LIO 2012
+15
Ola
shiva89
fusiatko44
brulion
Lewandowska
Karo
Karolina
Edda
Ewa
MotherChucker
Vivien
Kasia
Ania M.
Żuri
Gigi
19 posters
Strona 8 z 12
Strona 8 z 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: LIO 2012
Ja już wyłączyłam, bo nie chcę na to patrzeć Jestem na nich wściekła o ten mecz z Australią, gdyby nie to, to mielibyśmy realne szanse na medal a tak to trafili na Rosję i niestety, jest jak jest.
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Karolina napisał:Ja już wyłączyłam, bo nie chcę na to patrzeć Jestem na nich wściekła o ten mecz z Australią, gdyby nie to, to mielibyśmy realne szanse na medal a tak to trafili na Rosję i niestety, jest jak jest.
Na własne życzenie to sobie załatwili. Tak by grali z Niemcami. Nie rozumiem dlaczego ryzykowali zagrywką, ciekawa jestem jakie są statystyki, ile stracili na zagrywce.
No cóż... Na siatce się nie znam za bardzo, nie oglądałam wszystkich meczy, ale przykro i tak.
Vivien- Blairena & Caskett
- Liczba postów : 1601
Żuri napisał:Karolina napisał:Ja już wyłączyłam, bo nie chcę na to patrzeć Jestem na nich wściekła o ten mecz z Australią, gdyby nie to, to mielibyśmy realne szanse na medal a tak to trafili na Rosję i niestety, jest jak jest.
Na własne życzenie to sobie załatwili. Tak by grali z Niemcami. Nie rozumiem dlaczego ryzykowali zagrywką, ciekawa jestem jakie są statystyki, ile stracili na zagrywce.
Moim zdaniem w tej sytuacji lepsza było ryzyko.
Patrząc na dzisiejsze spotkanie i grę Rosjan stwierdzam, że kto ma mocną, odrzucającą od siatki zagrywkę, ma lepszą pozycję.
MotherChucker- Blair & Chair
- Liczba postów : 667
MotherChucker napisał:Żuri napisał:Karolina napisał:Ja już wyłączyłam, bo nie chcę na to patrzeć Jestem na nich wściekła o ten mecz z Australią, gdyby nie to, to mielibyśmy realne szanse na medal a tak to trafili na Rosję i niestety, jest jak jest.
Patrząc na dzisiejsze spotkanie i grę Rosjan stwierdzam, że kto ma mocną, odrzucającą od siatki zagrywkę, ma lepszą pozycję.
Najpierw trzeba mieć tę mocną zagrywkę. A nie ryzykować, jak Polacy nigdy z silnej zagrywki nie słynęli.
Żuri napisał:MotherChucker napisał:Żuri napisał:Karolina napisał:Ja już wyłączyłam, bo nie chcę na to patrzeć Jestem na nich wściekła o ten mecz z Australią, gdyby nie to, to mielibyśmy realne szanse na medal a tak to trafili na Rosję i niestety, jest jak jest.
Najpierw trzeba mieć tę mocną zagrywkę. A nie ryzykować, jak Polacy nigdy z silnej zagrywki nie słynęli.
Bartman, Winiarski i Kurek jak rozumiem dysponują flotem?
MotherChucker napisał:Żuri napisał:MotherChucker napisał:Żuri napisał:Karolina napisał:Ja już wyłączyłam, bo nie chcę na to patrzeć Jestem na nich wściekła o ten mecz z Australią, gdyby nie to, to mielibyśmy realne szanse na medal a tak to trafili na Rosję i niestety, jest jak jest.
Bartman, Winiarski i Kurek jak rozumiem dysponują flotem?
To jest poprawna męska zagrywka. Nie są to jakieś super asy, takie jak Rosjanie walą. To, że uderzą mocno to nie jest jakaś rewelacja. Poza tym są bardzo nieregularni. Najlepsze zagrywki miał Ruciak, ale dzisiaj też był bardzo nierówny.
Swoją drogą tak samo jak kończyli Castellani i Lozano, tak samo jest z Anastasim. Najpierw jeden wielki turniej - nadmuchany balonik i porażka. A szkoda.
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
Uwielbiam ten skład, tą drużynę, a teraz jakaś babka ze studia strasznie na nich jedzie. Mam ochotę ją rozszarpać.
Aż płakać mi się chce, gdy widzę tych naszych chłopaków...
Edda- Liczba postów : 152
Polacy mają dobrą mocną zagrywkę. Choćby Kurek, Bartman czy Ruciak. Dzisiaj tego nie było, jak nie było też zbyt wiele bloku. Zabrakło elementów z których nasi słyną.
Ja nie oglądam, ale wkurza mnie po prostu wiedza jedynkowych redaktorów. Kto tam zna się na siatce?
Najpierw dali im medal a teraz będę zjeżdżać, po prostu żenada.
Edda napisał:Uwielbiam ten skład, tą drużynę, a teraz jakaś babka ze studia strasznie na nich jedzie. Mam ochotę ją rozszarpać.
Ja nie oglądam, ale wkurza mnie po prostu wiedza jedynkowych redaktorów. Kto tam zna się na siatce?
Ostatnio zmieniony przez Ania M. dnia Sro Sie 08, 2012 9:16 pm, w całości zmieniany 1 raz
Ania M.- Chair & Klaine
- Liczba postów : 223
Ania M. napisał:Jak skasować niepotrzebnego posta?
Napisz do Magdy lub Gigi bo tylko one mogą
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
To jest domena Polaków. Byłam pewna, że to za szybko i przesada, jak od razu po wygraniu LŚu wywiady - to co, złoto? Można było liczyć cichaczem, na medal, można było wspomnieć, dodać otuchy, że wygrają, ale nie robić tego, co się działo - za każdym razem powtarzać, jacy to oni są rewelacyjni i wywierać presję, nie ma nic gorszego. Bo ani to nie pomaga, a dodatkowo człowiek sam jest w stanie w to uwierzyć, nawet jak wcześniej był skromny, to z czasem to odwala.Ania M. napisał:Polacy mają dobrą mocną zagrywkę. Choćby Kurek, Bartman czy Ruciak. Dzisiaj tego nie było, jak nie było też zbyt wiele bloku. Zabrakło elementów z których nasi słyną.Edda napisał:Uwielbiam ten skład, tą drużynę, a teraz jakaś babka ze studia strasznie na nich jedzie. Mam ochotę ją rozszarpać.
Nie da się skasować.
fanka2112 napisał:2012 pechowy
Pech nie ma nic do kondycji psychicznej,która nie czarujmy się w dużej części leży i kwiczy u naszych zawodników....
Ewa- Chair & Ness
- Liczba postów : 3212
I tu jest właśnie różnica między Jedynką a Polsatem.
Jedynka to sezonowy znawca siatki, Polsat jednak towarzyszy naszym częściej, przy meczach ligowych, wśród komentatorów są byli siatkarzy, trenerzy, ludzie którzy mają o tym pojęcie.
Jedynka to sezonowy znawca siatki, Polsat jednak towarzyszy naszym częściej, przy meczach ligowych, wśród komentatorów są byli siatkarzy, trenerzy, ludzie którzy mają o tym pojęcie.
Ania M.- Chair & Klaine
Mi naprawdę żal, że to rozegrało się w trzech setach. Emisja była przewidziana do 23:50. To jest straszne, naprawdę. Wszyscy smutni, przybici. Dzisiaj gra na nie wyszła, Rosjanie byli lepsi, a my mogliśmy... cóż szkoda.
Ja siedziałam cicho i tylko oglądałam z zaciśniętymi pięściami. To dziwne, bo zawsze krzyczę, kopię, słyszą mnie sąsiedzi, a dziś tylko krzyknęłam raaz w jakieś akcji z Kurkiem. Żal, żal, moglo był lepiej, ale nie jest.
Teraz zacznie się plucie na nich, wyzywanie i głosy, że oni od zawsze wiedzieli, są zawiedzeni itp. To po co kibicują? Dla mnie bezsens. Zostaje się przy zwycięstwie, przy porażce.
Ciekawe, czy ktoś będzie ich witał na lotnisku?
Szkoda mi chłopaków.
A tak w ogóle to chciałabym sobie ustawić podpis i avek z chłopakami. Ktoś na forum robi?
Ja siedziałam cicho i tylko oglądałam z zaciśniętymi pięściami. To dziwne, bo zawsze krzyczę, kopię, słyszą mnie sąsiedzi, a dziś tylko krzyknęłam raaz w jakieś akcji z Kurkiem. Żal, żal, moglo był lepiej, ale nie jest.
Teraz zacznie się plucie na nich, wyzywanie i głosy, że oni od zawsze wiedzieli, są zawiedzeni itp. To po co kibicują? Dla mnie bezsens. Zostaje się przy zwycięstwie, przy porażce.
Szkoda mi chłopaków.
A tak w ogóle to chciałabym sobie ustawić podpis i avek z chłopakami. Ktoś na forum robi?
Ania M. napisał:I tu jest właśnie różnica między Jedynką a Polsatem.
Ja się zastanawiam, czemu na tvp tylko dwa razy byli siatkarze- świeżaki - Woicki i Świderski. A i chyba jeszcze Gacek był. Tak to wzięli byłych reprezentantów, których dzieci są w wieku naszych siatkarzy. Wolałam słuchać opinii tych, którzy współpracowali i poniekąd tworzyli tę drużynę.
[You must be registered and logged in to see this link.] W pełni się zgadzam.
Widzieliście to? Niezłe podsumowanie dla kogoś.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Edda napisał:Mi naprawdę żal, że to rozegrało się w trzech setach. Emisja była przewidziana do 23:50. To jest straszne, naprawdę. Wszyscy smutni, przybici. Dzisiaj gra na nie wyszła, Rosjanie byli lepsi, a my mogliśmy... cóż szkoda.
Szkoda mi chłopaków.
U Marty w grafice są avki
Gdyby Warszawa nie tak daleko to bym pojechała
Ania M.- Chair & Klaine
Edda napisał:Widzieliście to? Niezłe podsumowanie dla kogoś.
Dla mnie cały mecz oddaje to zdjęcie. [You must be registered and logged in to see this link.]
Teraz jedyna pociecha dla mnie taka, ze moj ulubiony zawodnik Łasko wciaz gra na IO, kibicuje Włochom teraz. Byle nie Rosjanie, blagam.
Boli też fakt, że to pewnie ostatnie igrzyska dla Igły
Boli też fakt, że to pewnie ostatnie igrzyska dla Igły
Strona 8 z 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Strona 8 z 12
Pozwolenia na tym forum: