Blair i Sereny powinniśmy poczekać jeszcze 2 dni
Layla- Chair & Hyckie
Też mi się wydaje, że Serena zrobiła coś gorszzego, bo B na samym poczatku wcale nie jest jakoś wybitnie wkurzona na nią na tyle, by niszczyć jej życie.
Strona 6 z 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» 5x24 The Return of the Ring
» Sezon 4 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Promo/zapowiedzi/zdjęcia sezonu 6
» Sezon 1 - dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Sezon 4 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Promo/zapowiedzi/zdjęcia sezonu 6
» Sezon 1 - dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
» Sezon 2 dyskusja + wybierz ulubiony odcinek!
Strona 6 z 10
Pozwolenia na tym forum: