Twoje Ulubione Seriale
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Zdjęcia promujące najbliższe odcinki Sezon 5

+52
Karo
Ania
Justyna
amant
Nika
Freya
Serena
antiba
joanna1205
frejabeha
Ewa
Blake
mystique
April
CallMeLady
Lewandowska
lassa_2
shiva89
Karolina287
melanola
coco19
Kasia
lana
M.
brulion
natuczi
gosiun
netka
mmoneya
madziiuula
Alveaenerle
Gigi
tuppence
Gosiek
Aniula
imos
xAaliyahxx
Magda
possibility
Karolina
Layla
lookx
s
noire
zielonygroszek83
Żuri
Ola
Magdafa
jeanne
lb
Lise
Klaudia
56 posters

Strona 8 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Zdjęcia promujące najbliższe odcinki Sezon 5 - Page 8 Empty Re: Zdjęcia promujące najbliższe odcinki Sezon 5

Pisanie by amant Czw Mar 22, 2012 6:40 pm

nie sądzę żeby był to dr VdW

amant

Liczba postów : 38

Powrót do góry Go down

Zdjęcia promujące najbliższe odcinki Sezon 5 - Page 8 Empty Re: Zdjęcia promujące najbliższe odcinki Sezon 5

Pisanie by Gigi Czw Mar 22, 2012 6:42 pm

a może rozwiniesz wypowiedź Razz kto inny?? tylko papa ma taki wysoki fryz i kręci się wokół Rufly Razz

i LOL Blair siedzi w tym płaszczu z promo kiedy rozbiera się przed Danem. padnę jeżeli w tle cała rodzinka zajada gofry a tu Blair wyskakuje ze stripem ahaha xD
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Liczba postów : 6440

Powrót do góry Go down

Pisanie by Layla Czw Mar 22, 2012 8:07 pm

Na początku wydawała mi się, że to Chucka, ale to by kompletnie nie miało sensu Smile To chyba rzeczywiście William. Desmond jakoś gorzej wygląda, ale i tak się cieszę, że wraca Smile
Layla
Layla
Chair & Hyckie
Chair & Hyckie

Liczba postów : 4417

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Czw Mar 22, 2012 8:47 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]
Haha:D Mina Lily... Ale czemu taka ma? Czyżby Ivy zmieniła dom nie do poznania czy co?
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Liczba postów : 3798

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Czw Mar 22, 2012 9:26 pm

jestem team Ivy jak nic. Lily może troszkę oberwać Very Happy Very Happy chociaż chyba to zdjęcie Ivy samej sugeruje że plan nie powiódł się Sad

zapomniałam wspomnieć o super mimice Serenki xD z serii "whaaaa? u crazy??" xD
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Powrót do góry Go down

Pisanie by Lise Czw Mar 22, 2012 9:59 pm

Ja mam takie małe pytanko... Co robi motor czy tam skuter w pokoju Chucka? Nie ma go gdzie trzymać? Czy mam jakieś zwidy i tam nic nie stoi?Very Happy
Lise
Lise
Jenny & pregnant!Blaine
Jenny & pregnant!Blaine

Liczba postów : 3798

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Czw Mar 22, 2012 10:17 pm

Lise napisał:Ja mam takie małe pytanko... Co robi motor czy tam skuter w pokoju Chucka? Nie ma go gdzie trzymać? Czy mam jakieś zwidy i tam nic nie stoi?Very Happy

On już tam stoi od paru odcinków i chyba spełnia funkcje dekoracyjne xD Osobliwy pomysł ale może to jakiś model vintage i jest szpan Razz
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Czw Mar 22, 2012 11:55 pm

o tak motor już był od dawna :>

kurcze nie mogę się doczekać napalonej Blair na lunchu brunchu z pokręconą rodzinką Dana xD i jeszcze Rufus pewnie: Blair czuj się jak u siebie, możesz zdjąć płaszcz Very Happy Very Happy
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Powrót do góry Go down

Pisanie by Layla Pią Kwi 06, 2012 1:06 am

5x19

[You must be registered and logged in to see this image.]
Layla
Layla
Chair & Hyckie
Chair & Hyckie

Powrót do góry Go down

Pisanie by Żuri Pią Kwi 06, 2012 1:11 am

Wydaje mi się, czy ostatnio jakoś więcej zdjęć promujących wychodzi?

Diana, Lola, Diana, Lola...
Żuri
Żuri
Dorota & Laley
Dorota & Laley

Liczba postów : 4834

http://zurawinowa.livejournal.com/

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magda Pią Kwi 06, 2012 8:03 am

Brawo za stylizację włosów Penna. Super Smile Leighton również wygląda ślicznie.
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Liczba postów : 3659

https://twojeseriale.forumpl.net

Powrót do góry Go down

Pisanie by Justyna Pią Kwi 06, 2012 8:51 am

Diana znowu do jakiegoś młodziaka podbija, co ona ma z tymi młodszymi? Nie może sobie znaleźć kogoś w swoim wieku?

Nola jeszcze dobrze się nie zaczęła a już im Diana w drogę wchodzi.

Blair ma fajną fryzurę, Lola i Diana też nieźle się prezentują Smile
Justyna
Justyna
Derena & Eden
Derena & Eden

Liczba postów : 1645

Powrót do góry Go down

Pisanie by Ania Pią Kwi 06, 2012 9:21 am

Georgina429 napisał:Nola jeszcze dobrze się nie zaczęła a już im Diana w drogę wchodzi.
I oby weszła na dobre, kimkolwiek Diana by nie była, ale szkoda mi Nate'a na "sfochaną" Lolę, już lepiej aby był z Dianą. Swoją drogą mam nadzieję, że Lola zniknie za jakiś czas ;/
Ania
Ania
Chair & Kurt
Chair & Kurt

Liczba postów : 1184

Powrót do góry Go down

Pisanie by brulion Pią Kwi 06, 2012 9:23 am

Dan cudnie <3
Czy ten facet, do którego przystawia się Diana, to nie jest kolega Sereny z biura tej babki, u której pracowała na początku sezonu? Ten, który czytał "Inside" w pracy? :p
brulion
brulion
Derena & Wrencer
Derena & Wrencer

Liczba postów : 2653

Powrót do góry Go down

Pisanie by Gigi Pią Kwi 06, 2012 10:12 am

nie to chyba nie ten sam.

ale Date Very Happy Very Happy i jak oni tego nie promują?? tylko matkę Chucka i Nole Neutral myślę, że dużo więcej osób shippuje Date niż Nolę xD może odcinek nie będzie taki zły Very Happy oczywiście Chuckles z whiskaczem jakby inaczej Razz
Gigi
Gigi
Gossip Dan & Girls
Gossip Dan & Girls

Powrót do góry Go down

Pisanie by Karo Pią Kwi 06, 2012 10:22 am

I znowu trzeba będzie słuchać przez cały odcinek tego męskiego głosu Diany. Podoba mi się Lola na ostatnim zdjęciu, wygląda bardzo ładnie.
A czy to przypadkiem nie jest ten odcinek, w którym mają się odbyć sceny na schodach MET? Bo szczerze czekam na te sceny i trochę mnie dziwi, że to nie one promują odcinek.
Karo
Karo
Chair & Zade
Chair & Zade

Liczba postów : 1211

Powrót do góry Go down

Pisanie by Layla Pią Kwi 06, 2012 12:03 pm

O ile się nie mylę, to ten facet z biura Sereny był gejem, ale może dla niej to nie byłaby żadna przeszkoda Smile Pozostaje nam tylko współczuć Chuckowi, jeśli się okaże, że to jego matka, ona jest chyba jeszcze gorsza od tej poprzedniej Smile

Nigdy nie sądziłam, że to powiem, ale Diana na tym przyjęciu wygląda naprawdę ładnie Smile A Lola chyba będzie miała ładną sukienką Smile Mam wrażenie, że Blair na przyjęcia ubierają teraz cały czas w takie same sukienki, troszkę kolorku by nie zaszkodziło, tylko nie przesadzajmy, nie tak jak w 5x08 Smile
Layla
Layla
Chair & Hyckie
Chair & Hyckie

Powrót do góry Go down

Pisanie by Serena Pią Kwi 06, 2012 12:06 pm

Ogólnie Diana jest atrakcyjną kobietą, gorzej jak się odezwie Very Happy

Nie mogę z miny Dana na pierwszym miejscu haha. Poza tym wydaje mi się, że znowu ktoś się będzie kłócił Smile Blair pięknie wygląda Smile Chuck ze szklanką jak zwykle. Nate oczywiście ładnie wygląda ;d
Serena
Serena
Blairena & Chair
Blairena & Chair

Liczba postów : 1060

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magda Pon Kwi 16, 2012 10:41 pm

5x21

Spoiler:

Ostatnio zmieniony przez Someonelikeyou dnia Pon Kwi 16, 2012 11:03 pm, w całości zmieniany 1 raz
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Powrót do góry Go down

Pisanie by Żuri Pon Kwi 16, 2012 10:56 pm

Someonelikeyou napisał:5x21

Spoiler:

403 forbidden :<
Żuri
Żuri
Dorota & Laley
Dorota & Laley

Powrót do góry Go down

Pisanie by Layla Pon Kwi 16, 2012 10:58 pm

Żuri napisał:
Someonelikeyou napisał:5x21

Spoiler:

403 forbidden :<
[You must be registered and logged in to see this link.]
Smile
Layla
Layla
Chair & Hyckie
Chair & Hyckie

Powrót do góry Go down

Pisanie by Żuri Pon Kwi 16, 2012 11:01 pm

Dzięki Lilly. Smile

Wow, Blair jaka kieca.
Żuri
Żuri
Dorota & Laley
Dorota & Laley

Powrót do góry Go down

Pisanie by mmoneya Pon Kwi 16, 2012 11:25 pm

jak stara malenka
piekne te jej sukienki, ale serena jest ubierana tak mlodziezowo a ona, jak stara rura
mmoneya
mmoneya

Liczba postów : 319

Powrót do góry Go down

Pisanie by tajemnicza Pon Kwi 16, 2012 11:30 pm

Blair chyba za bardzo zainspirowała się Morticią Gomez :>
tajemnicza
tajemnicza

Liczba postów : 167

Powrót do góry Go down

Pisanie by Magda Czw Kwi 19, 2012 6:17 pm

5x22

Spoiler:
Magda
Magda
Admin & Dan
Admin & Dan

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 8 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: