Zdjęcia promujące najbliższe odcinki Sezon 5
+52
Karo
Ania
Justyna
amant
Nika
Freya
Serena
antiba
joanna1205
frejabeha
Ewa
Blake
mystique
April
CallMeLady
Lewandowska
lassa_2
shiva89
Karolina287
melanola
coco19
Kasia
lana
M.
brulion
natuczi
gosiun
netka
mmoneya
madziiuula
Alveaenerle
Gigi
tuppence
Gosiek
Aniula
imos
xAaliyahxx
Magda
possibility
Karolina
Layla
lookx
s
noire
zielonygroszek83
Żuri
Ola
Magdafa
jeanne
lb
Lise
Klaudia
56 posters
Strona 8 z 11
Strona 8 z 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Zdjęcia promujące najbliższe odcinki Sezon 5
a może rozwiniesz wypowiedź kto inny?? tylko papa ma taki wysoki fryz i kręci się wokół Rufly
i LOL Blair siedzi w tym płaszczu z promo kiedy rozbiera się przed Danem. padnę jeżeli w tle cała rodzinka zajada gofry a tu Blair wyskakuje ze stripem ahaha xD
i LOL Blair siedzi w tym płaszczu z promo kiedy rozbiera się przed Danem. padnę jeżeli w tle cała rodzinka zajada gofry a tu Blair wyskakuje ze stripem ahaha xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
- Liczba postów : 6440
Na początku wydawała mi się, że to Chucka, ale to by kompletnie nie miało sensu To chyba rzeczywiście William. Desmond jakoś gorzej wygląda, ale i tak się cieszę, że wraca
Layla- Chair & Hyckie
- Liczba postów : 4417
[You must be registered and logged in to see this image.]
Haha:D Mina Lily... Ale czemu taka ma? Czyżby Ivy zmieniła dom nie do poznania czy co?
Haha:D Mina Lily... Ale czemu taka ma? Czyżby Ivy zmieniła dom nie do poznania czy co?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
jestem team Ivy jak nic. Lily może troszkę oberwać chociaż chyba to zdjęcie Ivy samej sugeruje że plan nie powiódł się
zapomniałam wspomnieć o super mimice Serenki xD z serii "whaaaa? u crazy??" xD
zapomniałam wspomnieć o super mimice Serenki xD z serii "whaaaa? u crazy??" xD
Gigi- Gossip Dan & Girls
Ja mam takie małe pytanko... Co robi motor czy tam skuter w pokoju Chucka? Nie ma go gdzie trzymać? Czy mam jakieś zwidy i tam nic nie stoi?
Lise- Jenny & pregnant!Blaine
- Liczba postów : 3798
Lise napisał:Ja mam takie małe pytanko... Co robi motor czy tam skuter w pokoju Chucka? Nie ma go gdzie trzymać? Czy mam jakieś zwidy i tam nic nie stoi?
On już tam stoi od paru odcinków i chyba spełnia funkcje dekoracyjne xD Osobliwy pomysł ale może to jakiś model vintage i jest szpan
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
o tak motor już był od dawna :>
kurcze nie mogę się doczekać napalonej Blair na lunchu brunchu z pokręconą rodzinką Dana xD i jeszcze Rufus pewnie: Blair czuj się jak u siebie, możesz zdjąć płaszcz
kurcze nie mogę się doczekać napalonej Blair na lunchu brunchu z pokręconą rodzinką Dana xD i jeszcze Rufus pewnie: Blair czuj się jak u siebie, możesz zdjąć płaszcz
Gigi- Gossip Dan & Girls
Wydaje mi się, czy ostatnio jakoś więcej zdjęć promujących wychodzi?
Diana, Lola, Diana, Lola...
Diana, Lola, Diana, Lola...
Brawo za stylizację włosów Penna. Super Leighton również wygląda ślicznie.
Diana znowu do jakiegoś młodziaka podbija, co ona ma z tymi młodszymi? Nie może sobie znaleźć kogoś w swoim wieku?
Nola jeszcze dobrze się nie zaczęła a już im Diana w drogę wchodzi.
Blair ma fajną fryzurę, Lola i Diana też nieźle się prezentują
Nola jeszcze dobrze się nie zaczęła a już im Diana w drogę wchodzi.
Blair ma fajną fryzurę, Lola i Diana też nieźle się prezentują
Justyna- Derena & Eden
- Liczba postów : 1645
I oby weszła na dobre, kimkolwiek Diana by nie była, ale szkoda mi Nate'a na "sfochaną" Lolę, już lepiej aby był z Dianą. Swoją drogą mam nadzieję, że Lola zniknie za jakiś czas ;/Georgina429 napisał:Nola jeszcze dobrze się nie zaczęła a już im Diana w drogę wchodzi.
Ania- Chair & Kurt
- Liczba postów : 1184
Dan cudnie <3
Czy ten facet, do którego przystawia się Diana, to nie jest kolega Sereny z biura tej babki, u której pracowała na początku sezonu? Ten, który czytał "Inside" w pracy? :p
Czy ten facet, do którego przystawia się Diana, to nie jest kolega Sereny z biura tej babki, u której pracowała na początku sezonu? Ten, który czytał "Inside" w pracy? :p
brulion- Derena & Wrencer
- Liczba postów : 2653
nie to chyba nie ten sam.
ale Date i jak oni tego nie promują?? tylko matkę Chucka i Nole myślę, że dużo więcej osób shippuje Date niż Nolę xD może odcinek nie będzie taki zły oczywiście Chuckles z whiskaczem jakby inaczej
ale Date i jak oni tego nie promują?? tylko matkę Chucka i Nole myślę, że dużo więcej osób shippuje Date niż Nolę xD może odcinek nie będzie taki zły oczywiście Chuckles z whiskaczem jakby inaczej
Gigi- Gossip Dan & Girls
I znowu trzeba będzie słuchać przez cały odcinek tego męskiego głosu Diany. Podoba mi się Lola na ostatnim zdjęciu, wygląda bardzo ładnie.
A czy to przypadkiem nie jest ten odcinek, w którym mają się odbyć sceny na schodach MET? Bo szczerze czekam na te sceny i trochę mnie dziwi, że to nie one promują odcinek.
A czy to przypadkiem nie jest ten odcinek, w którym mają się odbyć sceny na schodach MET? Bo szczerze czekam na te sceny i trochę mnie dziwi, że to nie one promują odcinek.
Karo- Chair & Zade
- Liczba postów : 1211
O ile się nie mylę, to ten facet z biura Sereny był gejem, ale może dla niej to nie byłaby żadna przeszkoda Pozostaje nam tylko współczuć Chuckowi, jeśli się okaże, że to jego matka, ona jest chyba jeszcze gorsza od tej poprzedniej
Nigdy nie sądziłam, że to powiem, ale Diana na tym przyjęciu wygląda naprawdę ładnie A Lola chyba będzie miała ładną sukienką Mam wrażenie, że Blair na przyjęcia ubierają teraz cały czas w takie same sukienki, troszkę kolorku by nie zaszkodziło, tylko nie przesadzajmy, nie tak jak w 5x08
Nigdy nie sądziłam, że to powiem, ale Diana na tym przyjęciu wygląda naprawdę ładnie A Lola chyba będzie miała ładną sukienką Mam wrażenie, że Blair na przyjęcia ubierają teraz cały czas w takie same sukienki, troszkę kolorku by nie zaszkodziło, tylko nie przesadzajmy, nie tak jak w 5x08
Layla- Chair & Hyckie
Ogólnie Diana jest atrakcyjną kobietą, gorzej jak się odezwie
Nie mogę z miny Dana na pierwszym miejscu haha. Poza tym wydaje mi się, że znowu ktoś się będzie kłócił Blair pięknie wygląda Chuck ze szklanką jak zwykle. Nate oczywiście ładnie wygląda ;d
Nie mogę z miny Dana na pierwszym miejscu haha. Poza tym wydaje mi się, że znowu ktoś się będzie kłócił Blair pięknie wygląda Chuck ze szklanką jak zwykle. Nate oczywiście ładnie wygląda ;d
Serena- Blairena & Chair
- Liczba postów : 1060
Ostatnio zmieniony przez Someonelikeyou dnia Pon Kwi 16, 2012 11:03 pm, w całości zmieniany 1 raz
Layla- Chair & Hyckie
jak stara malenka
piekne te jej sukienki, ale serena jest ubierana tak mlodziezowo a ona, jak stara rura
piekne te jej sukienki, ale serena jest ubierana tak mlodziezowo a ona, jak stara rura
mmoneya- Liczba postów : 319
Blair chyba za bardzo zainspirowała się Morticią Gomez :>
tajemnicza- Liczba postów : 167
Strona 8 z 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Odcinki sezon 6 - pobierz/online
» Odcinki Halloweenowe
» Odcinki - pobierz/online
» Promo/zapowiedzi/zdjęcia sezonu 6
» Sezon 5 - podsumowanie
» Odcinki Halloweenowe