The vampire diaries
+21
jeanne
TheBlairBitchProject
turtle
Ania_
frejabeha
ronnie
coconutP
Gosiek
Edda
Freya
Klaudia
Citizen Erased
alkamb
Ola
Kasia
Lewandowska
Magda
Karolina
Gigi
Lise
s
25 posters
Strona 23 z 40
Strona 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Odwieczny dylemat: Stelena czy Delena?
Re: The vampire diaries
A no i kolejne zdjęcia
- Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this image.]
+ bonusy z photoshopa
Kasia- Dan & Klaine
- Liczba postów : 5036
Ja już ubóstwiam Kola, nie tylko z wygląd a za jego teksty do Klausa <3
Co do spoilerów to z jednej strony ciesze się ze wróci stary Damona a z drugie kocham go jak jest taki słodki jak teraz...
Zapowiadam tu i teraz że jeśli połączą Matta i Elenę to ...
Co do spoilerów to z jednej strony ciesze się ze wróci stary Damona a z drugie kocham go jak jest taki słodki jak teraz...
Zapowiadam tu i teraz że jeśli połączą Matta i Elenę to ...
alkamb- Chair & Chuck
- Liczba postów : 568
Spoilery:
Stefan, proszęęęęę.
Jeszcze coś od Julie:
Zdjęcia z dzisiejszego
- Spoiler:
1. Elena dzieli pewne bardzo intensywne momenty z obojgiem z braci Salvatore wliczając w to scenę, w której jeden z braci wypowie trzy bardzo ważne słowa. Fani obu par powinni przygotować się na pewne ważne zwroty akcji, wliczając w to Elenę raniącą Damona co prawdopodobnie może być powodem jego powrotu do ‘starego Damona’. Nie będziemy kłamać, trochę nam go brakowało!
2. Nie wiemy jak wy, ale my liczyliśmy na jakąś akcję z Eleną i Elijah odkąd ta dwójka dzieliła razem pierwszą scenę, więc ich momenty w odcinku z dzisiejszego wieczoru szczególnie nas zadowoliły. Rebekah, która zdecydowanie nie jest największym fanem Eleny aktualnie, wspomni o uczuciach jakie żywi Elijah do Eleny, a także wspomniana dwójka będzie dzielić kilka wiele mówiących, wspólnych scen podczas balu.
3. Pierwotna Matka, Esther, ma poważne plany dla swojej rodziny. Plany te obejmują Elenę.
Stefan, proszęęęęę.
Jeszcze coś od Julie:
- Spoiler:
- zy zobaczymy kiedyś spin-off na temat Pierwotnych?
Cóż, kochamy te postacie tak bardzo i mamy o nich wiele historii do opowiedzenia, więc jest to bardziej kwestia czyjegoś pragnienia by dać im ich własne show, niż nasza chęć by pisać o nich.
Czy zobaczymy więcej człowieczeństwa w Klausie? Coś w rodzaju Damona?
Myślę, że 'łajdaka' definiować można na wiele sposobów, a Klaus z pewnością nim jest i będzie kontynuował dostarczanie ogromnych ilości wrogiego nastawienia oraz bardzo, bardzo ekstremalnego niebiezpieczeństwa naszym bohaterom. Ale pamiętajmy, nikt nie jest tylko zły. On ma swoje demony: swoje własne potrzeby, swoje własne pragnienia i są rzeczy, których nigdy nie doświadczył, a których chce w swoim własnym życiu. I myślę, że te dwie rzeczy nie wykluczają się wzajemnie. Więc, możemy dostać małe mignięcie tego co drzemie w Klausie jako mężczyźnie bez kompromitowania jego kompetencji i dać chwilowy upust głównym przyczynom zamieszania w tym mieście.
Kiedy znów zobaczymy Tylera (Michael Trevino)?
Tyler jest ciągle nieobecny. Odbywa swoją podróż do odkrycia samego siebie, jakkolwiek to robi. Zobaczymy go na wiosnę.
Myślisz, że Elenę obchodzi Elijah i zobaczy że jest on dobrą osobą?
Pewne rzeczy sprawią, że stanie się to interesujące do oglądania i zaskoczy widzów.
Czy jest tam coś więcej, niż zwykła współpraca?
Tak. Oczywiście. Cała postać Elijaha - mówiłam już to wcześniej, ale wciąż nie jest wystarczająco - to była wspaniała niespodzianka dla nas jako scenarzystów, ponieważ jest tam tyle Daniela Gilliesa i tego co on wniósł do tej postaci, że dostarczył nam wszystkiego co planowaliśmy dla tego bohatera. Więc oczywiście, kiedy zdecydowaliśmy się, że musi pojawić się Wielki Zły Wampir w połowie poprzedniego sezonu, który utorował drogę dla wprowadzenia Klausa, nigdy nie powiedzieliśmy 'Och! i pewnego dnia będzie on miał tą nadzwyczajną i uroczą przyjaźń z Eleną!' Rozumiecie? Samo to, że był on zamieszany w klątwę sezonu było połową co planowaliśmy dla Elijaha i Daniela. Polubiliśmy oglądać to co się tam dzieje bardziej niż założyliśmy, ponieważ dają tym tak wiele. I zamierzamy się tym nieco pobawić. Następny tydzień jest zdecydowanie bardziej zakorzeniony w to współczucie jakie Elena ma do Elijaha.
Co u Matta?
Matt jest teraz w cudownej sytuacji, kiedy odnajduje siebie w epicentrum tego całego biznesu. I oto jest - facet, który zawsze był gdzieś na uboczu teraz odkrywa fakt, że jest człowiekiem, dobrym przyjacielem, miłym gościem, dżentelmenem z reprezentacyjną kurtką... i jest on tam, w samym środku zainteresowania ze strony wielu ludzi. Myślę, że ostatecznie siła jego możliwości do bycia przyjacielem i samego bycia tam, oczywiście dla Eleny, pokaże nam stronę Matta w zasadzie jako najważniejszej postaci w serialu i tym co reprezentuje. Bo jest facetem, który po prostu próbuje przejść przez życie i może nawet wyjedzie któregoś dnia z tego miasta. Może będzie miał normalne życie, wolne od wampirów, duchów i sił nadprzyrodzonych co w zasadzie jest tym czego życzymy wszystkim naszym postaciom. Chodzi o to, że nie wszyscy z nich to właśnie osiągną...
Czy zobaczymy jeszcze Jeremiego w tym sezonie?
Wiecie, to bardzo zabawne. Opowiem wam. Otrzymałam telefon od pewnego reżysera, w zasadzie było to coś jakby 'Zdajesz sobie sprawę, że wszyscy przedstawiciele waszych aktorów znajdują im role w pilotach seriali?' , a ja odpowiedziałam 'To straszne!' . Doszli do momentu jakiego chcieli, a nigdy nie wiesz jak to będzie, więc zawsze mamy plan awaryjny. Ale zobaczymy Jeremiego zanim sezon się skończy. Tyle mogę powiedzieć w tej sprawie.
Czy zobaczymy wkrótce Pierwszą Petrove?
To nie jest to co zamierzamy zbadać w tym sezonie. Wszystko zależy ilu Pierwotnych zostanie w pobliżu, aby zagłębić się w tą historię, kiedy już wszystko zostanie załatwione. Jeśli któreś z nich zostanie, to może właśnie tę historię przedstawimy Wam pewnego dnia.
Czy doprowadzi to do śmierci?
Możliwe. Wiele postaci stanie twarzą w twarz ze swoim stwórcą zanim sezon dobiegnie końca, a pytaniem jest czy spotkają się z nim i tylko uścisną mu dłoń czy z nim odejdą. Będzie wiele momentów kiedy nie będziemy pewni kto jest bezpieczny i kto to wszystko przetrwa.
Uśmiercisz kogoś?
Cóż, Kevin jest przekonany, że zawsze trzeba kogoś uśmiercać. Pisze o on o seryjnych mordercach. Rozumiecie, nie zabijamy tylko dlatego, że czujemy iż tak trzeba, ale nie dajemy też ludzion żyć tylko dlatego, że są częścią rodziny. To jedna z tych świetnych, smutnych tragedi w naszej pracy gdzie nie możemy powiedzieć: 'Oh, kochamy Cię i dlatego będziesz żył z nami wiecznie', ale nie tworzy to też zasady 'Och, w odcinku 22 skreślamy kolejną osobę z naszej listy'. Jednakże, zdecydowanie będzie niebezpiecznie do końca tego sezonu.
Czy masz swoją ulubioną okładkę magazynu EW, którą [dzisiaj] wypuszczono?
Nawet jeśli tak nie myślę, to chcę powiedzieć, że byłaby to ta na której są w trójkę. Jestem zbyt roztropna, aby się na to otworzyć.
Zdjęcia z dzisiejszego
- Spoiler:
Kasia- Dan & Klaine
Kasia, za dużo spoilerów wrzucasz i nie chce mi się ich czytać xD
Zdjęcia bardzo fajne, ale to bonusowe to prawdziwe cudo
Zdjęcia bardzo fajne, ale to bonusowe to prawdziwe cudo
Ola- Blairena & Free Will
- Liczba postów : 2853
NIECH MI KTOŚ WYJAŚNI CO TAKIEGO JEST W ELENIE I ELIAHU ?!
Ja nie wiedzę ich jako pary, ich sceny sam na sam można policzyć na placach jednej reki - stad moja prośba wytłumaczcie mi ten zachwyt nad nimi!
Ja nie wiedzę ich jako pary, ich sceny sam na sam można policzyć na placach jednej reki - stad moja prośba wytłumaczcie mi ten zachwyt nad nimi!
alkamb- Chair & Chuck
alkamb napisał:NIECH MI KTOŚ WYJAŚNI CO TAKIEGO JEST W ELENIE I ELIAHU ?!
dołączam sie do prosby ogladam ten serial regularnie i dokladnie i nigdy nie wyczulam, ze moze byc cos miedzy Elena i Elijaha; o co wgl chodzi ??
TheBlairBitchProject- Liczba postów : 142
Wg mnie chodzi o to, że on był zakochany w Katherine, jak była jeszcze człowiekiem. Więc może głównie o to chodzi, że przypomina mu wampirzycę, a do tego jest człowiekiem...
Oglądałam odcinek 19 2 sezonu dzisiaj z mamą i faktycznie wygląda tak jakby on już tam patrzył na Elenę takim maślanym wzrokiem, więc gdyby cała akcja nie potoczyła się inaczej to kto wie jakby tam było...
Nie mogę się doczekać najnowszego odcinka, do tego stopnia, że chyba posiedzę dzisiaj trochę dłużej i obejrzę go w nocy na jakim streamie. Bonus ferii:D
Oglądałam odcinek 19 2 sezonu dzisiaj z mamą i faktycznie wygląda tak jakby on już tam patrzył na Elenę takim maślanym wzrokiem, więc gdyby cała akcja nie potoczyła się inaczej to kto wie jakby tam było...
Nie mogę się doczekać najnowszego odcinka, do tego stopnia, że chyba posiedzę dzisiaj trochę dłużej i obejrzę go w nocy na jakim streamie. Bonus ferii:D
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
Zal, ja dopiero następny odcinek mogę tak oglądać. GŁUPIA MAŁOPOLSKA!
I ja mimo tego nie kumam "chemii" między Elijahem a Eleną..
I ja mimo tego nie kumam "chemii" między Elijahem a Eleną..
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Z nudów zaczęłam oglądać ten serial i muszę przyznać, że całkiem się wciągnęłam A o zainteresowanie serią o wampirach siebie z całą pewnością nie przypuszczałam Jestem co prawda dopiero na 1x07 ale dobrze mi idzie jak na jeden dzień oglądania
jeanne- Blair & Chair
- Liczba postów : 1452
O, jak przetrwałaś te odcinki to dalej jest już tylko lepiej
Kasia- Dan & Klaine
jeanne napisał:Z nudów zaczęłam oglądać ten serial i muszę przyznać, że całkiem się wciągnęłam A o zainteresowanie serią o wampirach siebie z całą pewnością nie przypuszczałam Jestem co prawda dopiero na 1x07 ale dobrze mi idzie jak na jeden dzień oglądania
Kasia ma racje. Potem jest szaleństwo Daj znać za kim jesteś, Delena czy Stelena. Jeśli Stelena to........... xD
Lewandowska- Bart & OTH
- Liczba postów : 2994
Mówisz? Do 4-tego miałam jeszcze wątpliwości, co to za głupota i czy warto tym sobie zawracać głowę, ale teraz już się rozkręciło
jeanne- Blair & Chair
Też tak miałam. Powinnaś się wkręcić tak porządnie po 11 odcinku
Lewandowska- Bart & OTH
Pierwszy sezon jest najgorszy o ile można powiedzieć, że w pamiętnikach jest gorszy sezon Myślę, że jak już teraz Ci się zaczyna podobać, to potem nadrobisz w tydzień resztę
Ostatnio swoją koleżankę wciągnęłam, to powiedziała, że już mnie nie lubi, bo przeze mnie cały swój wolny czas poświęca na pamiętniki
Ostatnio swoją koleżankę wciągnęłam, to powiedziała, że już mnie nie lubi, bo przeze mnie cały swój wolny czas poświęca na pamiętniki
Go??- Gość
Ja jakiś czas temu próbowałam obejrzeć z przyjaciółką, żeby się wciągnęła, ale tak przy 3 odcinku nie miałam serca jej katować xD i siebie z resztą też xD To jest trochę smutne bo przez to dużo osób się zraża, albo ma od razu negatywną opinię
Kasia- Dan & Klaine
Beauty napisał:jeanne napisał:Z nudów zaczęłam oglądać ten serial i muszę przyznać, że całkiem się wciągnęłam A o zainteresowanie serią o wampirach siebie z całą pewnością nie przypuszczałam Jestem co prawda dopiero na 1x07 ale dobrze mi idzie jak na jeden dzień oglądania
Kasia ma racje. Potem jest szaleństwo Daj znać za kim jesteś, Delena czy Stelena. Jeśli Stelena to........... xD
No już Bjuti nie udawaj, wszystkie tak naprawdę jesteśmy Team Melena..
Kasia- Dan & Klaine
Umarłam xD
Edit.
Te już są o wiele lepsze:D Widać, że sesja cieszy się dużym zainteresowaniem:D
Edit.
Te już są o wiele lepsze:D Widać, że sesja cieszy się dużym zainteresowaniem:D
Citizen Erased- Chair & Dair
- Liczba postów : 316
To drugie jest ładne A sesja faktycznie, twitter szaleje
Kasia- Dan & Klaine
Beauty, póki co to chyba team Stefan, ale bez Eleny, bo jej nijakość doprowadza mnie do szału Strasznie nieogarnięta z niej dziewczyna, ale może się jeszcze rozkręci Miłość do Damona mi raczej nie grozi, bo jakoś odpycha mnie i wizualnie i charakterologicznie (co dziwne, bo na ogół mam słabość do czarnych charakterów )
jeanne- Blair & Chair
Elena to zbawicielka narodów Przynudza tym trochę, ale ja ją lubię za konsekwencje, moralność i inne takie, wyróżnia się na tle tego co w innych serialach oglądam No i fajnie to kontrastuje z Katherine.
Kasia- Dan & Klaine
Ja ostatnio z koleżankami oglądałam pierwszy odcinek, podobało im się. Ale powiedziały że zostają wierne anime ...
Kasia wiedz że ja jestem 100% Team Melena !
Kasia wiedz że ja jestem 100% Team Melena !
alkamb- Chair & Chuck
Nie wspominając już o tym, że Klaus będzie starał się pozyskać Caroline.
[You must be registered and logged in to see this image.]Julie Plec napisał:Klaus podejmuje próby uwodzenia w stylu Kopciuszka.
[You must be registered and logged in to see this image.]Julie Plec napisał:Myślę, że ostatecznie siła jego możliwości do bycia przyjacielem i samego bycia tam, oczywiście dla Eleny, pokaże nam stronę Matta w zasadzie jako najważniejszej postaci w serialu i tym co reprezentuje.
[You must be registered and logged in to see this image.]Ian Somerhalder napisał:Zabicie czyjegoś brata jest zdecydowanie najlepszym sposobem na wyrażenie miłości!
Karolina- Carter & Czas Honoru
- Liczba postów : 4308
Kasia napisał:
No już Bjuti nie udawaj, wszystkie tak naprawdę jesteśmy Team Melena..
To oczywiste, dlatego myślałam, że nie muszę pisać
jeanne napisał:Beauty, póki co to chyba team Stefan, ale bez Eleny, bo jej nijakość doprowadza mnie do szału Strasznie nieogarnięta z niej dziewczyna, ale może się jeszcze rozkręci Miłość do Damona mi raczej nie grozi, bo jakoś odpycha mnie i wizualnie i charakterologicznie (co dziwne, bo na ogół mam słabość do czarnych charakterów )
No cóż, przynajmniej nie team Stelena xD Mnie zawsze nijakość i Eleny i Stefana doprowadzała do szału, ale w 3 sezonie Stefan nie jest ani trochę bezbarwny Jeszcze pokochasz Damona
Lewandowska- Bart & OTH
3x14
- Spoiler:
- Niezły odcinek, ale 3x13 może buty czyścić. Zacznijmy od Eleny. Zachowuje się jak Chuck, tyle że u Chucka niedawno objawiły się jakiekolwiek uczucia (ha, zawsze się objawiały), a Elena jest już chyba ich pozbawiona (poza tymi do Stefana, oczywiście!). Do tego jej wspaniały gust - świecąca sukienka z ogromną kokardą z tyłu, brawo. Suknie Rebekah czy Caroline mogłabym jeszcze założyć, ale Elenki bym spaliła
Pierwotni w tym odcinku się nie popisali. Nie tryskam jeszcze miłością do Finna, Kola (na marginesie; ma okropny głos, nie to co w poprzednim odcinku) i Esther, ale dajmy im szansę, wierzę, że się zakocham Elijah w porządku, bardziej podobała mi się Rebekah i Klaus.
Większości się nie podobała zapewne scena trójkąta, w której wspaniały Stefan, szanujący zdanie Eleny i w ogóle najcudowniejszy na świecie nie daje chronić Eleny, no bo przecież trzeba szanować zdanie damy (nawet jeśli może zginąć, a co tam). Ja uważam jednak, że była bardzo... Delenowa. Mam wrażenie, że to ma pokazać widzom, że to Damon chce chronić Elenę, a Stefan tylko i wyłącznie mówi "ok" na każde samobójcze zachcianki Eleny. Pewnie się mylę, szkoda. Nigdy nie pomyślałabym, że Elena mogłaby być taką ścierą.
Straszny ten ich taniec był No i Elena biorąca swoje pieski pod rękę. Wtf Chłopaki, ogarnijcie się.
Klaroline to chyba jak na razie moja ulubiona para Klaus jest słodki, Caroline jest słodka, a u Deleny tylko Damon Niech sobie por ucha trochę, należy mu się ;p Nawet takie trochę fajerwerki w końcowej scenie Soundtrack miszcz.
Lewandowska- Bart & OTH
A w ogóle czytałyście książki z serii Pamiętniki Wampirów? Da to się w ogóle przeczytać czy wypadają podobnie jak Plotkara?
jeanne- Blair & Chair
Strona 23 z 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» The vampire diaries
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
» The vampire diaries
» Nina Dobrev opuszcza "The Vampire Diaries"
» 8x16 I WAS FEELING EPIC - OSTATNI ODCINEK VAMPIRE DIARES :)
Strona 23 z 40
Pozwolenia na tym forum: